domingo, 29 de marzo de 2015

Sortida després del canvi d'hora

Avui, malgrat haver dormit una hora menys pel canvi d’horari d’estiu, ens hem tornat a trobar a l’Agility per gaudir d’un altre bon matí de btt.

A les 8:00 ens trobem en Joan B, Toni P, Jordi T, Pere B, Robert i Salva B. A remarcar les absències d’alguns integrants del grup per qüestions tècniques o de salut. Esperem que en breu puguem retrobar-nos tots de nou.

El planning d’en Joan d’avui era, en principi, sortir a rodar cap al Montseny.... però al final hem decidit anar a fer corriols per la banda de La Roca.

Sortim riera amunt, per anar cap a la Riera d’Òrrius, Bell Racó, i Riera de Riudemella.

Ara toca començar a pujar. Agafem pista direcció Can Rovira, on trenquem a l’esquerra. Sense parar, uns moments de dubtes si agafar el tram de la Prehistòrica que passa per Can Vinyamata, però hem continuat pujant per fer el Corriol dels Galzerans, sortint a la pista de la Pedrera.


Travessem la pista i fem un petit tram de corriols, on en Joan B ha tingut avaria en la seva bici. Desprès dels "problemes" en les bicis de carboni dels últims dies, començaven a saltar les alarames??? Per sort només ha estat el trencament d'un radi de la roda, que ha arreglat en un moment amb l'ajuda d'unes brides.


Continuem per tornar a sortir una mica més endavant de la pista, on trenquem a la dreta per corriolejar pujant i anar a buscar la baixada que ens ha de deixar a l’alçada de la Ermita de San Bartomeu de Cabanyes.

Estem anant cap a la banda de Séllecs i comencem un petit tram de pujada que sembla portar-nos cap a la zona de Vilanova del Vallès...... però no anàvem cap a La Roca???

Aquí ha començat una divertida baixada corriolaire d’uns 4 kilòmetres, amb alguns trams de pedres i arrels que ha fet que alguns poguessin demostrar les seves habilitats......



..... el final de la baixada ens ha deixat a la Pedra de l’Oreneta, una “roca” una mica més petita de la que teníem previst a la sortida!!!!


Ara toca remuntar per anar cap el Dolmen de l’Elefant...... travessar la carretera d’Òrrius a La Roca i seguir fent corriols de pujada que ens portaran als divertits corriols d’esses de baixada que acaben a la carretera de Parpers a La Roca.

Travessem la carretera i només ens queda tornar a pujar. Són uns 3 kilòmetres de corriols clàssics que ens han de portar fins el Pla de l’Espinal.



Al arribar-hi hem coincidit amb uns antics companys de ruta d’en Joan B i un d’ells, en Gabi s’ha afegit a acompanyar-nos en el final d ruta.

Havia estat una ruta una mica exigent i més si vols seguir el ritme de les 29”, així que decidim que el final de la ruta ha de ser de corriols divertits de baixada.

Hem d’anar cap a Sant Carles, així que travessem el Pla de l’Espinal, seguim un petit tram de pista, per trencar a la dreta i fer un tram de corriols pujant, que ens tornen a deixar a la pista a la urbanització.

Ara tirem cap a Can Ribot per fer l’alternativa, enllaçant amb el Corriol del Pi Tort i baixar fins a Dosrius pel Corriol del Pi Dret.

Un cop a Dosrius, com avui ningú tenia problemes horaris, decidim fer els corriols de l’alternativa de la riera, per anar a sortir altre cop a la riera de Dosrius i anar cap a casa.

Segons el GPS, una mica més de 33 kilòmetres amb un desnivell d’una mica més de 900 metres.

Estem a les portes de Setmana Santa i venen uns quants dies de festa. A veure si aquests dies permeten la recuperació d’alguns integrants del grup i podem gaudir d’un altre bon cap de setmana de bici.

PD. Avui no teníem al nostre “paparazzi” titular i hem fet el que hem pogut!!! Gràcies a en Joan B pel vídeo.

Podeu veure el track:

No hay comentarios:

Publicar un comentario