sábado, 21 de diciembre de 2019

Sortida esmorzar de Nadal 2019

El 2019 s’acosta a la seva fi. Ja estem a mitjans de Desembre i aquest cap de setmana hem quedat per fer l’esmorzar de Nadal. Això serà diumenge, però abans, dissabte part del grup Bicigaló tornarà a sortir. Sembla ser que aquesta setmana han tornat a voltar per la Torrassa del Moro, Sant Carles, Parpers, Can Vinyamata.....

I diumenge més o menys puntuals ens trobem a la Plaça Nova. L’any passat erem 26. Avui per unes coses o d’altres tenim més baixes i al final serem en Pepe C, Oscar E, Robert D, Manel V, Josep, Fernando, Quim M, Joan B, Francesc M, Kiko P, Toni P, Jordi T i Salva B. També ens acompanyarà una estona en Jordi R, encara que no es quedarà a l’esmorzar.

Aquesta vegada hem canviat de restaurant i ens esperen a les 10 a Can Raimi, així que si volem fer alguns corriols tampoc podem badar gaire, així que sortim pel carrer Gran cap a la Grumbe, per començar a enfilar-nos per la zona del Pont d’en Bauxes cap al Rocar d’en Serra fins a sortir als dipòsits.

Bon manera d’escalfar, el ritme és pausat, anem parlant el que ens demostra que ens estem movent en zona aeròbica. Seguim de pujada cap a la bandera, on en Francesc M ens fa una petita demostració de tècnica sobre la bici....el que diem sempre, al grup i poden haver moltes fletxes, però d’indis cherokees només uns pocs!!! Jajaja

Anem fent corriols i senders de pujada cap al Dalipà, per continuar amb trams de pista cap al Pla dels Matxos. Corriol alternatiu vorejant el Turó de Matacabres i acabem rodant per la pista fins al Coll de Gironella, on tot i l’hora, encara farem un petit bucle per resseguir un tram de corriols de la zona.

Un altre cop al Coll de Gironella, remuntem de nou cap a la Mútua, arribant al punt més alt de la sortida d’avui. L’hora se’ns tira a sobre, però encara mirarem d’allargar-ho una mica més i ho fem deixant-nos caure pels corriols cap a Can Blanc. Al tram final ens creuarem amb 3 endureros que ens cedeixen el pas abans d’enfilar-se amb les seves màquines. Millor no veure que fan, ja ens ho anirem trobant amb el temps, com a tants trams del nostre entorn.

Reagrupats a Can Blanc, ens enfilem per la pista cap a l’entrada del corriol del Roure. I ara sí, baixada travessant la zona de la Vinya del Truc fins a sortir a la pista de Ca n’Altafulla. Com sempre gaudim d’una divertida baixada, ràpida com sempre, però això sí, en silenci....que la zona està protegida i no volem destorbar les aus que hi tenen a bé nidificar.

Ja estem sobre l’hora que hem quedat al restaurant, així que el millor és baixar cap a Can Raimí pel corriol que vam fer a la II Repicacorriols.

Hem fet 12 quilòmetres i ja som ben entaulats. En Jordi R ens deixa, però li pren el relleu en Quim C que no es vol perdre l’esmorzar.


Per un dia deixarem el monoplat i tornarem a lo clàssic.....un plat....



.....dos plats.....


....i tres plats...Viandes, vi, gasosa fan que la conversa sigui fluida....


....i per acabar-ho d’amanir, canviem el tubeless per uns cigalons i “xupitos” que posaran punt i final a la celebració de Nadal de la colla, no sense que abans hagi arribat també en Jordi F.

L’entaulament s’ha allargat força, així que potser el millor serà  rodar per la riera de Clarà cap al Cementiri i cap a Argentona, però en Joan B, Kiko P, Quim M i Salva B encara ens enfilarem cap al Torrent de Cal Manreset i amunt altre cop cap al Rocar d’en Serra.

Abans d’arribar als dipòsits d’aigua en Kiko ens deixa i la resta baixarem cap a la Vinya d’en Serra, per acabar tancant el track a la Plaça Nova.

Encara ens queda una setmana per Nadal  i esperem que unes quantes sortides abans d’acomiadar el 2019. De totes maneres, aprofitant que en Jordi T no ens va demanar drets d’imatge l’any passat, per tancar la crònica tornarem a fer servir una imatge de l'espectacular pessebre de Cal Magret!!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario