viernes, 21 de junio de 2024

Últimes sortides abans que entri l'estiu.

Dissabte 15 de Juny 2024:

Últim cap de setmana abans d'entrar a l'estiu, i pel que sembla no hi haurà sortida dels Bicigaló, al menys divendres al vespre anirem a dormir sense que ningú gosi a penjar la convocatòria. Res, preparem la flaca i cap al llit.


Ens hem estat una mica més entre els llençols, i a quarts de 9 en Magret fa l'intent de crida per sortir a les 9. De seguida confirmarà en Quico S, però per alguns ja és massa tard, ja tenim coll avall la sortida a fer.

Al final, en Jordi i en Quico han fet una Torrassa...


...en Piu, movent-se pel Pla de l' Espinal...


...en Pep, i en Robert al Corredor...


... i amb la flaca començarem fent un Pollastre, amb farciment per Collsacreu, Vallgorguina, i altres viles del Vallès. 


Al final de la sortida passarem per la Plaça Nova on sempre hi ha vida... avui en Francesc M, i Kiko P que també han sortit a fer BTT, amb els que compartirem piscolabis.



Diumenge 16 de Juny 2024:

Els Bttargentona no ens estarem de tancar la primavera corriolejant. De moment a matinar per ser puntuals a les 8 davant la Fleca Casas. 

Avui som en Joan B, Francesc M, Javi F, Jordi F, Marc X, Jordi S, Joan S, i Salva B. Per cert, avui en Salva M no hi és doncs està gaudint i patint de la 27ena edició de la Corriols de Canet.

En Jordi S, com de costum, ha de ser d'hora a casa, i com no, torna a deixar anar un "fem un Burriac? que hi ha alguna e-bike que encara no hi ha anat!!!" De cop et sents observat per la colla, com si Burriac no ens agradés, que sabran ells!!! Res, anem-hi, ja ens posarem al final del grup, tot renegant el més fluix possible.

Marxem de la plaça travessant la vila cap a la Font Picant, on entrarem en els primers trams de corriols de la sortida. De moment enfilada clàssica cap a la zona de les Encantades. No deixarem de pujar fins a pocs metres de la pista de Torre Ametller. 

Només travessarem la pista, per seguir fent corriols clàssics de la zona. Uns metres més endavant ens començarem a enfilar cap a Santa Elena, on seguim corriolejant de pujada fins a tornar a sortir a la pista de Torre Ametller. Un bucle que ja hi estem acostumats.

Un centenar de metres pujant per la pista abans de tornar a entrar en corriols que ens pujaran cap als voltants del Turó dels Oriols, passant pel mirador d'Argentona, abans de deixar-nos caure al Collet de Burriac. Tot i això, en algun punt hem fet una petita aturada, i una foto. 


De moment tot un clàssic, al menys fins uns metres més endavant. Normalment ens deixariem caure per la pista, entrant al primer corriol que trobem a la dreta, per resseguir-lo de camí a la Font Picant de Cabrera. Ben dit, normalment, perquè a partir d'aquí, de normalitat ben poca.

De moment, ens deixem caure pista avall fins a sobre de la Pedrera d'en Serra, on farem corriols de baixada cap al Turó de Punsola, i en res tornarem a ser a Santa Elena. 

Apa, a desfer trams per on hem passat fa una estona, ara de pujada, de camí altre cop a Torre Ametller. Continuarem enllaçant corriols, tot pràcticament de pujada, amb uns últims trams més exigents que ens deixen ara sí a les Roques Encantades. Tot plegat portem 10 quilòmetres, però farem una aturada, amb un petit mos, i una foto, tot posant bona cara mentre agafem esma. 


Reprenem la sortida, i ara toca baixar. En Jordi S ens vol guiar en el que diu serà una divertida baixada, i no li treurem la raó, però les arrels i xaragalls li donaran un plus podríem dir d'emoció? Tot plegat acabarem sortint al corriol que hem fet de pujada a primera hora a tocar de la Font Picant, on els Jordi's ens deixaran. 

Estem cansats, i només portem 11 quilòmetres, però ho allargarem una mica més. Toca remuntar de nou, corriols exigents que anem enllaçant, per acabar sortint altre cop a tocar de les Roques Encantades...a aquest ritme les bicis ja hi sabran anar soles!!! 🤦

Uns metres més amunt tornem a resseguir corriols per on ja hem passat avui a la zona del Turó dels Oriols, per acabar baixant altre cop al Collet de Burriac. 

Tenim el castell a tocar, però tampoc hi arribem. Ara ens deixem caure un centenar de metres per la pista, tornant a entrar en trams de corriols. Anirem baixant mirant d'anar cap a la Font de la Puput, tot i que errarem algun trencall i no hi passarem. Cap problema, un corriol sempre és un corriol, i més si és de baixada. 

Al final acabarem sortint al torrent de la Font Picant, i ara sí que ja n'hi ha prou. Deixem els corriols, i tornem a l'asfalt que ens portarà a la Plaça Nova. 

Al xino donarem per tancades les sortides de primavera. Potser ha estat una de les sortides més curtes que hem fet, encara no 16 quilòmetres dels que pràcticament 3 han estat pels carrers d' Argentona, això sí amb 720 metres+.


Per cert, les impressions de la e-bike a Burriac? Sembla ser que bones, tot i que amb rodes tubeless no caldria tantes aturades per reinflar, però ja se sap, no tot pot ser perfecte. La propera innovació potser serà incorporar un compressor? 😏





No hay comentarios:

Publicar un comentario