jueves, 2 de mayo de 2019

Últimes sortides d'Abril.

Últims dies d’Abril i dissabte aprofitarem per fer una sortida rodadora i més llarga que de costum i que feia temps que tenim pendent.....visita al Castanyer Gros de Can Cuch.

El grup Bicigaló ens trobem a la Plaça Nova a les 07:30. Avui som un grup més nombrós, en Pepe C, Oscar E, Josep, Quim M, Robert  D, Jordi T, Xavi B, Jordi S,  i Salva B.

Sortim cap a l’Agility i riera amunt cap al Bell Racó, passant per sota de la C60, per travessar la carretera de Parpers cap a la cadena on ens començarem a enfilar per les Malloles de Can Pins cap al Turó de Can Ribot.

Corriol alternatiu que ens puja fins a les Planes de Can Ribot i seguim cap a Sant Carles per deixar-nos caure fins a sortir a Ca l’Arumí.

Ara ens toca baixada pels senders que travessen el Bosc de Can Pellisser fins a sortir a la Urbanització del Coll.

Toca rodar passant per sobre de la AP7, i a tocar del restaurant el Mogent, on malgrat ser primera hora ja s’ensuma la flaire a carn a la brasa.

Ens toca travessar Cardedeu, cap a la riera de Vallforners, que voregen fins a deixar enrere l’asfalt i entrar en trams de pista que ens enfilen poc a poc cap a Cànoves. Però abans, com ja és costum, en Jordi S ens ha de deixar. És el que té tenir mainada petita!!! Una foto per immortalitzar el moment, i a seguir.


El rodar cap a Cànoves no té cap secret i el fem tot xino-xano, aprofitant l’arribada a la plaça de Cànoves per passar per la font i omplir una mica d’aigua.

Com el GR no és permès ciclar en bici, doncs ens toca rodar per asfalt i pista vorejant la riera de Vallforners cap a l’aparcament que hi ha sota del pantà, on ens espera el primer tram de pujada exigent del dia.

Aquí ja hom fem cadascú al seu ritme i ens reagrupem un cop a dalt, aprofitant per fer una foto ....


....i com no, la obligada amb el Pantà de Vallforners al darrera.


Aquí ens trobem amb en Rafael F que també surt en colla, però es dirigeixen cap al Pla de la Calma. Aprofitarem per rodar junts un centenar de metres, abans de separar-nos. A nosaltres ens toca enfilar-nos pel sender que voreja el Torrent de la Baga d’en Cuch.


Poc més de 2 quilòmetres de pujada, envoltats per un paisatge completament diferent del que estem acostumats, fins i tot amb alguns punts on brolla aigua del marge del sender, fins arribar al Castanyer d’en Cuch.


Aprofitarem per descansar, menjar alguna cosa i ja posats que hi ha un grup de caminaires, els hi direm que ens facin una foto.


Hem trigat força en arribar-hi, així que no ens hi estarem gaire estona. De seguida reprenem la marxa de tornada, i no ho farem desfent el camí de pujada, sinó que agafem la pista que ens baixa cap a l’Hotel de Can Cuch, seguint de baixada cap al Turó de Sant Salvador, on la majoria segur que ni s’han adonat que passem per costat de l’ermita.

Passem per Can Quintana i a seguir en ràpida baixada per la pista fins a sortir altre cop al Camí de Vallforners que hem fet fa una estona de pujada cap al Pantà.

D’aquí fins al restaurant Canel.la de Cànoves ho fem en un tres i no res, però fet i fet són casi les 12. Així que en Quim M i Salva B marxem i la resta aprofitaran per refer forces amb un merescut esmorzar.


La tornada cap a Cànoves i Cardedeu no té secret, només cal desfer el camí que hem fet de pujada, però acabant sortint al Polígon Industrial, on tornem a passar per sota de la AP7, abans d’entrar de pujada per la pista del Camí del Coll mentre travessem el Bosc de Can Suari.

Pujada amb algun petit tram més exigent on ja notem les cames pesades, però que a l’arribar a l’ermita de Sant Esteve del Coll sabem que ja està tot superat. Rodem cap a la Pedrera dels Dous fins a sortir a la Breinco.

La tornada la fem en principi per asfalt, però aprofitarem els últims tram abans d’arribar a Dosrius per fer corriols alternatius per evitar el màxim de carretera.

De Dosrius a Argentona ho fem el més ràpid possible i això no té cap més secret que fer-ho per la riera.

Mentre nosaltres hem estant rodant pels nostres entorns, en Francesc M, Kiko P i alguns integrants dels Limoncellos estan ja preparats per demà on comencen la Titan Desert.

Diumenge hi ha un munt d’activitats, entre elles la 25ª Cabrilenca organitzada pels companys de la Club Ciclista Cabrils La Concòrdia, encara que en aquesta ocasió no hi participarem.

També se celebren les eleccions al Parlament i Senat, amb lo que alguns ens veurem obligats a no poder sortir en bici per haver tingut la “sort” d’haver estat anomenats per a composar una mesa electoral.....ves tu quina sort!!! Un munt d’anys jugant a la loteria i no et tocar res....i ets afortunat en aquest “joc” sense apostar-hi!!!

Però no passa res, hi ha alguns més afortunats que diumenge poden ser a la Granja.com per tornar a gaudir d’una bona sortida de btt.


Avui, aprofitem  la crònica d'en Toni P:

"La ruta d'avui...

Ens trobem a la plaça, Salva,Pere, Jordi i Toni, pa que mas... Deseguida Jordi agafa el mando i ens porta cap la Torrassa, pujem dragon i agafem el corriol amagat ²ªpart. Pujem xino Cano "sense pauses" i entrem A un corriol nou que no el coneixiam molt maco y amb un terreny molt agraït de puixar. Un cop arribem a la pista anem a buscar els corriols de "la copa del món" i ens deixem caure per un petit bucle cap a Llinàs. D'aquí enfilem de nou a buscar alternativas de baixada cap a la Brinco y pujem el pla del espinal que comença y caure un xiribiri, baixada a Argentona per una variant nova segons en Jordi y a buscar la avinguda de Joan Bellatriu i el pont d'en Salva Martin."

I si ens costa entendre alguna cosa, no patiu....dimecres vinent torna a ser festiu i anirem a resseguir els trams que no ens queden clars.

Mentrestant, en Kiko i en Francesc ja estan gaudint o patint de la Titan Desert....




I si tot això fos poc, a la tarda ens arriben males noticies de la Cabrilenca. Un desafortunat accident s’endú la vida d’en Joan Sellés Font (fundador del Club Ciclista Cabrils La Concòrdia) mentre feia tasques d’organització de la pedalada. Des de la Repicacorriols i del grup Btt Argentona el condol a familiars i amics....que descansi en Pau.


Com dèiem el proper dimecres es festa i a hores d’ara ja hem fet la sortida....en Francesc M i companyia estan a punt de finalitzar la Titan Desert....però això es mereix una altre crònica.




Powered by Wikiloc

No hay comentarios:

Publicar un comentario