domingo, 17 de septiembre de 2023

Btt, carretera... el fet és no parar!!!

Dissabte 09 de Setembre 2023:

Sense casi adonar-nos ja hem enllestit una altra setmana. Tornem a ser dissabte i toca nova torbada dels Bicigaló. Puntuals a la crida d’en Manel V, a les 8 a la Plaça Nova hi seran en Tino LL, Jordi T, Quico S, Jordi S i Jordi F.

Avui han fet una sortida cap a Sant Carles, però seguint a en Jordi S que els ha fet enfilar-se pel Xaragall de l’Espinal fins passat el pont, on els ha portat cap a la zona de les Malloles de Can Pins. D’aquí, corriol de l’alternativa de la Font de Javà, que els fa seguir pujant fins a ser dalt del Turó de Can Ribot.

Són a tocar de Sant Carles, per travessar la urbanització cap al Turó dels Castellans, una enllaçadeta corriolaire pel Bosc de Can Poc, abans de continuar cap al Pla de l’Espinal.

Baixada cap a la carretera de Parpers, amb uns quants corriols més, abans d’enfilar-se a la pista a tocar de l’Àrea de Pícnic de Nostra Senyora dels Àngels, per fer la baixada final pels trams de l’antiga Anti-29, o corriol dels Galzerans.

Un  cop a baix de Can Roviró, a desar les eines, que avui no hi ha foto, però podem donar fe que després dels casi bé 23 quilòmetres i 513 metres+, hi ha hagut esmorzar Bicigaleru.


Mentrestant, en Quim M i Salva B, ens hem estat una estoneta més al llit, per desprès sortir una estona a rodar amb les flaques. Quiedarem a 3/4 de 9 a l'entrada del poble per fer una volta pel Vallès.

Comencem rodant cap a Dosrius, enfilant-nos al Coll de Can Bordoi, per deixar-nos caure cap a Llinars.

Pujada cap a Sant Antoni de Vilamajor, continuant fins a la rotonda de Cànoves, on girarem per anar cap a Cardedeu. Travessar la via, i deixar-nos caure cap a Santa Agnès de Malanyanes, de camí a La Roca del Vallès.

Darrera enfilada fins al Coll de Sant Bartomeu, i baixada final a Òrrius.

Tornada a Argentona, per acabar fent petar la xerrada una estoneta amb els Bicigaló que ja estan enllestint l’esmorzar.

Feina feta, 52 quilòmetres i 767 metres+ en poc més de 2 hores.


Diumenge 10 de Setembre 2023:

Com la majoria de dissabtes al vespre, nova convocatòria d’en Joan B per la trobada de diumenge dels Bttargentona. Cap resposta confirmant, de fet, alguns decidim no sortir per refer-nos una mica, i aprofitar dilluns festiu amb la Diada.

Mal fet!!! Mal fet!!! Que no ho sabem que al grup no es diu res, i desprès sempre hi ha algú que treu el cap a la Plaça??? Doncs això, al final a les 8 s’han trobat en Joan B, Marc X, Javi F, i Salva M. També s’hi ha apuntat l’Àngel M, i en Miquel R.

Apa doncs, una foto per fer dentetes als que ens hem quedat escalfant el llit.


Avui sortida un pel diferent, però pel que es comenta divertida. Només travessar la riera ja són dins del Torrent de Can Bellatriu, per un cop passada l’hípica de can Salvat, començar l’enllaçada de corriols que els enfilarà fins al Parc Forestal, travessant-lo de pujada vorejant el Turó d’en  Dori, fins a sortir al creuament de pistes de la Plana del Pou de la Plata.

El corriol de l’Incinerat els conduirà cap dalt del Turó de Tarau, abans de dirigir-se cap a la zona dels Boscos de Can Gel, on s’endinsaran dins del Mikaku. Segueixen els corriols, ara de baixada cap als peus de Can Bruguera, passant per la Font de N’Oms, la Font de la Moreneta, cap a la zona de la Plana dels Brucs.

Avui es deixaran caure fins a la Font dels Avellaners, deixant-ne constància.

Després toca remuntar, per anar cap al Turó de Llorita, abans de baixar  per sortir al Camí Ral.

A partir d’aquí, corriolada de baixada fins a sortir a la Riera de Can Rimbles, on tocarà fer una mica de pista i asfalt, cap als antics Rucs de Canyamars, on aprofitaran per rodar cap a Dosrius.

L’alternativa a la riera serà l’opció de tornada, i després de casi bé 3 horetes ja seran a la Plaça Nova, amb una nova sortida a les cames.

Apa, 29 quilòmetres i 760 metres+ a la saca!!!




Sortida 11 de Setembre 2023:

Avui, la Diada, any rera any continuem celebrant la derrota del 1714. I nosaltres també, festiu rera festiu continuem celebrant sortides de btt.

Aquest cop, és el torn dels que ahir ens vam quedar a casa, i alguns que mai en tenen prou, i repeteixen. A les 8 ens trobem a la Plaça Nova en Pere B, Marc X, Jordi F, i Salva B. A la plaça també hi ha en Manel V tot esperant l’arribada d’algun Bicigaló, però veient que fa salat, s’afegirà al grup. I posats a recollir gent, també s’afegeixen la Susanna C, Àngel M, Rafel F, i en Fer dels Burriac Bikers.

Doncs apa, anem-hi anant!!! Marxem de la plaça cap a l’Agility, i només travessar la riera ja som dins del Torrent de Can Bellatriu. Torrent amunt fins passada l’Hípica de Can Salvat, amb els primers corriols de pujada abans de sortir a la pista del Camí de les Aigües.

Només travessem la pista, i ja tornem a ser corriolejant de pujada, fins a trobar-nos amb la desfeta a la zona!!! Les màquines d’en Pep Famades estan amb les tasques de desforestació de la zona, i els corriols se n’han anat en orris.


Tot i buscar a veure si podem enllaçar amb l’antic corriol, no ens en sortirem, i haurem de girar cua. A més ens hem d’aturar per solucionar una avaria al canvi de la bici d’en Manel, res greu que no puguem solucionar amb més força que manya!!!

Seguim, deixant-nos caure de nou a la pista, per on rodarem uns centenars de metres, abans de tornar a pujar per senders cap a la zona de les Sureres de la Bofarulla, continuant amb trams de pujada cap a la Surera de Can Famada, abans de deixar-nos caure fins a Can Martí de la Pujada.

Ara toca pujar uns metres per la pista, fins a trobar l’entrada del corriol dels Romanins...


... enfilant-nos per la zona de l’Esbarzer Gran, sempre amb en Jordi F al capdavant. Més corriols cap al Turó de les Rovires, per continuar pujant fins a la caseta dels caçadors, a tocar de Can Ferriols.

Un cop a la pista, ens deixem caure cap a l’Oasis, on anirem a buscar l’entrada de l’Amazones, on ens veurem obligats a baixar un parell de cops de la bici, per retirar les brancades que han posat barrant el pas del corriol.

Continuem fins a la Plana d’en Vilardell, on tenim l’exigent tram de pujada pels pals de la llum. Un cop a dalt, amb alguna empenta de la bici, i mols esbufecs, continuem enfilant-nos fins a sortir al creuament de pistes de la Plana del Pou de la Plata.

Aquí desfarem el grup, en Pere, Marc, Rafel i Salva B seguirem una estona més, la resta ja en tenen prou i se’n tornen cap a Argentona.

Doncs apa, continuem per fer el corriol de l’Incinerat de pujada, seguir amunt cap dalt del Turó d’en Dori, abans de baixar per corriol fins a sortir a la pista que ens portarà a l’entrada del corriol del Mossèn. Petit tram de baixada, per de seguida estar pujant per l’antic corriol que s’enfila cap a Can Nogueres. I diem antic, doncs a mesura que anem pujant, cada cop sentim més a prop el brunzir de les motoserres... sí, el corriol de cop s’ha convertit en podríem dir, un sender ample???

Res, ja ens hi estem acostumant, seguim pujant fins a ser dalt. Tornem a fer corriol, ara de baixada, primer cap a sota de les Planes de Can Nogueres, per continuar passant pel Turó de Can Gaspar, de camí altre cop a l’Oasis.

Uns metres per la pista ens porten de nou a la caseta dels caçadors, i altre cop a corrioleja de baixada,  travessant l’Esbarzer Gran, fins a sortir a les arrels de Can Bagot. La baixada pel Rovell de l’Ou ens deixa a la pista de Can Comalada, on encara farem un petit baixadó més abans de sortir a la riera pel canyer.

Apa, riera i cap a Argentona, on després de 21 quilòmetres i 766 metres+ donarem per tancats aquests 3 dies festius.








No hay comentarios:

Publicar un comentario