viernes, 1 de marzo de 2019

A una setmana de la Repicacorriols.

Tanquem febrer entrant a l’últim cap de setmana abans de la Repicacorriols i tenim clar que diumenge sí o sí hem de fer el recorregut que proposa tant el Parc com Territori i Sostenibilitat i comprovar si hi ha possibles variants on mirar d’acostar posicions….

…però de moment dissabte tindrem sortida del Bicigaló i anirem a fer corriols dels bons i per això anem a tret segur, cap a la Roca del Vallès.

Aquesta setmana som en Pere C, Pepe C, Oscar E, Josep i Salva B.

Sortim cap a l’Agility i riera amunt cap a la riera de Riudemeia per enfilar-nos cap a Can Roviró. Pujada pels corriols que ens porten cap a cap Vinyamata i seguim fins a sortir a la pista de la Pedrera.

Reagrupats seguim pujant pels corriols del Bosc de Can Païssa per deixar-nos caure cap al Bosc de Ca l’Argent, no sense haver de remuntar un petit tram per anar gaudir de l’enllaç de corriols que iniciarem amb l’Invisible i acabarem amb el The Rock. Com sempre, trams tècnics i divertits, encara que a hores d’ara els hi convindria una mica d’aigua. Fa temps que no plou i el terreny està força sec.

Acabarem sortint al Bosc de can Planes on ens dirigim cap a la Pedra Foradada i ens endinsem en l’últim tram de corriol quer ens acaba baixant fins a la carretera de Parpers.

Travessem la carretera per Can Company i anem a buscar el Torrent de Sant Miquel per acabar pujant per sender fins al Pla de l’Espinal.

Ja estem de tornada i per variar una mica ho fem anant a buscar el corriol de la Font del Llorer que ens porta fins a l’entrada del Xaragall de l’Espinal, tram que farem avui amb més cura de lo habitual doncs ara sí que fa honor al seu nom......presenta uns xaragalls força pronunciat al bell mig degut en part a es pluges de fa mesos, però també al pas de les motos.

Acabem sortint al Bell Recó i ara sí, amb la feina feta, rodem tranquil·lament cap a Argentona que l’esmorzar ens espera.

I diumenge, cap a la Plaça Nova que dedicarem el matí a resseguir el track de la III Repicacorriols, o al menys del track que tant el Parc de la Serrala Litoral com el Departament de Territori i Sostenibilitat ens volen imposar.

A la Granja.Com ens trobem en Joan B, Quim M, Toni P, Jordi S, Joan V, Quim C, Jordi T, i Salva B..... ahhh, i el Presi!!! En Jordi F que nos ens acompanyarà per estar una mica pioc, però que al menys ha tingut la gentilesa de llevar-se d’hora i animar-nos davant la feixuga tasca que ens espera.

Sortim pel Carrer Gran i cap a....... ves a saber cap a on!!! Estem a pocs deies  de la cursa i tampoc es pot explicar amb molt detall el recorregut.

De totes maneres, tot i ser una sortida completament diferent al que estem acostumats, podríem dir que la manca de corriols l’hem compensat amb una bona dosi d'humor, sobretot de la ma d’en Toni P i el seu continu:  PER AQUEST TAMPOC???

En els primers trams ens creuem amb els Bicicorriols i aprofitem per aturar-nos i fer-la petar una estona...


Alguns trams de pujada que es fan amb filosofia....o resignació, depenent de cadascú....


....d’altres que necessiten ser arranjats.....



.... i sort en tenim d’en Quico V.


Al final, una mica més de 36 quilòmetres superant els 1300 metres de desnivell positiu, que no tots han  acabat, només 4 valents que no direm els noms i que a migdia estaven entaulats a la Plaça Nova  amb la sensació cada cop més evident de que les autoritats competents, de competents en tenen ben poc...... a no ser que tinguin a bé de recular en les seves pretensions i acceptar algunes variacions que els hi proposarem, cosa que a hores d’escriure aquesta crònica ja han fet.

Com nom podem penjar el track de diumenge, doncs aquí va el de dissabte:



Powered by Wikiloc

No hay comentarios:

Publicar un comentario