jueves, 29 de marzo de 2018

Primera sortida de la primavera.

Després de l’Esperxada, arriba un nou cap de setmana que no podrem gaudir complet, doncs dissabte es presenta plujós i ens hem de quedar sense sortida.

Sort que diumenge la cosa millora i malgrat estar núvol, la pluja no farà acte de presència i podrem gaudir d’una bona matinal de btt.

Altre cop ens trobem a la Granja.com i avui som en Joan B, Francesc M, Salva M, Javier, Quim M, Jordi S, Rafael F, Pere B, Valentin amb un nou company de Mataró i Salva B.

Sortirem cap a l’Agility per travessar la riera tot buscant zones que noi estiguin gaire enfangades amb la pluja d’ahir i res millor que buscar la banda de la riera on el terreny de sauló ens garantirà un terreny en perfectes condicions.

Rodarem fins a entrar al canyer per començar a enfilar-nos pels corriols de Can Comalada tot travessant el Rovell de l’Ou. Bona manera de començar....o no, ja que això, com sempre, comporta iniciar els trams de pujada sense haver escalfat.

Doncs apa, ens anem enfilant per corriol fins a sortir al Camí de les Aigües que travessarem per continuar pujant per les arrels on trenquem a la dreta per dirigir-nos cap a l’entrada del corriol dels Romanins.

Aquí, pugem un tram de pista per de seguida deixar-nos caure altre cop per corriol cap a Can Martí de la Pujada, on continuarem per anar enllaçant un puja-baixa de corriols que ens porten cap a la zona de Can Cabanyes. 


Seguim cap al Torrent de la Reimina i rodem cap al Torrent de Can Bellatriu que travessem per tornar a enfilar-nos fins a sortir altre cop al Camí de les Aigües a la zona de Sant Jaume de Traià.

Aquí ens deixa el company d’en Valentín i la resta continuem enfilant-nos per corriols fins a sortir a la pista del Camí de la Cornisa. Ara ens toca rodar per la pista cap a Can Vilardell, on seguim per l’asfalt cap al Parc Forestal.

Travessarem el Parc fins a sortir a la pista que puja a Can Bruguera, que de seguida deixarem per entrar altre cop en corriols que anirem enllaçant mentre rodem cap a la pista que va a Can Nogueres, on ens deixarem caure per entrar a la zona dels Boscos de Can Gel. Farem corriol passant per tot just passar la Font de n’Oms, enfilar pujada pel torrent que ens durà a sortir al restaurant de Can Bruguera.

Un  cop a dalt ens haurem de reagrupar i és que alguns ens hem aturat una estona.....


.....tot contemplant la tècnica corriolaire d’en Valentin, i és que aquests trail runners tenen unes coses una mica particulars!!! Jajajaja


Un cop reprenem la marxa, aprofitant que fa temps que no trepitgem aquesta zona i com no pot ser de cap més manera, anem a fer el corriol d’en Jordi Cid que ens farà gaudir del seu revirat traçat mentre travessem la zona coneguda com el Pixador dels Ases.... amb una petita aturada per decantar un arbre caigut que ens dificulta el pas.


A la fi del corriol tornem a sortir a la pista on ens esperen 2 quilòmetres de feixuga pujada altre cop cap a Can Bruguera.

De tornada ens endinsarem en corriols travessant la Surera de Can Famada i aprofitant que és baixada cadascú la fa al seu ritme, amb lo que el grup es va estirant fins que trobem a faltar a en Rafael. 

Trucades de telèfon, desfem part del camí fet, enviament de geolocalitzacions de Google.... però res dóna fruits, així que només té que anar seguint corriols de baixada per acabar sortint a algun punt de la riera.

La resta reprenem la marxa i tornem a repetir trams cap a Can Cabanyes, el torrent de la Reimina per acabar baixant a la riera pel Torrent de Can Bellatriu.

Tancarem la sortida entaulats una estona a la Plaça Nova, ara sí amb la presència d’en Rafael que ja s’ha reincorporat al grup....  pel que sembla no s’ho ha passat del tot malament!!!


Avui no penjarem el track, però al final, com el que no vol la cosa, ens ha quedat una bona sortida de poc més de 26 quilòmetres amb uns 1000 metres+, fins i tot amb algun petit tram nou de corriol.

La propera setmana és Setmana Santa i disposarem d'alguns dies extres de festa, que mirarem d'aprofitar per sortir a gaudir del nostre entorn....encara que a hores d'ara, mentre escric la crònica, ja puc avançar que alguns afortunats ja han començat abans d'hora....



Nomès demanem que el temps ens respecti i no trobar-nos immersos en fangals com alguns!!!






No hay comentarios:

Publicar un comentario