domingo, 18 de diciembre de 2016

Per Nadal, un esmorzar com cal!!!

Hi ha una nadala molt coneguda que comença, més o menys així:

“ARA VE NADAL, MATAREM EL GALL....”

I podria acabar:

“....PERÒ SI VAS EL CORREDOR, EN JOSEP NO SE’L CRUSPIRÀ!!!”,

Però comencem pel principi.

Últim cap de setmana abans de Nadal i decidim fer una sortida completament  diferent al que estem acostumats. Sortida amb destinació cap al Corredor per fer l’esmorzar de forquilla i ganivet de Nadal.


Decidim quedar a la Plaça Nova a les 07:45, doncs sembla que el restaurant estarà força ple i a l’hora de reservar ens comenten que hem d’arribar abans de les 10.

Més o menys puntuals, ens trobem en Joan B, Pere C, Pepe C, Oscar E, Josep, Tomas i Tino LL, Quim M, Manel V, Jordi S, Manel L, Javier, Ramon S i Salva B.

Avui no és dia de fer corriols, al menys de pujada, un cop esmorzats ja veurem com quadrem la tornada, així que sortim cap a l’Agility i riera amunt en direcció a Dosrius.

Riera amunt tot xino-xano, anar fent petar la xerrada, i com comenta en Quim M, amb unes sensacions completament diferents a la baixada.


La pujada cap al Corredor la comencem travessant Dosrius, i enfilem pujada cap a la Urbanització del Far-Can Massuet.

Travessem la urbanització i seguim pujant cap a la zona del “merendero” on ens separem en dos grups. Uns pujaran per la pista i la resta anem a fer algun tram de corriol, acabant passant per la pujada dels esglaons que ens deixa just al Santuari.

Arribem a l’hora prevista i anem a deixar les bicis al pati del restaurant, on hem pogut comprovar que no ens havien mentit a l’hora de fer la reserva. El restaurant estava ple de gom a gom i com diuen més val una imatge que mil paraules:


Quina llàstima, un munt de bicis que tantes alegries ens donen, allà apilonades, soles i passant fred, mentre nosaltres ens dirigim a omplir els estomacs i fer passar el fred amb un bon allioli, vi de la casa i els corresponents cigalons!!!

Com en Manel L, Jordi S i Javier no es poden quedar, aprofitem per fer la foto de la sortida.


L’esmorzar ha estat magnífic, bon tiberi, torrades per anar fent boca, xai, peus de porc, cansalada per esmorzar, vi i gasosa a dojo i els corresponents cafès i cigalons.,,,ahh i els que vulguin truites o pollastre ja saben que s'ho han de menjar a casa, jajajaja.


Entre plat i plat, bona estona de xerrada i a mesura que el vi s’anava evaporant la gresca anava en augment, sense arribar ni de bon tros a la dels comensals de la sala del costat, però sempre tindrem l’excusa de que en el nostre grup no hi havia ningú al que cantar-li el “Cumpleaños Felíz”.

Un cop acabat l’esmorzar toca tornada cap a casa, on mirarem de fer alguna cosa per pair tot el menjat.

Quan sortíem del restaurant ens hem trobat a en Valentin que avui ha canviat la bici per la indumentària de runner, 


Mentre agafem les bicis, en Tomas ens ha fet una petita exhibició de com puja la canalla, fent alguna derrapada....


...però el terra és moll i això fa que no sempre acabi bé. Jajajaja


Aprofitant els comentaris d’en Quim M, “Al sortir hi havia una alegria inusual. En Pepe sobretot estava molt optimista i en Joan enfilava els corriols amb una lleugeresa i una soltura gairebé juvenil”.


“A la sortida, una mica de confusió.”


Però decidim que baixarem per la pista cap a la Creu de Rupit, amb alguna pèrdua de rumb d’alguns integrants del grup intentant obrir nous corriols sense saber-ho, però res que no se solucioni girant cua i trobant de nou el camí correcte.

De la Creu de Rupit, seguim baixant per la pista, passant per la Font del Malpàs i seguint cap a la Cadena d’en Tintorer.

Seguim fent pista en direcció cap a la part alta de la Urbanització La Cornisa, aprofitant per fer el tram del corriol del Cabró.

Continuem en direcció a Can Bruguera, per seguir cap al Parc Forestal. Travessem el Parc i decidim acabar la sortida baixant pel corriol d’en Bellatriu.

Esperem que no sigui la última sortida del grup d’aquest any, però de totes maneres, aprofitar el blog per desitjar-vos un  BON NADAL a tots.

Avui no hi ha track, però segons l'Oscar:





No hay comentarios:

Publicar un comentario