lunes, 22 de mayo de 2017

Cap de setmana de la Transcorredor 2017

Cap de setmana en que el Club Excursionista de Dosrius organitza la 8ª Transcorredor, però això serà diumenge.

Dissabte malgrat els experts en curses recomanen que sigui jornada de descans, tornem a trobar-nos a la Plaça Nova per gaudir d’una matinal de btt.

Aquesta setmana som en Pepe C, Oscar E, Fernando, Jordi S i Salva B.

Sortim com casi sempre cap a l’Agility i anem riera amunt. Anem cap a la riera de Riudemeia i enfilem pujada cap a Can Roviró.

Avui continuem pujant tot xino-xano fins a entrar al corriol dels Galzerans. En aquest tram revirat de corriol ens trobem un altre grup tots amb e-bike que ens deixen passar tot amablement.

Un cop sortim a pista, anem direcció cap a la zona del Merendero de Nostra Senyora dels Angels, on trenquem a la dreta per entrar en corriol que ens porta cap a la carretera de Parpers tot passant per sobre del Pessebre.

Travessem la carretera i seguim pujant cap a Sant Carles. Però abans hem de passar pel Pla de l’Espinal, on en Jordi S ens guia de baixada cap a l’entrada del corriol de la Font del Llorer, tot buscant remuntar per un corriol que fa un munt de temps que no fèiem i que ens ha de pujar de nou cap al Pla de l’Espinal.

Continuem pujant cap a Sant Carles, on anem cap a les Planes en busca de l’entrada de l’alternativa de Can Ribot, corriol que farem per anar baixant fins a enllaçar amb el corriol del Pi Tort.

Quan hi arribem ja se’ns està fent tard i decidim trencar a la dreta per sortir a la pista i remuntar un tram per anar a fer el corriol del Tobogan.

A la sortida del corriol baixem a buscar l’entrada del corriol que ens baixa cap a Can Belluguins, on hem pogut comprovar que a l’últim tram s’hi estan fent treballs de desbrossament, com a molts punts de les muntanyes que ens envolten. De totes maneres, malgrat algunes branques que queden al terra es pot fer sense baixar de la bici.

Acabem sortint a la riera i tornada de nou cap a la Plaça Nova.

Una sortida tranquil.la, sense desnivell excessiu que esperem que no ens passi factura diumenge a la Transcorredor.

Diumenge ens trobem a les 8:00 a la Plaça Nova en Joan B, Jordi S, Francesc M, Pere B i Salva B per encaminar-nos tot xino-xano cap a Dosrius. A la Plaça també hi ha en Manel L que avui no vindrà a fer la cursa i anirà a fer corriols pel seu compte.

Mentre anem per la riera ens trobem a en Francesc L, Eloi V i companyia que també es dirigeixen cap a Dosrius.

Ens espera un matí de BTT que esperem que sigui interessant després de totes les crítiques a les xarxes socials. I és que la gent no entén que la Diputació i la Generalitat s’estan fent fortes en les seves polítiques restrictives i cada cop és més complicat organitzar un esdeveniment d’aquestes característiques i estar dins de la legalitat..... si trepitges el Parc Montnegre-Corredor no pot ser cursa competitiva i t’has de comprometre a no fer controls de temps, classificacions i donar premis.... la Generalitat limita al màxim el pas per corriol.... i si tot això no fos suficient, alguns inscrits pensen que la organització els està enganyant!!!

No sé com anirà la pedalada, però els nostres respectes als organitzadors per la tasca que estan fent,.... els mals de cap que suposen organitzar les pedalades amb l’afegit de les traves burocràtiques,  valen la pena si a majoria dels participants s’ho passen bé, encara que en aquest cas estigui organitzat per una agència professional.

Puntuals a les 9:00 es dona la sortida i com és habitual en aquesta cursa es comença pujant per asfalt i pista cap a Can Massuet passant pel restaurant Can Carreres. Aquests quilòmetres són força tediosos de fer, però permeten que la cursa s’estiri i evitar els habituals taps.

Un cop sortim de la Urbanització comencem tram de pujada de corriol vorejant el Torrent de Can Guinardó per acabar baixant cap a la casa de Can Bosc.

Aquí variem respecte a la cursa del 2016 i fem trams de pista i corriols passant per Can Ferrerons, per continuar per pista ràpida de baixada cap a Collsabadell, on enllaçarem trams de corriols que hi vam passar l’edició anterior i que ens baixen cap a Llinars.

Remuntem uns 4 km amb corriol i pista altre cop cap a Can Massuet sortint a l’alçada de la pista de Paint Ball a sobre del restaurant de Can Carreres.

Baixem cap a Dosrius amb força tram de pista passant per les Planes de Can Brunet.

Aquí trobem el 2on avituallament, on aprofitem per menjar alguna peça de fruita i veure una mica d’aigua, altre cop sense got per complir la normativa i no embrutar l’entorn.

Seguim pujant pel Torrent del Coll i anem a enfilar pujada pel corriol del Gorro.

Quan sortim del corriol, travessem la pista que puja a Sant Carles i fem el corriol del Pi Tort.

Abans de tornar a sortir a pista, pugem pel corriol alternatiu , enllaçant amb l’alternativa de Can Ribot, tornant a sortir a pista per entrar al corriol  del Tobogan.

A la sortida del corriol baixem en quants metres tot agafant el corriol de sota que ens baixa a la pista on trenquem a l’esquerra per anar en direcció al corriol del Gos Perdut, encara que al final no hi arribem. Agafem tram de pista de baixada per fer últim tram de corriol que es va fer a la edició del 2014 i que ens torna a deixar a la riera del Far.

Els últims metres fins a l’arribada ja més tranquils per dins la riera.

A l’arribada ens retrobem tot el grup menys en Pere B que se li feia tard i ha fet el recorregut curt. 




Mentre comentem la sortida, anem degustant un bon entrepà de botifarra i una cervesa fresqueta, que aquest cop ens bevem directa de la llauna per no fer servir els gots amb la imatge d’en Sergio Ramos..... collons qui els hi deu patrocinar les begudes??? Al 2016 la cara d’en Casillas als gots feia que no beguessis la cervesa amb tranquil·litat i a la del 2017 ja hi tornem a ser?


Ens haurem d’apuntar a la del 2018 per veure si trobem gots del Barça??? Jajajaja

I alguna imatge més de la cursa amb el nostre lider com a protagonista:


El proper ca de setmana ens espera la Cabrilenca i mentrestant tenim feina seguint amb la tasca d'organitzar la Repicacorriols del proper 11 de Juny.



Recordeu que les inscripcions estan obertes a:

El track:


Powered by Wikiloc

No hay comentarios:

Publicar un comentario