viernes, 14 de julio de 2023

S'acosten les vacances, i les sortides són el que són!!!

Dissabte 08 de Juliol 2023:

Ahir dia de San Fermín, festa grossa a Pamplona, i com no, part dels Bicigaló gaudint d’aquesta festa i l’ambient que l'envolta...

...la resta repartits per aquí i per allà...amb diferents compromisos que faran que per un dia l’intent de convocatòria d’en Jordi T, quedi orfe de respostes. De totes maneres, diuen que l’esperança és l’últim que es perd, i matinarà per ser a les 8 a la Plaça Nova...

... “su gozo en un pozo”,com diuen per les Espanyes, avui haurà de rodar sol.

Altres, després de molts dies, aprofitarem per treure la pols a la flaca, per fer una sortida resseguint el 4 collets.

No serem els únics, doncs en Javi F, i en Francesc M també estan rodant per asfalt, això sí, cadascú a la seva. Com bé diu en Javi, “manca de coordinació al grup”.

Però, tornem amb en Jordi, que aquest blog és de btt!!! Diuen que l’han vist com ànima en pena per la Torrassa del Moro, tot enyorant a la colla... però no sé si creure-m’ho.


Fins i tot, a l’acabar la sortida passarem per la Plaça Nova a veure si el trobem, per fer-li menys punxent l’enyorança, però no tenim sort... i ja posats, que hem de fer???


Diumenge 09 de Juliol 2023:

Per a alguns, les vacances ja s’han acabat, i no se’n poden estar de fer una nova crida per diumenge als Bttargentona. Avui els hi farem el salt, però de totes maneres, sembla que en Joan B, Francesc M, Javi F i Pere B han matinat per gaudir d’una bona sortida.

D’argentona cap a Sant Carles... corriol de la Pistola... baixada pel corriol d’en Cid... remuntada a Ca l’Arumí... Torrassa del Moro... Dragon Khan ... Dosrius... alternativa de la riera... i piscolabis al xino!!!

... a en Rafel, ni cas,q ue només s'hi ha posat per la foto!!!



Apa feina feta, i als carlins que els matí Déu!!!





No hay comentarios:

Publicar un comentario