domingo, 20 de diciembre de 2015

Corriols sense moure'ns de casa.

De nou diumenge i nova trobada a la Plaça Nova. Arribo aviat i només hi ha en Quim C i l’Angel que ja ens ha acompanyat alguna altra vegada.

Al cap de poca estona comença el degoteig de companys....en Toni P, Joan B, Pere B, Manel L, Salva M, Jordi S, Jordi F, en Joan V que feia temps que no coincidíem  amb el seu net i a darrera hora en Rafael F.


En total, 13 bikers i amb la presència d’en Joan V, segur que gaudirem d’una molt bona sortida de corriols, malgrat haver de patir en alguns moments.

Sortim cap a l’Agility travessem la riera i anem a començar la pujada cap a la zona de Sant Jaume de Traià. Pujada de corriol que no fem normalment que ens porta fins a la pista. Primer re-agrupament i és que avui som molta gent i caldrà aturar-nos durant la sortida per refer el grup i no perdre cap integrant.


De seguida abandonem la pista per agafar corriol de baixada, però com és normal, l’alegria dura poc a casa del pobre i la pujada no triga en tornar a aparèixer. Pugem fins a tornar a sortir a la pista, travessant-la i anant a buscar el corriol d’en Bellatriu de pujada.....això ja comença a ser un clàssic.

La ruta continua enllaçant tot un conjunt puja-baixa de corriols, on com ve sent habitual a les sortides predominen els de pujada, que ens porten a passar per sota del Parc Forestal.

Seguim fent algunes parades de re-agrupament i que també ens va bé per agafar una mica d’aire. En aquests trams ens ha deixat el net d’en Joan V.


Continuem pujant, amb petites falses baixades que ens van portant cap a la zona del Veïnat de la Pujada.

Arribem a la pista i anem cap a fer el corriol dels Romanins. Enfilem puada amunt i anem enllaçant corriols  fins a sortir a la pista de l’Oasis. L’Angel ens ha hagut de deixar i la resta continuem ruta.

Sense temps d’aturar-nos a que les monges ens donin una dosi del magnesi que preparen, ens dirigim al Torrent de Manyans i a mesura que pujàvem em venia a la memòria l’idea que va tenir en Jordi S de fer el corriol de l’Amazones de pujada, però sort que en Joan V és més clàssic i ens ha pujat cap a Can Nogueres.

Passem la casa i agafem pista de pujada fins al punt més alt de la sortida d’avui. Petita parada per refer el grup....



....i entrada a corriol de baixada que ens torna a deixar a la pista i baixarem fins la part alta de la Cita, on ens aturem a menjar les barretes energètiques i a fer petar la xerrada, cadascú dels temes que més el interessen.... menys de política, de tot!!! Jajajaja



Ara toca fer corriols passant per sota del Turó de la Gola i anant cap a la zona de Ca n’Homs.

Sortim altre cop a la pista i cap amunt, per de seguida agafar el tram de corriols que més m’ha agradat avui. Trams de corriols de puja-baixa, on hem tingut la única avaria de la sortida. Punxada a la roda de la bici d’en Joan V que han pogut solventar en poca estona.


Mentre alguns treballen, altres aprofitem per arreglar el pais!!!


Desprès de gaudir d’aquest tram de corriols, ens deixa en Jordi F.


Ja són les 11 i queda poc per que comenci el partit del Barça, però la ruta encara no s’acaba, Seguim a en Joan i tornem a fer un tram de pràcticament 1 kilòmetre de pujada, per gaudir de tram de baixada que ens fa sortir al Torrent de Manyans. Tirem torrent avall, passant per la sortida del corriol de l’alternativa de la riera i sortim a la riera de Dosrius.

Sembla que la sortida ja toca al seu fi, però anem equivocats. Encara toca anar cap a Coll de Bocs i agafar corriol de pujada per on passava la Burriac Xtrem i que ens portarà a sortir fins al Nutrisport. Bé, no tots, per que en Pere B, Rafael F i Quim C han seguit per la riera dons ja anaven tard.

Tirem amunt per la pista del Barri de la Pujada, per anar a baixar per can Comalada, amb petita sorpresa a l’inici que el seu descobridor va batejar com a “La Putada”.... per alguna cosa serà, ja que quan esperes un corriol nou de baixada, veus que és una enganyifa per acabar una ruta com cal!!!! Jajaja

De Can Comalada, cap a l’Agility i tanquem la ruta de nou entaulats a la Plaça Nova....


.....i és que la ruta d’avui bé es mereix un premi!!!


Segons el GPS uns 27 kilòmetres amb 949 metres de desnivell positiu, amb molt de corriol, inclús algun de nou.

El track:

No hay comentarios:

Publicar un comentario