sábado, 12 de marzo de 2016

Burriac per estirar cames?

Dissabte matí i intent de trobada a la Plaça Nova per sortir una estona a gaudir del bon dia que sembla que ens espera. Ningú del grup ha dit res, entre els que treballen, els que fan carretera i els que estan agafant forma per anar a fer la Marató del Cap de Creus, ja és normal.....

... però avui no semblava la Plaça Nova.....arribo uns minuts abans de les 8:00 i no hi ha ningú, però al cap de poca estona arriba en Jordi S. Esperem una estona i trucada a en Josep que també s’afegirà a la sortida.

Demà és la 2ª BURRIAC BIKE, així que decidim anar cap a aquella zona a veure si trobem algun tram marcat que ens ajudi a conèixer algun corriol nou.... de totes maneres, dir Burriac comporta perdre’ns enmig del bosc sí o sí!!!

Anirem a buscar pujada cap a la zona de Mada, on alguns trams plens d’arrels i força axaragallats, ens han fet posar peu a terra. En aquesta zona que ens porta pels voltants de Torre Amatller, seguim tenint problemes de localització. Arribarà el dia que trobem els corriols correctes, però mentrestant anem fent xino-xano i gaudint de la zona.

De seguida hem trobat les primeres marques de la cursa i decidim seguir-les. Suposo que seria el tram final doncs ens ha portat de baixada cap al centre de Cabrera.

D’aquí comencem a pujar per dins de poble cap a la pista que puja cap a Burriac. Pujada per pista de sorra fins arribar a la zona de la Font Picant de Cabrera, on la cursa trenca a l’esquerra per agafar un “rampot” no gaire llarg, però que l’ajuntament ha tingut la brillant idea de posar una senyal del pendent que ens hi trobarem...... un 12% que al ser l'inici de la cursa, anirà posant a cadascú al seu lloc.

Un cop a acabada la rampa la cursa entra dins el bosc, però com encara no ho tenien ben marcat ens hem hagut de buscar la vida i en Jordi ens ha guiat fins arribar a zona coneguda i tornar a sortir a la pista on retrobem marques de la cursa.


Estem a la pista que puja cap a la Mútua per sobre de la zona de Cabrils, on ens aturem per fer alguna foto.



A l’arribar a l’encreuament de les pistes de Cabrils, Argentona, Òrrius, en Jordi ens ha de deixar, però abans ens ha indicat un corriol que passa per dins de la zona de les antigues piscines i pistes de tennis de la Mútua, però avui no ho farem. Nosaltres seguim per la pista i ens dirigirem cap a Sant Bartomeu.

A l’arribar a la Ermita de Sant Bartomeu, travessem la carretera i anem a fer els corriols clàssics de la zona fins anar a sortir a la pista de la Pedrera.

Baixem pel corriol dels Galzerans, i seguim baixant cap a Can Rovira. Tot aquest tram està marcat de pujada, per lo que no ens ha quadrat gaire de que sigui de la cursa de la BURRIAC BIKE, encara que tampoc ho hem descartat.

Toca tornada per la riera de Riudemeia, riera d’Òrrius i cap a casa.....i avui en el sentit literal, ja que no hi ha hagut ningú que ens fes girar a la força cap a la Plaça Nova a l’arribar a l’Agility. Jajajaja

Al final ha sortit una ruta de poc menys de 30 kilòmetres amb força pista que va bé per agafar forma i estirar les cames, amb trams finals de corriol per donar un bon regust final.

I demà diumenge ja veurem.......

El track;


Powered by Wikiloc

No hay comentarios:

Publicar un comentario