martes, 11 de septiembre de 2018

La Torrassa ens crida abans de la Diada.

Les setmanes passen que se les pelen i de nou arriba el cap de setmana i això ens torna a portar dissabte a les 08:00 a la Plaça Nova.

Per unes coses i d’altres tornem a tenir algunes baixes.....obligacions familiars o culinàries que tenen un perdó i d’altres que no se’l mereixen si és per quedar-se entortolligat amb els llençols.

Al final serem en Pere C, Jordi T, Manel V, Robert D, Tino i Tomas LL i Salva B.

No disposem de excessiu temps per a la sortida i si li afegim que hem de guardar una estona pr l’esmorzar, aviat quedem d’acord a que farem una sortida clàssica que ens respecti el timing previst.

Sortim cap a l’Agility i riera amunt, aquest cop seguin cap al Bell Recó, passant per sota del Viaducte de la C60 i enfilant-nos cap a la carretera de Parpers, on entrem perla cadena i comencem a pujar mentre travessem l’Esquei d’en Febrer. En aquests trams les màquines s’han carregat tots els corriols, convertint-los amb el que podríem anomenar senders, per no dir un altre cosa. Així que pujada clàssica, però força més desagradable que temps enrere fins a sortir a l’esplanada que ha quedat al sortir a la part de dalt del Xaragall de Can Pins.

Continuem pujant en direcció a Can Ribot on farem el corriol alternatiu per no passar per la casa, sortint dalt de les Planes.

Hem de seguir cap a Sant Carles, per deixar-nos caure cap a sobre del restaurant on continuarem en direcció a Ca l’Arumí tot fent abans el corriol de la Pistola.

Ens dirigim cap a la Torrassa del Moro, així que hem de travessar la carretera per pujar cap a la Pedrera del Dous. Variem una mica el classicisme de la sortida entrant al corriol de pujada que passa a tocar de les restes de Can Cames, on ens trobem un arbre caigut al tram més costerut i que ens obliga a posar peu a terra.

A partir d’aquí fins a dalt de la Torrassa ho fem pels trams que fèiem als inicis de les sortides del grup de fa anys, deixant-nos de variants per a altres ocasions.


Un cop dalt, aturada per recuperar forces, menjar alguna cosa i immortalitzar la sortida....


....abans de tornar-nos a posar en marxa per baixar cap al Pla de la Bassa del Llop i dirigir-nos a l’entrada del Dragon Khan, on el terreny després de les pluges de la última setmana està en un molt bon estat.

Anem baixant els diferents trams, anant-nos reagrupant i fins i tot en algun punt, deixant passar a Sir Henry T que també està gaudint d’aquests corriols, amb una petita, que és el fet de fer-ho damunt de la Cannondale gravel, el que no és problema perquè ens demostri que l’important és l’indi i no pas la fletxa, Jajajaja.

Una breu xerrada i deixarem que baixi al seu ritme, que nosaltres no tenim cap pressa....ni tenim edat....ni habilitat per seguir-li els passos. Mentre nosaltres continuarem resseguint el divertit traçat del Dragon fins a sortir a baix del torrent del Sot de Can Bosquets.

Travessem la carretera i ens deixem caure cap a Dosrius rodant per la riera del Far.

Un cop a Dosrius ja tenim la feina feta i posats a fer sortida clàssica, ens deixem d’alternatives i tornem cap a Argentona rodant per la riera, malgrat potser no ser la millor opció pels trams on la sorra fa difícil rodar.

Com cada dissabte, acabem la sortida entaulats al Centru degustant les viandes que ens ajudaran a recuperar forces...i fins i tot alguna cosa més que ens ajudi a lubricar el mecanisme intern posant-lo en solfa de cara a les properes sortides.


Diumenge altre cop ens trobarem a la Plaça Nova i aquest cop som en Joan B, Jordi S, Francesc M, Robert D i Salva B.

Tornem a decidir que anirem cap a la Torrassa del Moro, però avui per fer alguns dels corriols que baixen cap a Llinars, així que sortim cap a l’Agility i a rodar riera amunt. Avui tampoc farem alternatives, no deixarem la riera fins a arribar a Dosrius.

Travessem la carretera i seguim per la riera del Far per enfilar-nos per buscar l’entrada del Sot de Can Bosquets, doncs anem a pujar pel Dragon Khan.

A primera hora del matí encara no trobarem a ningú de baixada, amb lo que podem anar enfilant-nos amb tranquil.litat, anant enllaçant corriols abans de deixar-nos caure cap al Pla dels Garrofers, on ens creuem amb en Quico V que ha estat més matiner i ja està de tornada.

Breu xerrada per continuar pujant fins a sortir a la pista que puja cap a la Torrassa, que de seguida deixarem per entrar en corriols de baixada pels Boscos de Can Bordoi. En aquests trams de baixada, seguirem l’instint investigador d’en Joan B, el que ens portarà a gaudir d’uns trams completament desconeguts per nosaltres a dia d’avui i on hem pogut gaudir com la canalla del seu divertit i revirat traçat.

L’únic inconvenient fins al moment ha estat un radi trencat de la roda d’en Robert, que s’ha solucionat amb un petit “pit stop”, i és que avui comptem amb la presència del mecànic oficial del grup.


Acabarem enllaçant amb trams que ja hem fet altres cops i que ens aniran baixant fins a la zona de Can Bruniquer, on aprofitem per aturar-nos a menjar una mica i fer fotos, abans de remuntar cap a la Torrassa......com sempre amb un molt bon ambient.


Ara ens toca remuntar tot pujant pels corriols que travessen el Bosc de Can Bruniquer, amb algun trams exigents que anem fent amb més o menys solvència, excepte els metres finals abans de sortir a sota la Torrassa on ens és impossible fer-los damunt de la bici i hem d’acabar empenyent-la.


Abans de pujar fins dalt la Torrassa, aprofitarem per fer un petit bucle, tot plegat per deixar-nos caure uns metres per corriol que no hem fet mai....com si fóssim canalla!!!


Tornem a posar-nos seriosos i acabem pujant a la Torrassa on pràcticament ni ens aturem per desfer els últims metres que hem fet pujant i és que avui no baixarem pel Dragon Khan, sinó que aprofitarem per deixar-nos caure pels corriols que ens baixaran fins  a sortir a la pista cal Camí del Coll tot just a la zona de l’Ermita.

Rodarem cap a la Pedrera dels Dous i ens deixarem caure cap a Ca l’Arumí. Travessem la carretera per enfilar-nos enllaçant corriols travessant el Bosc de Can Poc, passant per sota del Turó dels Castellans i ens deixarem caure fins a sortir al Pla de l’Espinal.

Ja estem de tornada i decidim acabar baixant pel corriol del Koala que fa temps que no hi passem, encara que els últims cops ja tenia trams no gaire fàcils de passar-hi. De totes maneres ho provarem, així que baixem per les restes de Ca l’Espinal i ens deixarem caure per corriol fins a sortir a la carretera de Parpers, amb algun tram força aixaragallat que ens obliga a treure el peu de les cales i posar peu a terra. No val la pena provar de passar-hi i fer malbé el canvi.

I si alguns d’aquests trams estan malament, els trams finals del Koala encara estan pitjor, i de fet, els hem de fer a peu abans de sortir al Xaragall de l’Espinal.

Ara sí que ja està tota la feina feta i només ens queda rodar de tornada per la riera cap a Argentona.
Una molt bona sortida, amb algun tram nou, que no es veu gens desmerescuda pel fet d’haver d’empenyer la bici en un parell de trams....gafes de l’ofici del btt!!!

I dimarts és la Diada, festiu a Catalunya. També hi ha hagut sortida.....però ja és una nova setmana i es mereix una nova crònica que farem en una altra ocasió, sinó volem que ens fotin fora de casa!!!


El track de diumengeno he recordat encendre el GPS fins a Dosrius, però segur que hi sabreu arribar, jajaja.


Powered by Wikiloc

No hay comentarios:

Publicar un comentario