domingo, 24 de noviembre de 2013

PRIMERA SORTIDA AMB FRED. JA ARRIBA L'HIVERN! (23/11/13)



Dissabte mati 8:00 puntuals i passant fred, estàvem esperant el Salva i Jo (Pep). Un quart d'hora més tard i amb la típica excusa de què la bici no va bé, etc etc, varen arribar el Pepe i l'Oscar.

Rapidament hi ha entesa i decidim començar la sortida amb un únic objectiu, els ànecs de La Roca !!. Enfilem la riera amb els dits dels peus i les mans congelats. Pujarem per bell- reco i cap a St Carles.(Javalí de Oro).

La veritat es que feia molt de fred¡¡ i fins que no vàrem començar a pujar no vam entrar en calor.

 
 
Agafant corriols de baixada que ja havíem fet amb el Joan Bellatriu vàm arribar a la Roca, i una vegada allà direccio a veure els ànecs.

Cada dia sembla que n'hi ha menys!! Potser és perquè arriba el Nadal i ....

 

Desprès d'això ara tocava tornar, i com que s'ha d'estar d'hora a Argentona, enfilen direcció cap a Sta. Agnès de Malanyanes, i cap amunt fins a arribar a dalt de Sant Carles.

A la baixada, un petit ensurt. L'Oscar pateix una petita caiguda, res greu, rascades a la cama, sang etc. el normal d'una caiguda. Pero res trencat.





pd. En aquesta sortida el Pepe, tenia a prova el prototip de la nova jaqueta Goretex, de la col·leccio ENFORMA. Ens comenta que tot i el fred que va fe, les sensacions varen ser molt bones, i va superar les exigències que se li demanen a una jaqueta d'hivern.

Doneu-li un cop d'ull i si us interessa, ja direu quelcom¡¡

Amunt el BTT.


Veure ruta Wikiloc

No hay comentarios:

Publicar un comentario