domingo, 28 de junio de 2015

Diumenge, btt, corriols, calor....

Avui ales 8:00 a l’Agility ens hem trobat en Joan V, Joan B, Toni P, Quim C, Carles P i Salva B.

Estem a l’estiu i a primera hora ja feia força xafogor. La idea inicial era anar cap a la banda de Llavaneres per fer algun corriol per la zona de la Pedra de la Ferradura.

Sortim travessant la riera i anem a fer corriols per la zona del Veïnat de la Pujada, guiats per en Joan V. Com sempre, han estat uns 6 kilòmetres divertits d’anar enllaçant corriols amunt i avall, malgrat tenir seriosos problemes per seguir el ritme del grup....i és que el “problemes” de lumbàlgia semblaven haver desaparegut, però el ritme del grup fa que torni a la crua realitat!!! Jajaja

En aquests trams ens ha hagut de deixar en Quim C per problemes a les cales, que feien que no pogués rodar amb normalitat.

Al'arribar al Parc Forestal, hem parat a omplir aigua als bidons, doncs la calor ja apretava de valent.

Travessem el Parc Forestal per anar a parar al Camí de la Cornisa i de seguida he vist que la opció d’anar cap a la zona de Llavaneres ja no era la escollida..... però coneixent a en Joan V, segur que la cosa havia de pintar bé!!

Seguim fent corriols fins enllaçar amb la baixada de l’Amazones, que ens deixa a la zona de l’Oasis.

Ara toca pujar per anar cap a Can Nogueres i corriolejar per anar cap al Turó de la Gola. Aquí hem parat una estona a menjar alguna cosa i fer alguna foto.


La ruta ha continuat cap a la Pedrera de Can N’Oms i sortim a la pista que seguim fins al Coll de la Creueta, on tornem a agafar tram de corriols de pujada i anar a buscar la baixada amb salts de fusta pels “descenders” que ens baixa fins a Dosrius.

Aquí la primera intenció era aturar-nos a prendre alguna beguda isotònica fresqueta, però la "veu del subconscient" ens ha fet veure que encara era d’hora i podíem continuar i fer el piscolabis a Argentona.....així que tornem a omplir aigua als bidons i seguim a en Joan V.

Anem direcció a pujar pel corriol del Pi Dret, cosa que sempre l’havia fet de baixada. La veritat que malgrat anar tocat de l’esquena se m’ha fet més amè del que esperava....potser ha tingut alguna cosa a veure el fet de que en Carlos P hagi tingut algun problema amb la pressió baixa de la roda de darrera de la seva bici.

De totes maneres ha hagut de fer la pujada amb la roda baixa, ja que en Joan B i en Toni P anaven més endavant i eren els únics que tenien manxes per la vàlvula Presta. A l’arribar a la unió amb el corriol del Pi Tort ens hem aturat a inflar la roda i hem pogut seguir sense cap més entrebanc.


D’aquí hem seguit per passar pel Tobogan i anar fins  a la cadena, on en Joan V ens tenia preparada la sorpresa del dia.... una nova variant de corriol que enllaça amb els corriols de baixada de Can Bellugins i que ens deixen a la riera de Dosrius.

Ja tocava tornar cap a Argentona. Llàstima que per mi ja es feia tard i no he pogut acompanyar a la resta fins a la Plaça Nova...... un altre dia serà!!!

Podeu veure el track:

No hay comentarios:

Publicar un comentario