sábado, 22 de julio de 2017

Recuperem lider i "selfie maker"

Aquesta setmana en Joan B ja està de tornada, però malgrat les seves bones intencions amb la convocatòria de whatsapp, les respostes confirmant l’assistència a la nova sortida són poques.

A les 8:00 a la Plaça Nova ens trobem en Joan B, Francesc M, Quim M, Salva M i Salva B.  A última hora en Toni P ens ha dit que hi ha canvi de plans i no s’unirà a la sortida, de totes maneres esperem una estona a veure si s’apunta algú més.


Al final sortim cap a l’Agility sense saber ben bé cap a on anirem avui. De moment riera amunt i ja decidirem. I ben aviat en tindrem la solució, travessarem la carretera a l’alçada del Cementiri i passarem pel Centre d’Atenció d’Animals Domèstics per anar-nos enfilant pel Torrent de Can Manreset, abans de seguir pujant per corriol fins a sortir a la Font d’en Quico.


Aprofitem per a que en Salva M begui una mica de l’aigua que raja de la font i és que està tan fort que fins i tot surt sense bidó a la bici!!!

Reprenem la marxa i seguim de pujada enllaçant corriols cap a la Plana dels Matxos. Tram de corriols més o menys tancats sense gaire complicació, exceptunat algun punt on alguns hem hagut de posar peu a terra i d'altres han pogut demostrar el seu estat de forma o la seva tècnica dalt de la bici.




Al sortir a la pista seguirem pujant però de seguida en Salva M ens vol ensenyar un tram de corriol que no hem fet o al menys que jo no recordo. És poc menys de  400 metres de corriol, casi bé tot de baixada amb el tram final més tècnic per la pendent pronunciada i l’estat extremadament sec del terreny, que ens torna a portar a la pista tancant un bucle a l’estil Joan V.

Deixarem altre cop la pista per enfilar de nou pujada per corriol passant pel Turó de Matacabres. De totes maneres, més endavant tornem a sortir a la pista que ja no deixarem fins arribar al Coll de Gironella.

Ara farem un petit tram de baixada per de seguida tornar a remuntar per corriol de la zona de la Brolla de l’Abril fins a sortir al bosc de sobre la Mútua on hi trobem el laberint per a la meditació format per un entramat de pedres amb forma circular que imita els primers laberints de la Prehistòria.


Diuen els entesos que aquests laberints estaven pensats com a “trampes” pels mals esperits i potser serà veritat ja que cada cop que passem per aquesta zona no trobem la sortida  i hem de recular.

Anem a sortir a la pista de sobre la Mútua per de seguida tornar a entrar en corriols de baixada per la zona del Bosc de Can Cardó, però la baixada no dura gaire. Tornarem a enfilar corriols amunt força agraïts de fer i que ens pugen fins a Coll de Porcs.

Ara toca anar resseguint la pista cap a la Plana del Fum, on en Francesc M i en Salva M decideixen que ja és hora de tornar cap a casa si no volen fer tard als seus compromisos familiars.



La resta decidim allargar la sortida una estona més, així que seguirem per la pista del Camí de Sant Bartomeu fins arribar a l’ermita.

Travessem la carretera i seguim baixant per corriols passant per la zona de la Font del Llop fins a sortir a la pista al costat de les cases properes al restaurant Can Sagal.

Seguim baixant tot passant pel Bosc de Ca l’Argent. Potser anem a baixar cap a la Roca? Doncs no, abans de acabar baixant a la pista de la Font de la Mansa, trenquem a la dreta i remuntem altre cop per pujar fins al Turó del Morro del Gall, on baixarem pel tallafocs fins a tornar a sortir a pista.

Tot xino-xano anem rodant de tornada per acabar enfilant-nos fins a sortir a la pista de l’àrea de pícnic de Nostra Senyora dels Àngels, i un cop aquí que millor que gaudir d’una ràpida i divertida baixada pel corriol dels Galzerans?

Doncs apa, ens hi endinsem i gaudim dels primers trams més lents i revirats, però que es converteixen en una baixada ràpida i on mirem de seguir el flow de les traçades d’en Quim M fins a sortir a Can Roviró.

Un cop a baix ens trobem amb en Pepe C, Oscar E i Tino LL que també han aprofitat el matí per sortir a fer corriols.

Baixem tots junts cap a la Riera de Riudemeia i fem tornada cap a Argentona, on abans d’arribar-hi encara hem tingut temps de creuar-nos amb en Robert D, Pere B i Tolo que també han aprofitat el matí de diumenge per sortir.

Li posarem punt i final als pràcticament 27 quilòmetres de sortida entaulats al Bar del “Centru” amb un petit esmorzar.

El track:


Powered by Wikiloc

No hay comentarios:

Publicar un comentario