lunes, 4 de noviembre de 2013

SORTIDA AL SANTUARI DEL CORREDOR (03/11/13)



Havíem quedat Diumenge a les 8 del matí, al agiliy d'Argentona (gossos). Sortida amb bicicleta amb parada al Santuari del Corredor, a fer hi un esmorzar. Una de les grans sorpreses, és que ens vàrem reunir un munt de gent,més de vint. 


  
I l'altre era l'estrena de la nova bicicleta del Joan B. Una Trek de Carbono. Ara si, que ja serà impossible fer-li ombra!
 

  
Guiats pel Quico Ballbona, i en Joan Bellatriu, vàrem marxar direcció al corredor. Un recorregut, que com sempre, va ser molt guapo. 


 
Una vegada al corredor només uns pocs ens vàrem poder quedar a esmorzar. I Quin esmorzar! xai, cansalada, galtes , mongetes, allioli, vi novell i per postres cigaló. 


 
Varem passar una bona estona. El Quico B, diu que aqui es mengen les millors seques, del maresme. S'ha de tornar a repetir un altre dia, però amb tota la resta, que no es va poder quedar.



Una vegada teníem la panxa plena, vàrem enfilar la tornada amb noves forces. Vam tornar ràpids, Creu de Rupit, Font del Malpàs,Can Bruguera,per poder arribar a dinar d'hora. Però abans vàrem baixar pel nou corriol que esta obrint el Joan B. que penso que agradara força i acabara sent un clàssic. 





Amunt el Btt i fins a la propera!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario