viernes, 28 de julio de 2023

A fer alguna cosa abans de la Repica-carreteres.

Dissabte 22 de Juliol 2023:

Ens anem acostant a les vacances, i cada cop serà més difícil que el ramat continuï unit. De moment, a l’intent de convocatòria pels Bicigaló d’en Jordi S, només en Pepe C, i en Quico S contestaran afirmativament, i de fet, sembla ser que han estat els únics a ser a les 8 a la Plaça per una nova sortida de btt.

En Robert diu que farà una mica de btt per Llavaneres en família, i jo aprofitaré per estar una mica més al llit, per sortir després també cap a Llavaneres, aprofitant per fer moure la transmissió de la Trek, que fa massa dies que està amb teranyines.

Tot i la calor, a les 9 ens hi posem. Mataró, Cinc Sènies, pujant a Llavaneres fins a tocar de la Hípica, per seguir enfilant-nos per Santa Mònica, on  als trams inicials ens creuem amb en Robert que ja està de tornada. Res, una petita xerrada, i a seguir, pujant pel Tintorer curt, fins a sortir dalt del Coll de Pallarès. Aquí ens trobem amb 2 graveleros, un d’ells l’Eloi Vidal, així que aprofitarem per seguir una estona plegats. Primer pujant l’Aspirina, continuant cap a la Font del Mal Pas, de camí a la Creu de Rupit.

Aquí ens separarem, i a tornar a rodar sol, fins dalt del Santuari del Corredor.

Ja sabíem que el mes de Juliol tenen tancat, tot i això, el pati és obert, i podrem omplir el bidó d’aigua.

Una estoneta agafant esma, mentre van arribant altres bikers. No ens hi estarem gaire, toca tornar, i per fer-ho, desfarem el camí fet fins ara. Avui, la sortida no anava encaminada a corriolejar, així que avall que fa baixada, altre cop cap a la Creu de Rupit, Font del Mal Pas, Coll de Pallarès, i baixada per Santa Mònica.

En res tornarem a ser a Llavaneres de camí a les Cinc Sènies, i a les 12 ja tornem a ser a casa.

Els Bicigaló no sabem si ja són a casa, o encara estan entaulats al César Diaz. El que sí sabem a hores d'ara, que s'ho han passat d'allò més bé, seguint a en Jordi S.

Poc més de 39 quilòmetres, amb 770 metres+, que esperem que hagin servit per anar escalfant cames per la sortida amb les flaques de demà.



Diumenge 23 de Juliol 2023:

I per fi ha arribat el dia, primera sortida dels Bttargentona en carretera.  Les flaques a punt per ser a les 8 a la Plaça Nova, amb la baixa d’última hora d’en Joan B.

La resta, més o menys puntuals anem arribant davant la Fleca Casas. Primer en Toni P, amb la gravel, i Salva B. Poc a poc van arribant en Francesc M, Quim M, Javi F. Avui també ens acompanyen 2 Limoncellos, en Joan S, i en Fèlix. Ja són les 8 tocades, i encara falta algú. Arribarà un whatsapp confirmant-ho: “Nois, no m’espereu. He punxat.”, collons, aquest cop si que serà veritat que en Pere B aquell dia no venia???

Doncs res, marxem de la Plaça Nova, cap a l’Agility, i ja som a la carretera. En Javi és avui el nostre líder, així que només ens hem d’anar deixant portar.

De sobte, abans d’arribar a la BDF, trucada d’en Pere B. Ja ha arreglat la punxada, i està de camí, el que farà que estem una bona estona rodant polígon amunt, polígon avall, fins que arribi.

Un cop el grup al complet, ara sí ens posem a la feina.  Rodem cap a la C60, i ja som a la carretera de Parpers. Els propers 5 quilòmetres pujada continua fins al Coll de Parpers, per després deixar-nos caure cap a La Roca del Vallès.

D’aquí, trams més planers, passant per Sant Agnès de Malanyanes, cap a la rotonda  a tocar de la Roca Village. La carretera va agafant una mica de desnivell positiu, però res de l’altre mon, mentre rodem cap a Cardedeu. Passarem per davant del  karting club, on tot just passem per sobre de les vies del tren, fer trams amb una mica més de desnivell, tot enfilant-nos cap a Marata.

Aquí, mentre estem parats al semàfor, dubtes de cap a on seguir. En Javi diu que una opció és girar a l’esquerra, i anar cap a Corró d’Avall, fent un recorregut més curt, a la dreta cap a Cànoves, o seguir recte, i continuar cap a La Garriga.  Res, res, ens ho estem passant bé, no estem patint en excés, així que la tercera opció sense dubtar-ho gens.

Doncs apa, continuem cap a LLerona, i a rodar força planer cap al centre de La Garriga, que travessarem mentre ens anem enfilant ja, per anar a buscar la carretera de Samalús. Seran casi bé 7 quilòmetres pràcticament tot pujada, fins a tocar de Cànoves.

Aquí començarem a deixar córrer les bicis, mentre anem de baixada cap a Sant Antoni de Vilamajor, i sense parar de pedalar, continuem baixant fins a Llinars del Vallès.

Uns petits dubtes de com acabar la ruta ens faran anar i tornar uns metres dins del Polígon de Llinars. Tot i això, aviat ens posarem d’acord, en Javi tenia pensat fer la última pujada cap a Can Bordoi, i avui mana qui mana.

Apa doncs, els últims 2 quilòmetres de pujada. Aquí alguns s’enfilen més ràpid, mentre d’altres mirem de fer cas al ritme marcat per en Francesc. Anem pujant a un ritme alegre, i als últims metres abans del Coll de Can Bordoi, diu de mirar de pujar 10 pulsacions més... sí podem!!! De fet el pulsòmetre marca 148 ppm, així que 10 més, la “patata” potser els aguanta sense fer gaires escarafalls!!!

Un cop dalt del coll, ja només tenim que baixar cap a Dosrius, deixant-nos caure aprofitant el nou asfaltat de la carretera.

De Dosrius, aprofitant el rodar en grup, en res ja serem de nou a Argentona. De fet, encara no són les 11, així que abans d’anar a la platja, encara tindrem temps d’entaular-nos una estona. I com avui la sortida no ha estat “normal”, doncs tampoc ho estarà l’esmorzar... res de piscolabis... entrepans, i que rulin les clares!!!

Per ser la primera sortida del grup en carretera, no ha estat gens malament. 61 quilòmetres, 811 metres+,  i els cracks s’han comportat, no han fet sang dels nouvinguts...i fins i tot han permès que el gravelero, anés al capdavant molta part de la sortida.

Joan, tranquil, avui no ens has pogut acompanyar, però ho tornarem a fer segur!!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario