domingo, 4 de septiembre de 2016

Dos caps de setmana sense quorum

Han passat els mesos de vacances i més o menys les sortides han estat semblants a les de tot l’any, tan per les rutes, com per la quantitat de bikers que ens hem reunit.

De totes maneres, aquestes dues últimes setmanes la cosa ha anat diferent. Ha estat més o menys un campi qui pugui, on diferents circumstàncies han fet que malgrat haver-hi sortides cada dia, no hi hagués “quòrum” al grup.

Dissabte 27 d’Agost ens trobem en Jordi S, Pepe C, Oscar E, Tino LL, Tomas LL i Salva B. Guiats per en Jordi S anem a fer corriols per pujar cap a la zona del Rocar d’en Serra. Fem corriols que ens porten cap a la Bandera. Continuem cap a la zona de la Mútua, on en Jordi ens ha de deixar.

La resta anem cap al Coll de Gironella i baixem cap a Òrrius combinant corriol i pista. Un cop a Òrrius anem cap al Poliesportiu per agafar corriol de pujada que ens porta fins a la pista de Sant Bartomeu. Continuem cap a l’ermita, travessem la carretera i fem corriols que ens porten cap a la pista de la Pedrera.

Agafem el corriol dels Galzerans per baixar fins a la riera de Riudemeia. Riera i tornada cap a Argentona.

Diumenge, no contarem amb la presència d’en Joan B, que pel que es veu hi ha alguna cosa que li fa canviar la rutina corriolaire dominical....


.....de totes maneres, canviar la sortida per unes miserables closques, no se que dir!!!! Jajajaja


Aquí s’ha demostrat qui és el líder aglutinador del grup.....sense ell, el resum de diumenge:

En Quim M i Quim C, sortida rodadora cap al Pla de la Calma, per anar obrint boca de cara a la Isard Attac de la propera setmana.

En Salva M, Francesc M, Quico, Javier i els 2 Valentins, puntuals a les 8 a la Plaça Nova per fer corriols.

En Manel L amb 2 companys sortida per rodar fent pista.

En Toni P, sortida a la seva també amb 2 companys.

En Pere C i Salva B, també ens trobem a la Plaça Nova, però avui també farem sortida tranquil.la per rodar, així que sortim per riera cap a Dosrius, seguim cap als Rucs i seguim fins a Canyamars, on comencem a pujar per pista passant pel Pou del Glaç, cap a la Creu de Rupit.

Quan hi arribem ens trobem amb en Manel L i decidim que per tornar, baixarem per pista passant per la Font del Malpàs. Continuem per pista per agafar el corriol del Cabró. Continuem cap a Can Bruguera, Parc Forestal i acabem baixant a Argentona pel corriol d’en Bellatriu.

La Plaça Nova, sembla que ultimament té un magnetisme especial. Al arribar-hi ens trobem amb en Salva M, i aprofitem per fer un piscolabis i fer petar la xerrada comentant les sortides.


Al poc arriba en Toni P que també s'afegueix a la festa....


... i sembla ser que un cop hem marxat, en Quim C i en Quim M han aprofitat l'escalforeta que hem deixat als seients per reposar de la seva sortida.


A mitja setmana, com encara fa bon temps, aprofitem dimecres per sortir una estona a la tarda. Ens trobem en Pere C, Oscar E i Salva B.

Tots 3 portem llums per si es fa fosc abans de la tornada. Anem cap al Bell Racó, per travessar la carretera de Parpers i entrar per la cadena i enfilar el corriol clàssic de pujada cap a Sant Carles.

Fem l’alternativa de la Font de Javà fins a sortir a Can Ribot. S’està començant a fer fosc, però de moment encara no és necessari encendre els llums. Fem l’alternativa de Can Ribot, enllaçant amb el corriol del Pi Tort.

A l’entrada del corriol del Pi Dret encenem els llums....comença la baixada, ja no s’hi veu prou i tampoc és qüestió de fer-se mal. La baixada fins a Dosrius sempre és divertida, però feta de nit té un plus de adrenalina especial.

Un cop a Dosrius, agafem riera fins a Coll de Bocs, on agafem corriol de pujada fins al Nutrisport i continuem anant a fer els corriols de baixada de Can Comalada.

Primera semi-nocturna des de fa molt de temps i esperem que no sigui la última.


Dijous sembla que en Toni P també va aprofitar el dia per fer corriols en solitari, amb algun tram que sembla ser que s’ha obert de nou i que ens haurà d’ensenyar.


Aquest cap de setmana, més del mateix...

Dissabte, Pepe C, Oscar E, Pere C, Tino i Tomàs LL, Josep i Salva B ens trobem a la Plaça Nova. Avui anirem cap a La Roca ja que fa temps que li hem promès a en Tomàs que li ensenyarem el corriol de la Creu.

Anem cap a la riera de Riudemeia, pugem cap a Can Roviró i fem corriol de la Prehistòrica que passa per Can Vinyamata. Seguim per baixar cap a la zona de la Roca, fem el corriol de la Creu i continuem fent els divertits corriols sinuosos que ens porten fins a la carretera.

Per pujar dubtem entre Can Sigala o la pujada clàssica fins al Pla de l’Espinal. Al final ens decidim per la segona opció i enfilem pujada xino-xano. Al arribar a dalt, anem cap a Parpers....corriol fins a la pista per anar a buscar el corriol dels Galzerans de baixada.

Riera de Riudemeia i cap a casa.

El track:

Mentre nosaltres gaudíem dels corriols de la nostra zona, en Quim M, Quim C, Francesc M i Ramon S estaven fent la Isard Attac.



Això ja són paraules majors!!! Sortida de 75 quilòmetres amb una mica més de 2600 metres de desnivell positiu que sortint de l’estació d’esquí de Vallter 2000 enllaça trams de pista i corriols per acabar a Camprodon, travessant zones del Vallespir Francés.


A veure la propera setmana si ens retrobem de nou i podem saber que tal ha estat la prova, que a més de ser dura, segur que ha estat una experiència inoblidable.

I per fi arriba diumenge. Dissabte a la nit el whatsapp del grup no sona ni un sol cop.... s’haurà espatllat el mòbil? De totes maneres, tampoc té molta importància, els compromisos familiars fan que la nit s’allargui més del compte i diumenge no estaré en condicions de sortir.

Però, el “vici” del btt és fort, i alguns encara s’han llevat aviat per sortir.


No tinc ni idea del que han fet, però malgrat només ser 4, segur que han gaudit d’un bon matí de btt.... i com no, d’un més que merescut piscolabis en bona companyia.



Això és tot el que jo sé......o al menys el que m’enrecordo desprès de deixar la feina per fer tans dies!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario