sábado, 29 de julio de 2017

S'acosten les Santes i vacances, però de moment a fer corriols!!!

Estem en setmana pre-Santes i encara falten uns dies per a començar les merescudes vacances, així que continuem amb la rutina de btt quedant el dissabte  a la Plaça Nova.... bé entre setmana també hi ha sortides, però clandestines on tothom fa el que pot.

Aquest dissabte tornem a ser un grup nombrós, en Pepe C, Oscar E, Pere C, Quim M, Manel V, Tino i Tomàs LL, Robert i Salva B.

Com sempre no tenim clar cap a on anar, però ho decidirem anant cap a l’Agility i rodant per la riera.
De seguida anem esvaint els dubtes. Farem una sortida clàssica, però que mai deixa indiferent a ningú....anirem a fer corriols cap a la Roca del Vallés. Així que ens dirigim cap a la riera de Riudemeia on començarem a enfilar pujada cap a Can Roviró.

Quan hi arribem se’ns presenta la disjuntiva de seguir pujant en busca del corriol dels Galzerans o trencar a l’esquerra i entrar a corriolejar tot pujant cap a Can Vinyamata i ja posats a no passar pels Galzerans, evitarem l’entrada del corriol alternatiu i seguirem pujant fins a sortir a la pista de la Pedrera.

Fem uns metres de pista i tornem a enfilar pujada per corriol tot passant per la zona del Bosc de Can Païssa. De seguida deixem de pujar per enllaçar ràpids corriols de baixada que ens duen a sortir a la zona de sobre del restaurant Can Sagal.

Al sortir a la pista ens aturem per reagrupar-nos i tot seguit seguirem gaudint de la divertida baixada pels corriols de la zona del Bosc de Ca l’Argent que ens porten a sortir a la pista just per sota de la Font de la Mansa.

Com no som gent de pista, uns metres més avall ens tornem a endinsar en corriols que passen per la zona de Can Planes. Com sempre passarem a prop de la Pedra de l’Escorpí i de la Pedra Foradada de Can Planes, però sense sortir del corriol no tenim cap opció de veure’ls.

Acabarem sortint de nou a pista on anem a buscar l’entrada del corriol de la Creu. Gaudirem com sempre dels propers trams de corriols, estrets i revirats que ara ja tenim per la mà, però que en un principi sí que haguéssim pogut considerar-los un territori “anti-29”.

Aquest tram de corriol ens porten a sortir a la Carretera de la Roca del Vallès que travessarem passant pel costat de Can Company, on ja anem enfilant pujada pel Torrent de Sant Miquel. En aquest tram en Manel V ha tingut els seus més i menys amb un arbre travessat enmig del camí i pel que sembla no n’ha resultat guanyador. Jajajaja

Fem la pujada cadascú al seu ritme doncs estem en terreny conegut i sabem que el reagrupament el farem a dalt tot just sortint al Pla de l’Espinal.

Mentre travessem el Pla de l’Espinal anem rumiant cap a on dirigir el tram final de la sortida i de les múltiples opcions decidim que baixarem en busca del corriol que passa per la Font del Llorer.

La sortida ja toca a la fi, només ens queda entrar al Xaragall de l’Espinal de baixada, on en Manel V també ha tingut els seus més i menys amb algun esbarzer tossut i altre cop pel que ens ha semblat intuir a la seva cara, tampoc n’ha sortit del tot ben parat. De totes maneres res greu, només una mica de "xapa i pintura".


Sortim al Bell-Racó i tornada per la riera cap a Argentona per entaular-nos tot comentant la sortida i gaudint del merescut esmorzar.

I diumenge desprès de la convocatòria d’en Joan B, altre cop cap a la Plaça Nova. Aquesta setmana som en Joan B, Salva M, Toni P, Quim M, Pere B, Robert D, Jordi S, Quim C, Salva B i en Quico Vallbona amb la seva flamant e-bike.

A la Plaça també hi ha en Francesc M i en Javier, però avui surten amb les seves “flaques” a rodar amb altres companys.

Desprès d’una estona de xerrada, sembla que hi ha poques ganes d’engegar, però al final ens hi posem i sortim cap a l’Agility.

Igual que dissabte rodem riera amunt, cap a la riera de Riudemeia on enfilarem pujada cap a Can Roviró. A modo de “déjà vu” tornem a fer els corriols que ens pugen cap a Can Vinyamata, però aquest cop agafem el corriol alternatiu tot just passada la casa i que ens porta a enllaçar amb el corriol dels Galzerans.

Pujada pels Galzerans fins a sortir a la pista de la Pedrera, on aprofitem per reagrupar-nos i fer alguna foto. Ja fa unes setmanes que el paparazzi oficial ha fet una passa enrere i com no podia ser de cap més manera el nostre becari de paparazzi ha tornat a fer la seva feina.


Continuem cap al Coll de Parpers, intentant fer els màxims trams possibles passant per corriol.

Travessarem la carretera i enfilem pujada cap al Pla de l’Espinal, on en Quico Vallbona decideix quie ja en té prou i ens ha de deixar.

La resta, avui farem els mateixos corriols d’ahir, però aquest cop de baixada, passant pel Torrent de Sant Miquel fins a sortir a Can Domenech...potser sembla una mica difícil d’entendre? Però us quedarà més clar si aprofitem la dita d’en Toni P.... hem fet ni més ni menys que el Star Wars de baixada!!! Jajaja

Un cop a Can Domenech i quan ja pensàvem que aniríem a fer els corriols clàssics cap a la Roca, girem a l’esquerra i anem cap a la riera de Gausacs on passarem per sota del Viaducte de la C60 per anar cap a Santa Agnès de Malanyanes on fem una curta però interessant visita immobiliària.

Desprès d’omplir els bidons d’aigua d’una parcel·la en construcció, amb el permís del propietari com no pot ser de cap més manera, seguim cap al centre del poble on aprofitem per fer una breu aturada a la fleca doncs alguns no en tenen prou amb aigua corrent i necessiten Aquarius.

Estem fora de la nostra zona d’influència, lluny dels corriols, fent asfalt..... serà la calor? Ens estem fent grans?

Doncs apa, sortim de Santa Agnès per la carretera que puja cap a la Breinco. Farem poc més d’un quilòmetre d’asfalt per tornar a entrar en zona de corriols que ens pugen cap al Pla del Bruguetar.


Aquí dubtem uns moments si seguir per la pista ampla, però de seguida en Joan B es posa de líder i ens porta a enllaçar corriols de pujada passant per dins del Bosc de Can Poc Gros fins a sortir a Sant Carles a la zona del Turó dels Castellans.

Avui ja no volem allargar gaire més la sortida, fa calor i ens ve de gust entaular-nos una estona a prendre alguna beguda fresqueta, així que decidim que el millor per tornar cap a Argentona serà enllaçar corriols cap a la Font del Llorer i altre cop com un “déjà vu” baixar pel Xaragall de l’Espinal cap al Bell Racó.

Riera tot xino-xano i cap a la Plaça Nova.

Aquest cop ens ha quedat una sortida d’uns 30km amb uns 600 m+.

Ahhh i abans del track i per no faltar a la veritat..... una mostra de la feina ben feta del nostre becari a paparazzi.



... i entre setmana, més btt, però les sortides entre setmana de moment es mantenen a la clandestinitat, no sigui que ens confonguin amb uns "en-biciats" qualsevols!!!

El track:


Powered by Wikiloc

No hay comentarios:

Publicar un comentario