domingo, 21 de diciembre de 2014

També es poden fer corriols liderats per una 26"!!!

Avui a les 8:00 a l'Agility, amb una temperatura de 5ºC, ens trobem en Manel L, Quim C, Rafael F, Salva B i en Francesc M, que ha vingut amb la seva 26" per fer veure a alguns, que la bici no és el més important a l'hora de fer una ruta, jajajaja.




Travessem la riera i ens dirigim a fer corriols amunt i avall per la banda del Veïnat de la Pujada..... passant pels porcs i anant a buscar la zona de l'Oasis.


D'aquí seguim corriolejant per baixar a Dosrius, sortint a l'alçada de l'alternativa de la Riera. Seguim fins al poble, on en Francesc M ens ha hagut de deixar.

En principi, s'havia dit de fer un Dragon Khan de pujada, però com alguns ja havien fet ahir una bona ruta, m'han fet cas, i hem anat a pujar pel corriol del Gorro, enllaçant amb el del Pi Tort, acabant pel Tobogan.....


..... aquí, hem baixat fins a la cadena i anat a buscar el corriol de l'alternativa de la Font de Javà, que ens havia de portar altre cop de pujada fins a Sant Carles......


...... seguim corriols per anar cap al Pla de l'Espinal, tirem cap a Parpers i per acabar la ruta, anem a buscar el corriol dels Galzerans, que ens ha de deixar a la riera de Riudemella i cap a casa.

Al final m'han sortit pràcticament 44 kilòmetres des de casa.


Una sortida a un ritme no tan fort com les anteriors, però sense interrupcions, amb una bona temperatura, i un estat dels corriols perfecte.

Ja només queda un diumenge per acabar el 2014 i l'esmorzar de grup encara està a l'aire!!!!!


Podeu veure el track:

No hay comentarios:

Publicar un comentario