jueves, 26 de abril de 2018

Cap de setmana entre Torrassa i el Corredor

Tornem a entrar en un nou cap de setmana i aquest sembla que tindrem dos dies assolellats, amb la temperatura ja força més agradable, amb lo que deixem les equipacions d’hivern a l’armari i vestits de curt enfilem cap a la Plaça Nova.

Dissabte ens trobem en Pere C, Pepe C, Manel V, Robert D, Tino i Tomàs LL i salva B. En Tino i en Tomàs diumenge participen a la Cabrilenca, de totes maneres esperem que la sortida d’avui els vagi bé per anar escalfant els músculs de cara a la cursa.

Volem dirigir-nos cap a Sant Carles, però dubtem com fer-ho per no passar pels trams que estan desforestant. De totes maneres, començarem com sempre anant cap a l’Agility i rodant riera amunt.

Seguim cap a la riera de Riudemeia i ens començarem a enfilar pel Torrent del Fondo de la Gallega, resseguint part del recorregut de la primera Repicacorriols mentre anem pujant cap a l’entrada del Koala, tot fent els corriols que ens passen per sobre del  Túnel de Parpers.

Un cop a dalt trencarem a l’esquerra i seguim pujant per travessar la carretera de Parpers i tornant a endinsar-nos en corriols que ens van pujant fins al Pla de l’Espinal.

Aquí ens dirigim cap a Sant Carles, buscant corriols per evitar el màxim possible de pista, on un cop a dalt, ens deixarem caure pel Pla d’en Font per anar enllaçant corriols mentre travessem els Boscos de Can Poc i Can Recordà fins a sortir a la carretera que baixa a Santa Agnès de Malanyanes.

 Travessem la carretera i seguim baixant fins a sortir a Ca l’Arumí i ja posats que estem aquí ens dirigirem a pujar a la Torrassa del Moro.

Per a fer-ho ens anirem enfilant per rodar per la pista del Camí del Coll on anem a buscar l’entrada del corriol que hi ha tot passada l’Ermita de Sant Esteve del Coll. El tram de pujada de l’inici del corriol ha estat una bona prova de l’estat de forma i tècnica de cadascú. Uns quants intents per mirar de pujar sense posar peu a terra i on en Pepe C ha demostrat que que fins i tot es pot fer amb una e-bike amb el motor apagat.... si senyor, es pot fer arrossegant  21 kgs de bici cap amunt !!!

A partir d’aquí, divertits corriols de pujada que anem fins a acabar a dalt de tot de la Torrassa, on aprofitem per aturar-nos a recuperar forces i fer la foto de la sortida.


La baixada la farem pel Dragon Khan, amb lo que reprenem la marxa baixant cap al Pla de la Font del Llop i anant a buscar l’entrada del Dragon. El terreny està perfecte, el que ens permetrà gaudir d’un ràpid i divertit  enllaç de corriols mentre anem baixant fins a sortir al Torrent del Sot de Can Bosquets. Com sempre aquest tram no ens deixa indiferents i més avui després d’un parell d’ensurts amb un arbre i un xaragall a l’inici i al final, però sense conseqüències greus.

Abans de travessar la carretera ens reagrupem i continuem baixant cap als troncs per travessar el Torrent de Can Rajoler i seguir vorejant la Riera del Far cap a Dosrius.

Es va fent tard i prioritzant l’esmorzar, ens deixarem de corriols alternatius i fem la tornada cap a Argentona per la riera.

Els casi 26 quilòmetres i 519 metres+ ens han obert la gana, o al menys són una bona excusa per a tornar a gaudir d’un bon esmorzar al Centru.

Dissabte al vespre, nova convocatòria de whatsapp i diumenge de nou cap a la Granja. Com.

Avui la Cabrilenca tindrà ocupada bona part del nostre entorn....Òrrius, Sant Bartomeu, La Mútua, el Bosc de Can Ruscalleda, Can Raimi, el Pla dels Matxos, el Pujolar....malgrat que per la nova normativa es veuen obligats a fer molts trams per pista, haurem d’evitar aquestes zones.

De moment a les 08:00 ens trobem en Joan B, Francesc M, Kiko P, Javier, Salva M, Manel L, Jordi S, Robert D, Joan S, Quim M, Rafael F, Francesc O i Salva B. 

Avui aviat ens posem d’acord a fer una sortida més rodadora de lo habitual i dirigirem la sortida cap al Santuari del Corredor.

Doncs apa, sortim cap a l’Agility i riera amunt cap a la riera de Dosrius. Com tampoc estem acostumats a molta pista, aprofitarem per entrar pel Torrent de Manyans i endinsar-nos dins el Torrent de la Feliua per anar fent els corriols alternatius a la riera fins a sortir a Dosrius.

A Dosrius ens dirigim cap a l’Església i ens anem enfilant per l’asfalt de Can Vallmajor, travessant la carretera de Canyamars, per seguir pujant pels esglaons tornant a sortir a l’asfalt on trenquem a la dret  per fer el corriol que passa per sota del castell de Dosrius i que ens deixa a la pista que puja cap a Can Massuet.

De fet rodem un bon tram de la pista fins arribar a la zona de El Portell on entrarem a fer corriol de pujada  passant pel Turó del Gat Salvatge i que ens tornarà a portar a la pista tot just per sota de les Planes de Can Pruna.

D’aquí rodem per la Urbanització cap a Can Carreres, passant per la pista de Paintball del Turó de Sant Joan i sortint al bell mig de Can Massuet El Far. Rodem mentre travessem la urbanització per tornar a endinsar-nos en corriols que ens aniran pujant cap a Coll de l’Argila i seguir fins a sortir dalt  de Puig Aguilar.

Aquí ens esperen uns trams més planers mentre anem cap a l’Àrea d’esplai del Corredor, encara que abans d’arribar-hi ens deixa en Manel L que avui ha de ser d’hora a casa.

La resta aprofitarem que estem aquí per acostar-nos fins al Mirador del Corredor, que encara que sembli mentida n’hi ha que no hi ha estat mai....


... i a més de gaudir de les magnífiques vistes que hi ha, també aprofitem per menjar alguna cosa....


....passar una bona estona.....





...i fer la foto de grup.


Aquí ens deixarà en Francesc O, que també se li esgota el temps, mentre la resta eprenem la marxa pujant fins al Corredor evitant la pista tot fent el tram d’esglaons de fusta.

Un cop al Santuari no ens aturem, sinó que passem de llarg  i anem cap a les Roques del Pare Jaume, on començarem a baixar cap a Ca l’Arenes. Ràpida baixada per sender ample amb alguns trams pedregosos i aixaragallats.

Un cop a Ca l’Arenes haurem de desfer rel camí de pujada. Doncs apa, anem cap a Puig Aguilar, i passant altre cop per Coll de l’Argila baixem cap a Can Massuet. Altre cop travessem la urbanització dirigint-nos cap a Can Carreres i les Planes de Can Pruna.

La tornada a Dosrius la fem per la pista amb la intenció d’agafar els corriols que travessen el camp de tir amb arc, però ja se sap que les baixades a alguns els hi fa perdre el seny i el grup es comença a estirar, on els més ràpids baixen com si no hi hagués un demà, el que fa que es passin l’entrada del corriol.

De totes maneres ens arribem a reagrupar i aprofitarem per agafar entrada abans d’arribar al castell de Dosrius que també ens farà gaudir d’uns trams divertits de corriols de baixada que ens portaran fins al restaurant de Can Batlle.


Altre cop ens espera asfalt cap a Dosrius, on alguns ja en tenim prou mentre en Kiko P, Javier, Rafael F, Joan S i Salva M decideixen que continuen una estona més, en principi pujant cap a la Cita.

La resta tornem evitant la riera tot fent l’alternativa, acabant altre cop pel Torrent de la Feliua sortint al Torrent de Manyans.

D’aquí ja no hi haurà més corriols, riera i cap a Argentona, que hem planificat bé els poc més de 35 quilòmetres amb 824 metres +, però els compromisos familiars fan que avui no ens puguem aturar a fer el piscolabis post-sortida.

I a la tarda, en Quim C ens segueix, dient que és el destí el que guia les seves passes....


... per si de cas, li deixarem els tracks, jajajaja.





El track de diumenge:


Powered by Wikiloc

No hay comentarios:

Publicar un comentario