domingo, 21 de febrero de 2016

Turó de la Gola, per fi!!!

Un nou cap de setmana i dissabte sortida amb l’Oscar on vam poder comprovar que pràcticament tots els corriols de la nostra zona estaven marcats per la cursa X Trail Series de Taymory.

De fet, els organitzadors d’aquesta cursa de running han triat els 28 kilòmetres del bo i millor dels corriols de la nostra zona. Així que desprès de la convocatòria de whatsapp d’en Joan B per diumenge haurem de veure cap a on dirigim la sortida.

A les 8:00 ens trobem a la Plaça Nova en Joan B, Manel L, Jordi S, Quim C, Jordi F, Quim M, Salva B i un nou company, l’Enric T.

Avui falten alguns integrants del grup....en Salva M i en Francesc M descansant desprès de la sortida d’ahir per carretera.

 En Rafael F i Toni P, sembla que volen preparar-se bé per la Transmaresme del  06 de Març i han decidit fer el tram des d’Argentona fins a Pineda de Mar.... i pel que es veu, s’ho han passat d’allò més bé.


Nosaltres dubtem cap a on anar, però al final sucumbim als desitjos d’en Jordi F i anirem a pujar al Turó de la Gola. Així que sortim cap a la riera per començar a enfilar pujada per Can Comalada.

Corriols de pujada, passant per Can Bagot o els Porcs i continuem pujant cap a la caseta dels caçadors fins a sortir a la pista de l’Oasis. Un petit tram de la pista i trenquem a la dreta, enfilant pujada fins al Turó de la Gola.

Per baixar, ho farem pel corriol que ens dirigeix cap a la Pedrera de Ca n’Oms. Seguirem per anar a buscar el tram de corriols que ens va ensenyar fa poques setmanes en Joan V, que per cert també estaven marcats per la cursa, i això que no fa pas tant temps que estan oberts!!!

Seguim fent corriols cap a la zona de Coll de Bocs, fins a sortir a l’alçada del Nutrisport.

Encara és d’hora i decidim anar cap a la riera de Dosrius per anar a pujar cap a Can Belluguins, també anomenat Can Rigola o Can Misser Prats, on hem aprofitat per fer una petita aturada i fer la foto de rigor.... que per cert, davant l'absència d'en Salva M i en Francesc M, hem hagut d'arreplegar al primer que hem trobat, per no deixar la Cannondale d'en Jordi sense companyia!!!!


Continuem la ruta i aviat ens comencem a trobar amb els corredors de la cursa que pugen pels mateixos corriols que nosaltres, així que farem un petit tram de pista per no destorbar a la cursa passant pel corriol clàssic.

Agafarem el corriol més endavant que ens puja fins a la cadena, on ens hauran de deixar en Jordi P i l’Enric.

La resta seguim pujant i anem a fer l’alternativa de Can Ribot fins a sortir a les planes. Continuem cap a Sant Carles, fent tot un seguit de corriols per anar a buscar l’entrada del corriol d’en Jordi Cid.

Baixada ràpida cap al Mogent i un  cop a baix anem cap al Polígon Industrial. En principi pensàvem anar a pujar com la setmana passada, passant pel conill i l’ermita de Santa Maria de Malanyanes, però potser se’ns faria massa tard, així que decidim pujar pel polígon, passant pel Bosc de Can Recorda, anant a parar altre cop al corriol d’en Cid, per fer-lo de pujada.

Sortim a la carretera i ens dirigim cap al Pla de l’Espinal. D’aquí cap a Parpers, buscant el Pessebre. Però avui no baixarem per la Mercé, sinó que agafarem corriol de la dreta que ens ha de baixar cap a Can Rovira, passant per l’entrada del corriol dels Galzerans.

Ja només queda acabar de baixar fins a la riera de Riudemeia, Bell-Racó, riera d’Òrrius i cap a casa.

En definitiva una altra bona sortida, plena de corriols i que ara ja podem gaudir-los en un estat immillorable.... i si en el grup hi ha “currantes” que s’aturen a treure branques i trossos d’arbres del mig dels corriols, millor que millor!!!


Segons el GPS uns 36 kilòmetres amb 1039 metres de desnivell positiu.

El track:


Powered by Wikiloc

No hay comentarios:

Publicar un comentario