jueves, 4 de julio de 2019

Juny, temps de corriols.

A més de la sortida a Llançà, aquest mes de Juny  ha donat per a molt més.

Dilluns 10, aprofitant la Segona Pasqua alguns també sortim, només som en Joan B, Josep, Oscar E, Jordi T i Salva B.

Fem en principi una sortida clàssica amb sortida cap a l’Agility, riera amunt cap a Riuemeia i pujada per la Brolla de Riudemeia cap a Òrrius, però avui sense pujar cap al Turó d’Aquença.

A Òrrius anem per la pista cap a ca n’Altafulla i ens enfilem pel sender que puja travessant la zona de la Vinya del Truc. Aquí ens separarem, uns ja de tornada i altres en principi volem allargar una mica més, així que fem tot el corriol Roure de pujada, fins a sortir a la pista.  Seguim de baixada per corriol cap a Can Blanc, per remuntar en principi cap  a Coll de Porc, però errem un trencall i sortim a la Mútua.

Cap problema, seguim per baixar cap al Coll de Gironella i desprès d’uns metres de baixada per pista entrem altre cop en corriols que ens duran a baixar pels Uyuyuys...


....o al menys a intentar-ho....


....fins a sortir al Collet de Burriac. Ens enfilem cap al Turó dels Oriols i ara sí divertits corriols de baixada, passant per les Roques Encantades, i de fet, encantats hem quedat quan desprès de força estona baixant, sortim a la carretera a tocar de Madà.

Tan se val, només són les 10, però ja posats, el “corriol” més agraït que trobem és rodar per la carretera cap a la Plaça Nova. Potser no ens hem guanyat el piscolabis, però tant se val, no li farem un lleig.

Dissabte 15, següent sortida del Bicigaló casi bé al complet i la iniciem cap a l’Agility i riera amunt. Als primers trams ens veiem obligats a aturar-nos per posar una càmera a la roda de la bici d’en Jordi F, doncs el tubeless ja no fa efecte des de la sortida de Llançà.


Un cop solucionat el contratemps seguim  cap a la riera de Riudemeia, per tornar a enfilar-nos cap a la Brolla de Riudemeia, encara que aquest cop sí que ho farem pels corriols que ens pugen fins dalt del dipòsit de les Gineteres.

Amunt i amunt cap a la Pedra de la Fada i el Turó d’Aquença on encara farem un corriol alternatiu de baixada abans d’acabar sortint a Can Gunieu.

Travessem la carretera i a rodar per la pista fins a Ca n’Altafulla on hem de remuntar pels corriols que travessen la Vinya del Truc. A la part final ens separarem en dos grups, els que ja tenen tard pujaran fins al Coll de Gironella i la resta seguirem en busca dels corriols de la zona de Can Blanc, on altre cop no anirem cap a Coll de Porc, sinó que agafem el corriol que ens porta cap a la Mútua.

Aquí, pista fins passat el Coll de Gironella, per deixar-nos caure pels corriols que travessen la Brolla de l’Abril, que anirem enllaçant fins a arribar al corriol del Cactus per sobre de Can Barrau. Fem el corriol de baixada, enllaçant amb el corriol dels Frares fins al Dalipà, entrant a Argentona per la Vinya d’en Serra.


Sortida d’uns 20 quilòmetres que com cada dissabte tancarem amb l’esmorzar al Centru.

Diumenge 16, per unes coses i d’altres el grup Bttargentona es queda sense sortida de btt. Poques vegades passa, però sempre hi ha algú que trenca la norma i aquest cop ha estat en Francesc M que s’ha acostat per comprovar un any més el bon treball dels companys del Club Ciclista Canet organitzant la 25ª edició de la Corriols de Canet.


Entre setmana, alguns treballen... i d’altres surten en bici. Res que no sapiguem, però al menys són bons jans i ho mostren.


Dissabte 22, de nou sortida dels Bicigaló, aquesta setmana som en Pere C, Pepe C, Oscar E, Quim M, Jordi T, Robert D, Tino i Tomas LL, Jordi S i Salva B.

Avui ens dirigirem cap a la Torrassa, així que sortim d’Argentona i cap a la riera de Dosrius, per entrar al Torrent de Mayans i començar el primer tram de corriols tot fent ‘alternativa a la riera, entrant pel Torrent de la Feliua.

Però en aquests trams inicials tenim l’avaria de la sortida, trencament del canvi de l’e-bike d’en Pepe C, que ens fa estar una bona estona aturats, provant de deixar la cadena en un pinyò fixe que el permeti retornar a casa sobre la bici.



Retirada forçosa, i també d’en Pere C i l’Oscar que decideixen que avui no és el millor dia per seguir i l’acompanyen cap a Argentona.

La resta seguim per l’alternativa fins a Dosrius, i vorejant el Torrent de Rials anem en busca de la sortida del Dragon Khan. Avui ens enfilarem pel corriol de la Pedra que ens va ensenyar en l seu dia en Joan V, anantt enllaçant tot un seguit de corriols fins a sortir al Pla de la Bassa del Llop, abans d’acabar pujant fins dalt de la Torrassa, on ens aturem i alguns proven fins i tot de fer alguna foto artística.



Reprenem la sortida dirigint-nos als corriols de baixada que ens han de portar fins a sortir a la pista tot just al costat de l’Ermita de Sant Esteve del Coll.

Rodem cap a la Pedrera dels Dous, travessant la carretera per entrar al corriol de Ca l’Arumí i ens enfilem cap al Bosc de Can Poc, vorejant la Urbanització de Sant Carles i d’aquí ens deixarem caure fins al Pla de l’Espinal.

Rodem cap al Coll de Parpers i travessant la carretera anem cap al Pessebre. Avui baixarem pels corriols cap a l’entrada dels Galzerans i d’aquí ràpida i divertida baixada cap a Can Roviró fins a la riera de Riudemeia.

La sortida ja està llesta, rodem cap a la riera i tornada a Argentona cap al Centru, on degut a uns canvis logístics de l’empresa, aquest serà l’últim esmorzar que hi podrem gaudir, al menys per un temps.

I com  no podia ser de cap més manera, allà trobem a en Pepe C i en Pere C que com a bons companyia fa una estona que ens esperen.

Per ser l’últim dia, l’esmorzar s’allarga una estona i no hi pot faltar el marró...i alguna cosa més.



Diumenge 23, és la revetlla de Sant Joan, però també hi ha sortida.....i tot i que les respostes a la convocatòria d’en Joan B són minses, a les 08:00 la Granja.com està a petar!!!

Com som 14  tampoc val la pena anomenar-los a tots, amb una imatge n’hi ha prou......


.....calla, que només sortim 13!!! En en falta un...... ara sí!!!!


Havent entrat de ple a l’estiu, avui serà una sortida de corriols i senders buscant l’ombra i si a això li volem sumar una bona dosi de diversió, res millor que dirigir-nos als corriols de La Roca del Vallès.

Doncs apa, cap a la riera i a rodar cap a Riudemeia, enfilant-nos cap a Can Roviró i avui guiats per en Kiko P a un ritme força assequible, seguirem de pujada cap al Galzerans i a resseguir tot el tram revirat fins a sortir a la pista de la Pedrera.

D’aquí, sense aturar-nos a pujar pel Bosc d’en Païssa, per gaudir del primer tram de baixada abans de remuntar en busca de l’entrada del corriol de l’Amic Invisible. Però abans de començar a remuntar, l’Oscar E decideix que millor deixar-nos  fer una altra ruta i l’acompanyen en Pepe C i en Pere C.

La resta ens enfilem fins a l’entrada del corriol i al reagrupar-nos també ens ha de deixar en Jordi S que com a bon pare de quitxalla, les obligacions familiars el criden.

Ja només quedem 10 i ja no perdrem cap més unitat en la resta de la sortida.

Ara sí, anirem a gaudir d’aquests  divertits corriols mentre travessem el Bosc de Ca L’Argent, començant per l’Amic Invisible, enllaçant-lo amb el The Rock, per seguir cap al Bosc de Can Planes, on fem el corriol Amagat, abans d’acabar baixant fins a La Roca del Vallès pel corriol Gravetat Zero.

Espectacular enllaç dels millors corriols de la zona, tot i que l’estat del terreny és força sec. Fa temps que no plou i el bosc ho està reclamant.

Un cop a la carretera ens toca fer uns metres d’asfalt, abans de tornar a remuntar per corriol cap al Bosc de Can Planes, tancant un bucle. Ara ens dirigim cap a la Pedra Foradada, per deixar-nos caure per l’últim corriol de la zona que ens durà fins al Torrent de Can Companys.

Hem de travessar la carretera per buscar la tornada pel Torrent de Sant Miquel, per enfilar-nos per la pujada clàssica que ens portarà a dalt del Pla de l’Espinal.

Aquí volen seguir de baixada per anar cap al Koala, però el guia no té el GPS gaire fi i erra en un trencall, anant a parar a la sortida del corriol de la Font del Llorer. Tant se val, ja posats, ens fiquem al Xaragall de l’Espinal i ràpida baixada cap al Bell Racò, on la majoria arribarem marcats per gràcia d’algun dels molts esbarzers que abunden en aquest tram.

Tornada a Argentona per la riera, on encara alguns tenim temps d’entaular-nos amb un petit piscolabis a la Plaça Nova.

Bona sortida, sense gaires aturades,  amb un ritme més suau de l’acostumat, però que ha estat d’agrair.

Dilluns 24, Sant Joan, també és festiu....però la Revetlla i 2 dies de sortides seguit, fa que ens quedem amb la família...o al menys si s’ha sortit, no s’ha dit res.

Penúltim cap de setmana de Juny.....i l’últim també hi ha hagut més o menys sortides, però això per a una altre dia.

Un dels tracks:



Powered by Wikiloc

No hay comentarios:

Publicar un comentario