domingo, 30 de abril de 2017

Acabem Abril.....xops fins dalt!!!!

Acabem Abril i disposem d’un cap de setmana llarg amb 3 dies festius i potser aquest fet farà que a les convocatòries hi falti més gent de l’habitual, o no? Això ho anirem veient tal com vagin passant les jornades.

Per començar, dissabte a la Plaça Nova només serem 4, l’Oscar E, Pepe C, Manel V i Salva B. Cap problema, 4 bikers, 4 bicis i els corriols que ens envolten són més que suficients per gaudir d’un bon matí de btt.

Sortim cap a l’Agility i riera amunt cap al Bell Racó. Passem per sota el pont de la C60 i anem a travessar la carretera de Parpers per enfilar pujada er la zona de l’Esquei d’en Febrer.

Anem fent pujada tot xino-xano, avui no fem l’alternativa de la Font de Javà, sinó que fem una pujada clàssica en direcció cap a Can Ribot. El que sí fem és evitar passar per la casa, tot fent l’alternativa que ens puja fins a les Planes.

Continuem cap a Sant Carles, passant per davant del restaurant , per tot seguit trencar a la dreta i fe ràpida baixada pel corriol ample que ens porta a sortir a Ca l’Arumí.

Aquí travessem la carretera i comencem a enfilar-nos cap a la Torrassa, primer per l’asfalt, per només entrar al tram de pista de sorra trencar a l’esquerra i anar a fer els corriols de pujada que feia la Torrassa Xtrem.

Al tornar a sortir a la pista ens separem en dos grups, l’Oscar i en Manel que seguiran un tram més per la pista per fer la pujada clàssica i en Pepe C i Salva B que ens enfilarem pel corriol amb el primer tram pedregós on podrem posar a prova la Specialized Levo, encara que d’entrada ja sabem que el seu comportament serà fabulós com a tots els terrenys.

A dalt de la Torrassa ens reagrupem i ens trobem amb en Francesc M i en Javier que també han sortit i ja es disposaven a baixar.

Nosaltres ens hi estarem una estona més i aprofitarem per immortalitzar el moment.



La baixada la farem amb una versió clàssica del Dragon Khan, sense posar-hi cap cirereta, però gaudint d’una baixada ràpida i amb un terreny perfecte després de les pluges d’aquesta setmana.


Baixem cap a la Riera del Far i en Pepe C proposa fer el corriol del Gorro de pujada: La veritat que últimament té forces bones idees i no seria una mala alternativa, però el temps se’ns acaba i decidim seguir cap a Dosrius.

Normalment haguéssim continuat per la riera, però en Pepe es posa al davant i encara pujada cap a l’alternativa. Doncs apali, no discutirem, sempre està millor fer corriols que riera. Fem l’alternativa i sortim al Torrent de Manyans. 


Ara sí, riera i cap a casa, o millor dit cap a la Plaça Nova que ens espera l’esmorzar habitual dels dissabtes.

Dissabte al vespre, pendents de les noticies del temps doncs sembla que arriben pluges. Mala noticia tenint en compte que tenim pensat fer trams de la propera Repicacorriols i mirar si en podem allargar algun i posar-hi alguna “cirereta” com sento dir a les últimes sortides.

Diumenge a primera hora sembla que ha plogut, però malgrat el cel estar força ennuvolat, de moment no plou, així que bici i cap a la Plaça Nova.

Més o menys puntuals anem arribant en Joan B, Francesc M, Quico P, Javier, Manel L, Jordi S i Salva B i sembla que també la pluja, però de seguida para.

Doncs som-hi que tenim feina a fer!!!

Sortim cap a....... i ja no es pot explicar res més. Disculpeu però no és per falta de ganes, però estem en ple treball de camp i el recorregut ha de ser secret fins el dia de la cursa.

De moment el temps aguanta i anem fent diferents trams, alguns repetits de pujada i de baixada, bucles, intents de corriols que deixarem de banda doncs no són 100% ciclables.... en definitiva un exhaustiu treball de camp, que ha donat lloc a un track que no saps per on agafar-lo. Sort dels programes d’edició que amb una mica de paciència posen cada cosa al seu lloc.

Ahhh, a mitja sortida ens empenyen per darrera en un corriol.... és en Sir Henry T que també ha sortit i s'afegeix al grup.

El matí anava més o menys bé fins que s’ha posat a ploure de valent, amb lo que hem decidit que ja en teníem prou.

Aprofitem el sota dels arbres per aturar-nos, posar els paravents per evitar queda xops en lo possible i fer la foto de la sortida.



Retorn cap a casa el més ràpid possible sinó volem quedar xops fins el moll dels ossos, no sense abans passar per tots els bassals de la riera, amb lo que alguns han xalat com la quitxalla..... la pluja mullant-nos per dalt i l’esquitxada de les basses per sota!!!

De fet, la feina serà assecar les sabates per si volem sortir demà, a no ser que els hi fem un centrifugat a la rentadora!!!

Com no pot ser de cap més manera, avui tampoc hi ha track. Si algú el vol tenir, tan fàcil com inscriure’s a la REPICACORRIOLS del pròxim 11 de Juny a la web:


No hay comentarios:

Publicar un comentario