domingo, 6 de marzo de 2016

Alternatives a la Transmaresme....

Primer cap de setmana de Març, coincidint amb la Transmaresme 2016.

En Rafael F, Francesc M i Salva M participen a la Transmaresme, així que no gaudirem de la seva presència a les sortides del cap de setmana. Dissabte toca descans per estar en plena forma per la cursa de diumenge.


Dissabte quedem a les 8:00 a la Plaça Nova en Jordi S, amb l’Oscar, Josep, Fernando i Salva B. 

Decidim que anirem a fer algun tram de la Transcorredor 2015, amb lo que això comporta..... anar per la riera cap a Dosrius, pujar per pista fins a Can Massuet- el Far i anar a buscar els corriols inicials a Can Bosc o com el coneixem col·loquialment, la casa de l’heliport.

Fem tota la sèrie de corriols que ens porten de nou a sortir a la zona del restaurant Can Carreres.

Un cop a la pista de baixada, fem un petit tram de corriol, per tornar a sortir a la pista i baixar fins a trobar l’entrada del corriol que ens porta cap al restaurant Can Batlle de Dosrius.

Tornem a Argentona per la riera, menys en Jordi S que ho fa per carretera doncs ja se li està fent tard.
Sortida sense GPS, però amb uns 35 kilòmetres aproximats de ruta.

A la tarda toca sessió de mecànica a la bici si no vull repetir una altra sortida sense poder frenar al darrera.


Al vespre intent de convocatòria per diumenge i només en Quim C i en Jordi S confirmen l’assistència. De totes maneres, quedem a la Plaça Nova i malgrat arribar uns minuts tard, em trobo que avui ens unirem al grup d’en Quico Sarrias.

Sortim riera amunt cap a la riera d’Òrrius, i el Bell Racó. Passem per sota del pont de la C60 i Xaragall de l’Espinal amunt. Enfilarem pujada per corriol, anant a buscar l’alternativa de la Font de Javà.

Sortim a l’alçada de Can Ribot i seguim per fer l’alternativa, enllaçant amb el corriol del Pi Tort i acabar baixant a Dosrius pel corriol del Pi Dret, o com ens ha explicat en Quico Sarrias que l’anomenen altres grups.... l’Amazones.

Un cop a baix, en Jordi S juntament amb 2 companys ens han de deixar per problemes d’horari. La resta volem continuar pujant a la Torrassa del Moro, així que ens dirigim cap als troncs, per travessar la carretera i fer corriol alternatiu a la carretera.

Pensava que acabaríem pujant per carretera fins a la Breinco, però avui ens han ensenyat una nova manera d’anar a la Torrassa. Pujada per pista que ens porta cap a la pedrera i s’enfila amunt passant pel costat dels restes de l’ermita de Sant Sebastià.

Uncop a dalt, petita aturada per menjar alguna cosa i fer alguna foto.



Fem camí de baixada pel Dragon Khan, que després de les últimes pluges presenta algun tram amb forces xaragalls que fan que s’hagi d’anar alerta a l’hora de baixar.

El tram final el fem pel corriol de la Pedra que ens va ensenyar en el seu dia en Joan V.


Un cop a Dosrius, en Quico Sarrias i companys decideixen tornar per la riera. En Quim i jo ho farem per l’alternativa fins a sortir al Torrent de Manyans.

En principi ja tornem cap a casa, però un cop a la riera d’Argentona ens creuem amb alguns dels participants de la Transmaresme que acaben de passar pel 1er avituallament.

De seguida en Quim decideix pujar un tram de pista amunt fins arribar a la zona de les arrels. La veritat que ja són més de les 11 i per tant porten més de 3 hores de cursa i se’ls hi veu a la cara que estan patint més del compte. Fins i tot alguns ja enfilen les arrels empenyent la bici. 

Nosaltres ja en tenim prou per avui i acabarem baixant pels corriols de Can Comalada i cap a l'Agility, on just abans d'arribar ens hem trobat amb un participant de la cursa que s'havia perdut després de l'avituallament i no aconseguia trobar de nou el camí correcte. Aquí m'ha vingut al cap, tenint en compte que encara li falten uns 55 kilòmetres, el patiment que som capaços de suportar per aquest esport que tant ens agrada!!

Per cert, avui no hi ha “piscolabis” a la Plaça Nova......ni track complet de la sortida, ja que les piles del GPS han dit prou al baixar pel Dragon Khan!!!

Ara toca esperar al proper cap de setmana per tornar a reunir-nos el gruix del grup i que ens expliquin com els hi ha anat la Trasmaresme.

El track incomplet:


Powered by Wikiloc

No hay comentarios:

Publicar un comentario