domingo, 2 de febrero de 2014

Sortida accidentada (02/02/14)

Després de la convocatòria feta pel David C, ens trobem Diumenge al matí els millors bikers, d'Argentona i Rodalies (Mataró) . Per cert el David C, no es presenta.




Una vegada hi som tots, comencem la sortida. La veritat és que portàvem un ritme per anar a apagar focs.

Hem pujat direcció a la Torrassa , a molt bon ritme , amb el terreny bastant fangós, fet que en alguna de les baixades era una mica difícil tenir el control de la bicicleta. Sort del control de tracció.

Hem passat per sota la torrassa del moro, i hem començat a baixar cap a Sant Celoni. La veritat és que la baixada era bastant complicada per culpa de l'estat del camí.

Però per a uns valents com nosaltres això no ha sigut obstacle per baixar a tope. En un dels trams més ràpids en Rafael, ens fes un "Front Flip" o salt mortal endavant, amb caiguda finalment a terra que ha deixat amb la boca oberta al Salva M. Tot i que podia haver estat importat la castanya, el Rafael és un tipus fort i ha sortit il·lès. Falta saber els resultats dels exàmens mèdics que li deuen estar fent. (Pd. Rafael , T'esperem el diumenge vinent)




       
Una vegada superat l'incident hem continuat direcció cap al Mogent.( restaurant que li agrada molt Joan B, al Salva i al Pere).

Allà s'ha produït una imatge poc habitual amb uns riders com nosaltres. Hem parat a fer un esmorçar en un parany molt industrial.





Una vegada la panxa plena, hem enfilat cap a Sant Carles, tot i que el Rafel, Manel i un servidor, hem abandonat el grup.

La resta ha enfilat Sant Carles per seguir fent corriols fins a Argentona.







pd.  Animem a totes les noies que llegeixen aquest blog a venir amb nosaltres. Volem tenir un Bttargentona mes plural. Anime-vos!!





Amunt el btt!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario