domingo, 22 de diciembre de 2013

JA ARRIBA NADAL I TOCA CELEBRA-HO (22/12/13)

Avui tocava sortida amb esmorçar de germanor per celebrar que ja estem a Nadal. L'absència del Joan B ,i d'altres com L'oscar, el Pepe, el Ramiro, Carles, Quim, Jordi, David's etc etc etc , ha fet que en principi s'ajornes l'esmorçar pel Diumenge vinent. Per així poder acomiadar-se d'aquest any 2013 amb un bon esmorçar i poder reunir al màxim de gent .

A la ruta d'avui ha estat plena de clàssics, La Torrassa del Moro, i el Dragon khan i la Cita, però també una novetat La ruta del Llamp.

Pugem per la ruta del gas, direcció a Parpers, i tirant des d'un principi el Joan V,el Salva M i el Jordi S.
La resta al darrere amb alguns problemes físics i mecànics.

 (Reparant la bici del Quim)

Una vegada dalt seguim per corriols fins a sobre la Breinco, per anar a pujar a la Torrassa. Penso que potser l'hem pujat pel lloc més complicat que hi havia. 


Coincidim que la Torrassa esta oberta i es pot visitar. I decidim fer-hi una visita turística, pujant a dalt de la Torre de Guaita.  


Alla immortalitzem el moment.En mirar cap avall, hi hagut quelcom que ens ha fet decidir de què havíem de fer una parada a omplir les panxes.


i decidim que el millor és fer una botifarra per agafar forces pel que després ens esperava.


Una bona estona amb molt bona companyia.


Ara ja teníem la panxa plena per poder fer el Dragon i la Cita, i que el Joan V, ens guies cap a la Ruta del Llamp. Ruta que a s'ha de convertir també en un clàssic perquè també és molt divertida.

Avui a destacar, la bici nova que portava el Manel. I las botifarras. La meva la mes gran.

La setmana vinent esmorçar de final d'any.

No hi falteu. No si valen excuses ¡¡


Pd: Gracies Salva M, per les fotos enviades

veure Track a Wikiloc
No hay comentarios:

Publicar un comentario