miércoles, 7 de agosto de 2013

[Argentona BTT] Pedalada Popular de la Festa Major Argentona 2013

Està sent un agost pausat en el tema BTT, entre uns dies aquí, uns dies allà, la platja, la calda que cau i la Festa Major...

Bé... encara bo que a la Festa Major d'Argentona hem tingut la Pedalada Popular: la més avorrida de tot el Maresme: 11 km baixant per la Riera d'Argentona fins la rotonda del Cros i tornada per la vorera de la carretera del Cros (que, encara que la gent sembli que no ho sàpiga, és un carril bici).

Avorrida avorrida avorrida a més no poder, però això sí: popular. És tan planera que és apte per a tota mena de ciclistes.

No estaria de més que els organitzadors de la Festa Major d'Argentona s'enrrotllessin amb una pedalada més pels nostres boscos plens de magnífiques pistes i corriols. Bé es pot fer una bona pedalada que recòrri aquestes contrades i que sigui físicament "poc exigent".

En fi...

Encara que avorrida per alguns, per altres molt divertida, com aquest de la foto que amb cinc anyets va arribar a meta (el penúltim, je je...) acalorat però més content que unes pàsqües :)

Argentona BTT

Argentona BTT






By Argentona BTT

No hay comentarios:

Publicar un comentario