domingo, 5 de febrero de 2012

Atenció: Gel



Dia de sortir en solitari i amb la calma, evitant el més extrem de les baixes temperatures, que un té greix... però no pas tant !

10:00 del matí, sembla que fins i tot fa solet, cold full equip, i au, a vore si arribem a Sant Carles a fer un tallat i després ja vorem.


Quan encara era a la Riera d'Argentona, a punt per travessar cap als "4 rellotges" se'm fa malbé a puntera del pedal...

Però encara vas amb punteres ???????????
Síííííííííí.....  encara  :)

Au, deu minutets per fer un apanyo i poder tirar una estona amunt.

I vinga, amunt pels mateixos camins pels que vam pujar fa un parell de setmanes, vorejant pistes i pel mig del bosc.

La "casa de les galledes" (can Ribot) avui era la casa de les galledes congelades... com glaçons de gel !

Just arribar a Sant Carles un biker de reparacions... tot bé? ja devia fer estona i tenia per allà un peasso caixa d'eines del copón, segurament del del restaurant...

No tindràs un tronxacadenes...?  pos sí.. els saps fer anar?, doncs no, doncs....

Afortunadament sortia del restaurant una colleta de 5 valents de la Roca... ei saps fer anar el tronxa?, jo no però el Ramón sí, espera, Ramón !!!!

I al final un tal Jordi, que no el Ramon, s'ha liat allà a l'operació quirúrgica de tallar una cadena... i com la intervenció trigava més del compte (el Ramón haguès estat més ràpid) i feia una mica de fresqueta.... vinga una de xupitos pels valents de La Roca !

I au, xupitos al canto.





I el biker, amb un ferro de bici, sense canvi i a pinyón fix, diu que tira encara cap a la Torrassa, que vol biaxar el Dragon Khan !!

Doncs au maco, que et vagi bé. A mi ja se m'ha fet una mica tard i m'estimo més tombar cap el Jabalí d'Or. Després de no sé quants mesos, enfilo un corriol de baixada directe des de la pista-gr a tocar el Jabalí fins el camí de Ruidameia... han desaparescut els arbres que interrompien el descens des de la nevada del març del 2010 i, a trams, el corriol ja era pista, però... permet una baixada ràpida i divertida.

I rai !

Camí de Ruidameia, Riera d'Argentona.... i a les 12:00 a casa que avui teniem feina.

La setmana vinent més i millor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario