sábado, 21 de noviembre de 2020

Seguim de confinament, amb corriols nous.

Dissabte 14 de Novembre 2020:

Estem en pretemporada nadalenca i això a alguns ens suposa deixar la bici de banda els dissabtes. Els que no paren són els Bicigalos.

Aquesta setmana se´ls ha vist per les arrel de Can Bagot,  la zona de l’Oasis i el corriol de l’Amazones....


...bona colla i com sempre bones sortides.

Ahhhh, d’altres també han sortit, i en un moment o d’altre també s’han trobat i han immortalitzat el moment.



Diumenge 15 de Novembre 2020:

Desprès d’unes setmanes de no dormir gaire bé, per fi descansem tota la nit. Toca matinar i cap a la Plaça Nova per engegar el gps i tornar a gaudir d’una bona matinal de btt.

La sortida com casi sempre cap a l’Agility, i per no rodar per la riera que a aquesta època de l’any a primera hora no és gaire agraït passar-hi, entrarem al Torrent d’en Bellatriu. Primera enfilada fins a sortir al Camí de les Aigües, que de seguida deixem per tornar a fer puja-baixa per corriols cap a la zona de la Font de la Reimina. Enfilada per sobre de Can Cabanyes per sortir altre cop a la pista. Uns metres més endavant, tornem a corriolejar cap a Can Castells, per acabar deixant-nos caure per la zona de Can Comalada fins baix de la riera.

La veritat que el que hagués estat poc més d’un quilòmetre planer per la riera, s’ha convertit en un continu puja-baixa corriolaire d’uns 5 quilòmetres, en que hem entrat ràpidament en calor.

Aquí ens trobem amb l’Enric T que també ha aprofitat la fresqueta matinera per sortir, avui amb la btt.

Ara ens toca rodar més o menys tranquil·lament cap a la riera de Riudemeia.

Tot just passat Can Boringues de Baix, ens enfilarem pels corriols de la Zona de la Brolla de Riudemeia. Pujada fins dalt del dipòsit de sobre les Ginesteres, pujant cap a la Pedra de la Fada, de camí al Turó d’Aquença, per acabar deixant-nos caure cap a Can Genís.

Avui Òrrius estava atapeït de ciclistes. Semblava un dels dies en que fa ja alguns anys es corria la Orrienca, fins i tot un cotxe dels mossos que estava a la zona es fa l’orni davant de tota la feina que se’ls amuntega. De totes maneres, encara estem dins de la zona de pobles més o menys termeners. 

Desprès d’uns petits, diguem-n’hi dubtes d'alguns, seguim la ruta cap a la zona esportiva per enfilar-nos pels corriols de la zona de les Palomeres, on també hi ha un cert “overbooking” bicicletaire. Pujada fins dalt de la pista a tocar del Mas de Cèllecs, i altre cop ja som dins de corriols fins a Can Tarascó.

A partir d’aquí, canvi de líder i ens deixem portar per en Toni P. Rodem per la pista cap a Cal  Camat Vell, girem cap a Ca l’Arcís, on tornem a entrar en corriols que ens baixen fins al restaurant de Cal Senyor, de camí cap a la Roca d’en Toni.

Aquí entrem als Rocs d’en Serdinyà per fer divertida corriolada de baixada cap a Cabrils, passant a tocar de la Roca de la Granota, aturada obligada en altres ocasions, però que avui dèxiem de banda.

Tot i això, abans de acabar baixant a Cabrils, en Toni encara ens porta a fer  un divertit bucle de corriols, que crec recordar que alguns ja havíem tingut el plaer de tastar-lo fa uns mesos, i a la sortida ens aturem per solventar algun petit contratemps mecànic i aprofitar per fer un petit mos.

Altre cop dalt de les bicis i casi bé sense adonar-nos, corriolada que ens deixa baix de Cabrils. I ara no tenim cap més remei que remuntar. Rodem cap al Polígon Industrial , entrem al Torrent de Can Xinxa i corriols de pujada cap a sota del que queda de la zona esportiva de la Mútua, fins a sortir a la part de dalt de la urbanització La Llobera. Només ens queden uns metres de pujada per pista fins a sortir al Coll de Gironella.

Un cop a dalt, de seguida tornada a corriols de baixada per la zona de la Brolla de l'Abril, amb remuntada altre cop fins a sortir al Pla dels Matxos.

I a partir d’aquí, poc més d’un quilòmetre i mig d’un espectacular enllaç de corriols de baixada cap a Argentona, que ens fan oblidar tot el cansament que portem a les cames. Un orgasme corriolaire que haurem de repetir en properes ocasions.

I si a tot això li sumem el piscolabis post-sortida que ens ha ofert en Quim, ja no es pot demanar res més.

Avui ja més despert, la ruta fer a repetir algun altre dia seria més o menys....








No hay comentarios:

Publicar un comentario