domingo, 25 de marzo de 2012

20 km de corriols

Avui, després d'unes quantes setmanes tornàvem a ser colla... fins i tot la Maria s'ha animar a veure quina pinta feia la primavera per aquestes contrades.

Però entre la son per culpa del canvi d'hora :)  i el Jordi que estava mig malalt, je je... avui ens ho hem agafat amb calma.

La idea era corriolejar i, la novetat, que atacar corriols fos proposta de Xevi "el pistero".  Està clar que tanta carretera no pot ser bona, je je ...


I au, amb parsimònia, calma i tranquilitat, riera d'Argentona amunt, Bell Racó i tot just deixant-lo enrera, al colze del revolt que puja a la carretera, trenquem a l'esquerra i cap a munt.

És una pista entretinguda, molt fresqueta a l'estiu, molt agraïda tot i que més dureta que la que puja si, passat el Bell Racó, es travessa la carretera.

El cas és que en un moment donat, un corriol a l'esquerra s'enfila pel bell mig del bosc i va fent revolt a revolt fins deixar-nos ben bé a la cadena.

Uhmmm... crec que hauriem de posar noms als punts clau in fer-los una foto perquè sino... això no hi ha qui ho entengui...

En fi.

Deixem la cadena enrera i als pocs metres, corriol a la dreta que s'endinsa bosc a la dreta i que enfila amb el corriol que acaba en la pista que, poc després de passar per la Casa de les galledes (Can Ribot) entra en la urbanització de Sant Carles.


Avui sí: avui cafetonet al sol que de tant en tant ja toca. Però quina xarrera !!

De Sant Carles pugem "per les esses" fins la pista que baixa de Sant Carles al Jabalí d'Or i que un corriol alternatiu que va a parar a la carretera del Parpers, uns 100 m abans del Jabalí.

Allà baixem pel priemr corriol que va a buscar Ruidameia, però abans d'arribar-hi ens desviem a l'esquerra, pugem un parell o tres de rampes, travessem la C-60 i un corriol ràpid i molt divertit ens deixa al "colze" del Bell Racó, just per on haviem enfilat al matí.

I aquí s'acaba l'història: el meu fre d'endavant aguanta el tipus (tot sense retornar), hem de quadrar un dia per fer la Girona-Olot-Girona de cara a la Monegros i au, fins la setmana vinent.

Algunes fotos de la jornada una mnica desendreçades:


Cuidadín !

Baixant de Parpers a Ruidameia, desviament cap a la C-60

Plana entre Sant Carles i Parpés. Us veieu? Hi sou en dos grups de 2 :)

Sol solet, vina'm a  veure, vine'ma  veure...

Qui demana els tallats?
Desviament cap a ala C-60 o Ruidameia avall?


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario