lunes, 8 de mayo de 2017

Cap de setmana de Koales i Repicacorriols.

Comencem el cap de setmana de nou dissabte a les 8:00 a la Plaça Nova. Ens trobem l’Oscar E, Josep, Manel V, Fernando, Jordi S i Salva B.

Avui intentarem fer alguna cosa combinant estones de rodar amb corriols divertits, així que sortirem cap a l’Agility i pugem per la riera en direcció al Bell Racó.

Passem per sota del pont de la C60 i travessem la carretera de Parpers per enfilar pujada per la zona de l’Esquei d’en Febrer. Anem tot xino-xano cap al Turó de Can Ribot.

Com fem últimament evitem passar pel costat de la casa, tot fent el corriol alternatiu que ens puja cap les Planes de Can Ribot.

Seguim cap a Sant Carles, on anem a fer el corriol de la Pistola. La veritat que potser no és un nom gaire adient per un corriol, però algun dia posarem una imatge del perquè l’anomenem així.

Acabarem sortint a la carretera que baixa cap a Santa Agnés de Malanyanes, que travessarem doncs ens dirigim a fer el corriol d’en Jordi Cid de baixada. Un dels nostres corriols preferits que combina els primers trams més lents, revirats, amb una part final que a mesura que hi anem passant cada cop et dona més confiança per fer-la més ràpid.

Un cop a baix del Mogent ens reagrupem i fem pista cap a la Urbanització del Coll, on ens toca remuntar tot passant per la zona del Bosc de Can Pellisser.

En aquest tram hem tingut l’avaria mecànica de la sortida, punxada a la roda del davant de la bici d’en Manel V. Un petit “pit stop” on l’Oscar s’ha posat mans a la feina i tot solventat en un moment.

Reprenem la marxa pujant fins a sortir a Ca l’Arumí, on remuntem per corriol fins a sortir altre cop a la carretera que baixa a Santa Agnès. La travessem i anem cap al Turó dels Castellans, per seguir cap al Pla de l’Espinal.

La nostra intenció es baixar per corriol per travessar la carretera de Parpers i fer el corriol  que anomenem La Selva i que enllaça amb el corriol del Gas, però tot just travessar la carretera l’Oscar comenta que podríem fer el corriol del Koala. La veritat que és un corriol que fa força temps que no fèiem pel fet de que els últims trams estaven plens de xaragalls i no et donaven ganes de passar-hi, però sembla ser que ara s’hi baixa bé.

Doncs dit i fet, trenquem a l’esquerra i anem a fer el corriol que ens va baixant per trams estrets i revirats fins a sortir al Xaragall de l’Espinal, i l’Oscar tenia tota la raó, al tram pitjor de xaragalls se li ha fet una petita alternativa de pocs metres per evitar-los.

Ja estem a baix de tot i la sortida toca a la seva fi. Només ens queda rodar tranquil·lament per la riera cap a casa.

Al final ens ha sortit una ruta d’uns 26 quilòmetres amb 754 metres +.

I diumenge tornem de nou a la feina.... tenim la 1era. REPICACORRIOLS a tocar i encara ens queda molta feina a fer, entre d'altres fer tot el recorregut sencer, mirant on posar avituallaments, controls de pas i senyalitzacions.

Per això, puntuals a les 8:00 ens trobem a la Plaça en Joan B, Francesc M, Javier, Jordi T, Quim M, Manel L, Quim C, Jordi F, Joan V i Salva B. Avui també ens acompanyarà en Francesc R un integrant dels Limoncellos que esperem que s’ho hagi passat bé malgrat les ferides de guerra que s’ha fet baixant una “cirereta” que tenim preparada.


A la Plaça també hi ha en Salva M, que ha aprofitat per fer una de les seves sessions fotogràfiques i és que potser avui tenia remordiments ja que ens estava a punt de fer el salt? Jajaja







Hem gaudit d’un bon matí de btt fent un munt de corriols, que esperem que facin que els participants a la pedalada s’ho passin d’allò més bé.

Com podeu comprendre, a aquestes alçades no podem explicar gaire cosa, només que estem treballant per a que tothom gaudeixi del meravellós entorn que tenim, amb el punt de patiment que és implícit en qualsevol pedalada corriolaire.

Només un petit tastet, encara que no penseu que tot és baixada!!!



Ens queda poc més d’un mes de feina per a posar en marxa aquest engrescador projecte i res ens agradaria més que la gent que s’hi apunti faci seves les paraules d’en Jordi T a l’acabar la sortida d’avui:

“Avui ha estat una sortida celestial”

... i és que a alguns malgrat no sortir amb bici tant com desitjarien, la vena Bicicorriolaire encara els hi dura.

Recordeu que les inscripcions estan obertes a:




Powered by Wikiloc

No hay comentarios:

Publicar un comentario