domingo, 3 de julio de 2016

Cap de setmana d'estrenos i retrobaments

Dissabte matí ens tornem a trobar a la Plaça Nova per gaudir d’un nou matí de btt.

Ens trobem en Josep, Oscar, Fernando, Toni LL, Tomàs LL, Jordi P, Salva B i avui també ens acompanya en Toni P.

No tenim clar quina ruta fer, però ja que en Jordi P estrena nova bici 29”, deixem que decideixi cap a on anar. De seguida ho té clar, anirem cap a la zona de Burriac.

Sortim direcció cap a la Font Picant per començar a enfilar pujada per corriol. Els primers trams són coneguts i amb trams d’arrels en algun punt, però que anem pujant amb tranquil·litat.

Anem pujant cap a la part de sobre de Torre Ametller, fins a sortir a la pista....


.... per anar a buscar corriols de baixada per la zona d’Agell. Aquí com ve sent habitual quan fem aquesta zona, comencen els problemes. El grup es separa en un trencall de corriols i triguem una estona en retrobar-nos de nou.

Després de primer tram de corriols de baixada, toca remuntar per tornar a sortir a la pista que puja cap a Burriac, on ens reagrupem altre cop.

Pugem una mica més, i en Fernando que avui no es troba del tot bé físicament decideix deixar-nos i tornar cap a casa. La resta anem a enllaçar corriols que ens porten al aparcament de la Font Picant de Cabrera.

Ara toca pujar cap a la zona de la Mútua i ho fem per la pista que passa per la part alta de Cabrils i aprofitem per aturar-nos a la Font dels Gossos. Fa calor i es fa necessari omplir els bidons d’aigua.


Continuem pujant fins al Coll de Gironella....


....on agafem corriol de baixada per anar a fer la part més divertida de la sortida. Són uns 3 kilòmetres de corriol que passen per la zona de Can Blanch i que ens porten a sortir altre cop a la pista a l'alçada de Coll de Porc.

Poc més endavant en Toni ens deixa i se’n torna cap a Vilassar i la resta comencem baixada cap a Òrrius. Continuem per la riera i tornem cap a Argentona.

Segons el GPS, sortida de 23 quilòmetres amb 705 metres de desnivell positiu.

El track:

Diumenge de nou toca trobar-nos a la Plaça Nova. Feia temps que no coincidíem tanta gent en un sortida.... Joan B, Salva M, Jordi S, Francesc M, Quico, Javier, Quim C, Toni P, Jordi P, Pepe C, Oscar, Josep, Salva B i Joan, Pere B, Robert que feia molt de temps que no ens acompanyaven a les sortides .... ni més ni menys que 16 integrants disposats a gaudir d’un bon matí de corriols. A més, avui estrenem mallot que ha fet en Salva M.... i tot plegat es mereix una foto...


Sortim cap a l’Agility i tirem riera amunt. Volem anar a fer els corriols de la zona de la Roca del Vallès, però avui començarem d’una manera diferent.

Ens dirigim cap al Bell Racó, pujant pel Xaragall de l’Espinal. Aquest cop pugem tot el Xaragall amunt, fent el corriol sencer que ens porta a sortir a la pista, just a la sortida del corriol de la Font del Llorer.

Continuem pujant fins  a Sant Carles, per tornar a baixar cap al Pla de l’Espinal, on fem el tram de baixada que en Toni P ha batejat com “Star Wars” i que ens baixa cap a la Roca del Vallès.

Travessem la carretera i enfilem corriols de pujada cap al corriol de la Creu. Com sempre, aquesta zona et permet gaudir força enllaçant corriols estrets i revirats, tant si es fan de pujada com de baixada.


En Joan B ens ha anat guiant per la zona i ho hem acabat amb uns corriols de baixada força divertits que ens han portat a tancar un bucle perfecte i que ens porta altre cop a la carretera de la Roca.

Tornem a travessar-la i anem a buscar pujada pel corriol d’en Sigala, amb una variació intermitja que ens ha ensenyat en Salva M i que ens permet pujar per corriol ombrívol i amb un pendent que és força més assequible.

El corriol surt a la zona del Jabalí de Oro. Travessem la carretera i seguim cap al Pessebre, fent corriol de baixada que ens porta cap a la part baixa del corriol dels Galzerans i continuem baixant cap a Can Rovira.

D’aquí a la riera de Riudemeia. La baixada ha estat una mica campi qui pugui, però ja se sap, final de ruta, zona coneguda i baixada fa que les bicis baixin com si no hi hagués un demà..... de totes maneres sabem que el final de ruta és a la Plaçca Nova, on encara ens queda una estona per poder comentar la sortida i recuperar forces amb un petit piscolabis.





En definitiva una sortida plena de corriols, a un bon ritme i sense cap incidència malgrat ser un grup tan nombrós.

Segons el GPS, no arriba a 29 quilòmetres amb 774 metres de desnivell positiu.

El track:


Powered by Wikiloc

No hay comentarios:

Publicar un comentario