domingo, 21 de junio de 2015

Sortida de benvinguda a l'estiu!!!

Avui havíem de fer la última sortida del 2015 abans que entréssim a l’estiu. Després de les respostes a la convocatòria de whatsapp d’en Joan B, pensava que seriem pocs..... però ens hem endut una grata sorpresa.

Tota la setmana amb lumbàlgia em feia presagiar que avui era un dia de patir, però a l’arribar a l’Agility i veure tota la colla que hi havia, ja he vist que les molèsties a l’esquena avui no seria el pitjor problema que tindria!!! Jajajaja


A les 8:00 en punt ens trobàvem en Joan B, Jordi S, Salva M, Manel L, Quim C, Pere B, Salva B, Francesc M amb 4 companys dels Salamandres.... i en Joan V, amb la seva flamant nova muntura!!


Sortim riera amunt, per anar direcció Bell-Racó i passar per sota del pont de la C60 per agafar el Xargall de l’Espinal i començar a fer corriols de pujada.

El grup s’anava estirant i els corriols que fèiem avui no és una de les rutes habituals, així que alguns no hem trigat gaire estona en agafar un trencall erroni, el que ha fet que ens separéssim en 2 grups.

En Manel L, Pere B, Quim C i Salva B hem anat a parar a sota del Pla de l’Espinal i ja hem vist que la resta anaven per una altra banda, però res que no es pugui solucionar amb una trucada de telèfon.

Hem quedat en retrobar-nos de nou al Pla de l’Espinal, on hem continuat seguint a en Joan V que ens ha guiat pel corriols de baixada que ens han deixat just a sobre del túnel de la C60, per de seguida tornar a pujar cap a la zona de Sant Carles.

En aquesta zona hem anat a passar pel corriol de la Pistola, però avui amb una variant d’entrada nova. 

La sortida del corriol ens deixa a la carretera que va a Santa Agnès de Malanyanes. La travessem i seguim corriol que ens porta a la Breinco.

Enfilem pujada cap a la Torrassa, però avui no hi arribarem. En Joan V ens porta per una sèrie de corriols que enllaçen a mitja baixada del Dragon Khan.

Aquí tocava baixar, però avui també el farem una mica diferent..... agafem els corriols alternatius que també ens va ensenyar en Joan en el seu dia.

Encara no havíem parat per reposar forces, ni tan sols per fer les fotos de rigor..... però com hi ha un Deu al cel, la cadena de la bici d’en Joan V s’ha trencat i ha permès que féssim un “pit stop” per arreglar la seva avaria mecànica.....


 i que alguns aprofitéssim per “posar betzina al cos”, uns amb més gràcia que d'altres!!!




Aquí en Jordi S ja anava just de temps i ens ha hagut de deixar.


La resta, desprès de la parada hem continuat baixant fins arribar a Dosrius, on hem anat a fer l’alternativa a la riera.

En Joan V volia ensenyar-nos una variant nova del corriol dels Romanins, però la majoria del grup ja en teníem prou per avui....uns per problemes físics, d’altres per haver sortit ahir o per horari, així que decidim tirar cap a casa. Crec que només en Quim C i en Pere B l’han seguit.....de totes maneres serà la excusa perfecte per tornar a quedar un altre diumenge i poder gaudir d’un nou corriol com els que ens te acostumats.

PD. Gràcies al Salva M per les fotos.

Podeu veure el track:

No hay comentarios:

Publicar un comentario