domingo, 24 de mayo de 2015

Rodem cap a Vallromames

Cap de setmana llarg, doncs dilluns és la segona Pasqua,  festa a Argentona i Mataró.

Dissabte el vam aprofitar per fer sortides fora del grup..... sortida per pujar al Corredor...


..... i alguns sortida més llarga per anar fins a la Creu de Canet.


Avui a les 8:00 tocava nova sortida de grup i a l’Agility ens hem trobat en Joan B, Toni P, Salva M, Jordi S, Pere B, Robert, Salva B i la grata sorpresa ha estat la presència d’en Joan V, Oscar i Pepe, que feia temps que no gaudíem de la seva companyia  a les nostres sortides.


Mentre fèiem les primeres fotos i acabàvem de fer petar la xerrada ha arribat en David, però  només passejant el gos.... de totes maneres també ha estat bé poder saber d’ell, llàstima que anés sense la bici doncs haguéssim pogut gaudir de l’espectacle de les seves baixades.


Hem sortit riera amunt, sense saber exactament on aniríem. Però de seguida hem vist que anàvem a fer corriols de pujada en direcció a la Mútua de Cabrils, passant  per la zona del Rocar d’en Serra.

En aquests primers trams hem tingut el primer i únic ensurt mecànic de la sortida..... una sortida de la cadena que ha quedat travada entre el plat i el quadre de la bici d’un integrant del grup..... “y hasta aquí puedo leer”!!!  Jajaja


... de totes maneres, veient segons quines coses, tampoc és tant estrany!!!


Hem continuat la ruta, parant en algun tram per reagrupar el grup i aprofitar per anar fent fotos.




Continuem fins a sortir al primer tram de pista de la sortida que ens porta a la zona de la Mútua, on tornem a fer un altre petit tram de corriols, però aquest cop de baixada.

Tornem a sortir a la pista i seguim un petit tram fins que l’Oscar i el Pepe ens han de deixar.

La resta volem anar cap a la zona de Vallromanes, guiats per en Toni P, ja que la resta no hi hem estat mai. Així que seguim pujant per pista fins que canvía a baixada que ens porta fins el creuament de camins de la Creu de Can Boquet. Aquí també ens han de deixar en Joan V i en Jordi S.


La resta seguim pujant fins a parar a la Font de Sant Mateu, ja al terme municipal de Premià de Dalt.  Aprofitem per fer un mos i agafar una mica d’aigua per continuar la ruta.



Tornem a sortir a la pista i seguim per anar direcció Vallromanes. En principi és una pista ràpida de baixada, fins que hem arribat a un mirador on no hem pogut deixar de aturar-nos a gaudir de les magnífiques vistes que teníem de la costa, però sobretot de la ciutat de Barcelona.



Seguim enllaçant trams de pista i corriols per anar a sortir a Vallromanes. Ara tocava tornar cap a casa, o el que és el mateix, pujar tot el que hem baixat.

Agafem xino-xano trams d’asfalt pel poble de Vallromanes, passant per la Urbanització de Can Nadal, que al sortir de la urbanització es converteix en pista de sorra que segueix pujant fins anar a para al Pla del Fum, creuament de les pistes que van a Sant Bartomeu, Òrrius i Argentona.

Aquí en Toni ens comenta que coneix uns corriols de baixada divertits que baixen cap a Cabrils. Ja que la ruta d’avui estava plena de pistes i corriols desconeguts per la majoria de nosaltres, que millor que acabar la ruta amb una altra novetat.

Per a fer-ho seguim per pista per anar a parar a on ens havien deixat l’Oscar i el  Pepe...... ostres ens havíem superat, havíem fet un “bucle” d’uns 18 kilòmetres!!!! Jajaja

Ha estat una baixada per corriols tècnics en alguns trams, que ha valgut força la pena. La veritat que els primers trams ja els havíem fet amb en Rafael F fa algunes setmanes, però malgrat ser el segon cop que hi passàvem, ha estat com si fossin nous.

Ens hem parat a l’altura de la Cova de la Granota, unes pedres que degut a la seva col·locació tenen l’aspecte d’una granota i hem aprofitat la ocasió per fer unes fotos de grup.



Continuem baixant fins a sortir a Cabrils i un cop aquí aprofitar per acabar la ruta per uns “corriols asfaltats” que com a premi ens han deixat a Ca l’Espinaler.



Hi ha millor manera d’acabar una ruta que un bon aperitiu entre companys???

PD. Podeu veure el track:

No hay comentarios:

Publicar un comentario