domingo, 6 de diciembre de 2015

Corriols a primers de Desembre

Altre cop diumenge i a les 8:00 a l’Agility..... només hi ha en Rafael F que pregunta per whatsapp: ON SOU???

Sembla mentida que no ens hagi trobat..... si estàvem tots a la Plaça Nova. Crec que de moment a l’hivern serà el nou punt de trobada.


A la plaça ens hem reunit en Joan B, Jordi S, Manel L, Salva M, Francesc M, Quim C, Quim M, Salva B, Toni P amb un amic, en Jose que espero que s’ho hagi passat bé i torni quan vulgui a rodar amb el grup.

Sortim cap a la riera per trobar-nos amb en Rafael i d’aquí anar a fer una sortida cap a la zona de Burriac  seguint a en Joan....... MIEDO ME DA!!!!!



Agafem carretera cap al camp de futbol per començar fent el corriol que s’entra per la zona de la Llar d’Infants (antiga llar dels senyors de la Benemérita.

Seguim el corriol amunt que passa per sobre de la zona de Madà i va cap a la zona de la Torre Ametller.

Al igual que el dia que vaig estrenar la 29” és un corriol que es fa bé al principi,  però que no sabem acabar i poc a poc es van complicant.....


.... i acabem fent trams empenyent la bici o reculant per anar a sortir a la pista que puja cap a Burriac.
Potser la tercera vegada que ens hi portin, trobarem el camí correcte o haurà de passar-hi abans en Barrufet deixant trossets  de pa!!!! Jajajaja

Continuem la sortida pujant per la pista fins arribar a l’alçada del castell. Agafem entrada de corriol a l’esquerra que en principi pinta bé, però que al cap de poc es converteix en una pujada de pedres impossible de pujar dalt de la bici..... els famosos Uyuyuys!!!!


Els trams empedrats fa que cadascú pugi amb la seva tècnica particular.


Un cop a dalt, visita obligada al Mirador on es pot gaudir d’unes vistes impressionants del castell de Burriac i de la vila d’Argentona. Aprofitem per fer unes quantes fotos per immortalitzar el moment.




Aquí s’ha trencat la cadena de la bici d’en Quim M i l’ha hagut d’arreglar amb una tanca ràpida.

Seguim pujant una mica més, però ens hem d’aturar altre cop doncs la transmissió de la bici d’en Quim continuava donant problemes.


Seguim fins a trobar l’entrada del corriol de baixada que coneixem com “la Bestia” fins a sortir a la pista que puja cap a la Mútua.

Aquí ens ha de deixar en Jordi S que ha de tornar aviat a casa. La resta seguim per la pista, passant per la Mútua i continuant pista amunt per anar direcció Sant Bartomeu de Cabanyes.

A mitja pista també ens ha de deixar en Francesc M.

Però tampoc tot serà pista, al camí de Sant Bartomeu agafem pràcticament 1,5 kilòmetres de corriol tècnic de puja-baixa, abans d’enllaçar amb la part més divertida de la sortida s’avui....... corriols de baixada que passen pel dolmen de la Cabana del Moro i ens potent fins a la Pedra de l’Oreneta.

Són pràcticament 2 kilòmetres de corriol amb trams tècnics d’arrels, però sobretot de pedres que fan que les suspensions de les bicis hagin de treballar de valent.

Arribats a la pedra de l’Oreneta, toca enfilar de nou pujada cap a Sant Bartomeu. Continuem per pista i la sortida trencacames d’avui fa que la pujada es faci força feixuga.

Passem per la font de Sant Bartomeu on aprofitem per fer petar la xerrada amb els integrants d’un altre grup de ciclistes, mentre alguns aprofiten també per omplir una mica d’aigua als bidons.

Tornem a reprendre la marxa cap a Sant Bartomeu, travessem la carretera i pugem per la pista de la pedrera per enllaçar amb una sèrie de corriols clàssics que ens porten cap a l’entrada del corriols dels Galzerans.

Farem aquest corriol de baixada, continuarem baixant cap a Can Rovira i d’aquí a la riera de Riudemeia.

Tornada relaxada per la riera d’Orrius, riera d’Argentona i cap a casa.

Bé cap a casa, és un dir.....la ruta ha de ser circular, així que com va sent costum últimament, acabem la ruta entaulats i fent petar la xerrada en molt bona companyia.



El que també va sent un clàssic és arreglar la roda punxada de la bici d’en Joan. Deixar-la mentre fem un refrigeri i trobar-la punxada és un fet!!!! Haurem de tornar a les velles tradicions de no parar als bars? Jajaja


En definitiva una sortida variada amb trams inicials no ciclables i trams tècnics que deixen algunes marques....


...... però acabada amb un recorregut  força divertit i una companyia com sempre immillorable.


Segons el GPS uns 30 kilòmetres amb un desnivell positiu d'uns 946 metres,

Podeu veure el track;

No hay comentarios:

Publicar un comentario