domingo, 31 de enero de 2016

Sortida abans de la Montaltbike

Aquesta setmana el club Xurribiker organitza la 15ª Montaltbike 2016 i ens hi hem apuntat varis integrants del grup.

És la primera cursa a la que m’apunto i com encara soc un passerell en aquests temes entenc que serà bo sortir dissabte una estona a estirar les cames.

Convocatòria de whatsapp d’en Jordi S per trobar-nos a les 8:00 a la Plaça Nova. S’hi afegeixen en Manel L i en Rafael F.

Ens trobem al punt de trobada habitual i decidim que anirem a seguir la Montaltbike 2015... jo no la faré sencera si vull estar més o menys sencer demà.

Ens trobem també a en Jordi F, en Pepe C i l’Oscar que avui anaven cap al Corredor.

Sortim cap a l’Agility i enfilem pujada pels corriols entre Can Marfà i la zona de Sant Jaume de Traià. Pujada per corriol i desprès pista per anar a la Urbanització Can Vilardell.

Seguim cap al Parc Forestal, el travessem fins a sortir a la pista i fer el corriol clàssic que ens puja fins al Camí de la Cornisa per continuar per la pista fins a Can Bruguera.

Aquí enllaçarem amb el track de la Montaltbike. Un cop passada l’entrada del corriol d’en Jordi Cid, entrem a l’esquerra i seguim un corriol de puja-baixa que ens porta a sortir a la Urbanització de La Cornisa. Amb el temps que fa que ens movem per aquesta zona i no recordo haver-lo fet mai i és força divertit i tècnic.

Seguim per anar a passar pel corriol del Cabró on trobem per primer cop als Xurribikers marcant la cursa de demà. Al final del corriol i abans de sortir a la pista, el track i les marques ens porten per un corriol a l’esquerra, tècnic i revirat que alterna trams de baixada i pujada fins a dur-nos a la pista que puja cap a la Font del Malpàs.

Travessem la pista i anem a buscar el tram que s’anomena del Tintorer Llarg. El 2015 es feia de baixada connectant amb el de Santa Mònica, però avui l’estan marcant de pujada....sembla que la Montalbike 2016 serà força diferent de la 2015.

Quan arribem a la bifurcació dels dos Tintorers, decideixo que ja no es aconsellable seguir més el track i faré pujada cap al Corredor. En Rafael tampoc té clar seguir fent la Montalbike i no triguem gaire a convèncer a en Manel i en Jordi.

Enfilem pujada pel Tintorer Curt, seguint per la pista cap a la Font del Malpàs i continuant cap a la Creu de Rupit. D’aquí pista clàssica cap al Corredor, amb un petit tram curt intermig de corriol.

Petita aturada al Corredor per menjar alguna cosa i fer una foto.


Per baixar i no passar per la pista, seguim a en Rafael que ens porta per corriols i trams de baixada fins a sortir passada l’àrea d’esplai del Corredor.

Aquí agafem corriols fins a enllaçar amb el GR92 de baixada que ens ha de portar cap a Can Massuet- El Far.

Quan arribem a l’alçada de l’heliport de Can Bosc ens separem doncs està sent una sortida massa pistera i la volen acaba, fent tota la sèrie de corriols de la Transcorredor 2015. Jo ja en tinc prou per avui, havia de ser una sortida curta per estirar cames i sembla que la cosa s’ha anat capgirant!!!

Segeuixo i travesso la urbanització, agafant el corriol alternatiu que passa per la pista de paintball i el restaurant de Can Carreras, per seguir baixant per la pista fins a Dosrius.

Avui no hi ha l’alternativa..... riera de Dosrius i cap a Argentona, amb parada a la Plaça Nova per recuperar forces.


Al final, segons el GPS uns 41 kilòmetres amb 1136 metres de desnivell positiu acumulat..... havia de ser una estirada de cames, que espero que demà no es converteixi en una estirada d’orelles!!!!!



El track:

No hay comentarios:

Publicar un comentario