domingo, 20 de julio de 2014

Sortida d'estiu. (20/07/14)

Sortida d'estiu amb molt bona temperatura i guiats per Joan V. La resta, Joan B, Manel, Xavi G, Quim C, Salva M i Salva B l'hem seguit com sempre gaudint d'un seguit d'enllaços de corriols que només un gran lider sap fer. 


Sortim de la riera i ens decidim fer corriols per la falda nord de la riera (més que res per què en Joan B té que tornar d'hora). Han estat tot un seguit de corriols puja i baixa trencacames (només portaven 6 km i algú es pensava que ja deviem estar a l'alçada del Matagalls!!!😄).



En Joan B ens ha deixat abans d'arribar a la pista que puja a Can Bruguera. La resta hem seguit fent corriols i no sé com hem arribat a la part de dalt de la Cita. Tirem cap a Can Nogueras, baixem passant pel corriol Amaçones i cap a l'Oasis. Passem per Can Noms i decidim baixar a Dosrius per omplir d'aigua.
  


 
Al sortir a l'alçada de l'entrada de l'alternativa de la riera ens deixa en Manel i la resta anem fins a la font. Allà em dono compte que a més de no tenir aigua, tampoc tinc pastilles de fre davanteres. Bona excusa per plegar, però tira més una ruta d'en Joan que dos....😄. Decidim pujar a Sant Carles, pujant fins a la Breinco per corriol alternatiu i un tram de carretera. Seguim per sortir Pla de l'Espinal, cap a Parpers i baixem pel corriol de la Mercè per sortir a la Riera Riudemeia, Bell Racó i Agility. Uns 36 km en 4 hores de sortida.



Si m'he equivocat en alguna cosa, perdoneu....amb seguir el ritme ja n'hi ha prou!!!😄


Gracies Salvas, sou uns craks. I al Xavi i Rmr, per el track.

Veure track a Wikiloc 



No hay comentarios:

Publicar un comentario