miércoles, 8 de febrero de 2017

Inspeccionant el terreny.

Dissabte i amb un temperatura força agradable per les alçades en que estem, ens trobem de nou a la Plaça Nova per gaudir d’una nova sortida de btt.

Aquesta setmana l’Oscar E i en Pere C corren la Mitja de Granollers, així que en principi són baixa. Al final serem en Quim M, Jordi P, Jordi S, Josep i Salva B.

Avui anirem cap a la zona d’Òrrius guiats per en Jordi P, així que sortim cap a l’Agility i anem riera amunt cap a la Riera d’Òrrius.

Abans però deixem la riera de Riudemeia per pujar cap a Can Roviró, on trenquem a l’esquerra i anem a fer un tram del corriol que va cap a Can Vinyamata, però a la meitat agafem trencall a l'esquerra i acabem baixant de nou cap a la riera.

Començarem a pujar abans d’arribar a Can Riudemeia, anant enllaçant corriols de pujada fins a sortir a la Pedra de la Fada.





Seguim pujant cap al Turó d’Aquenza i acabem baixant cap a Can Guineu a Òrrius.

Travessem la carretera, passant pel costat del cementiri i fem un tram de pista fins arribar a l’alçada de Ca n’Altafulla, on tornem a entrar en un seguit d’enllaços de corriols que passant per la Brolla de l’Abril ens porten fins al Coll de Gironella.

Aquí en Jordi S ja té tard i ens deixa. La resta entrem de seguida en corriols de baixada i anem fent en direcció cap a Argentona. Passarem per la zona del Dalipà, cap al Rocar d’en Serra i la bandera.

Baixem cap al dipòsit d’aigua i entrem a Argentona per Can Barrau i aprofitem per entrar per la Plaça de Vendre on li farem una mica de “dentetes” a en Joan B que està immers en el seus negocis.

A l'arribar de nou a la Plaça Nova ens trobem entaulats al Pepe C i l'Oscar E que han aprotitat per sortir més tard a rodar una estona, així que tanquem el track al mateix punt de sortida o el que és un dir, doncs el GPS s’ha quedat a casa.

I com no pot ser de cap més manera, diumenge altre cop cap a la Plaça Nova.....m’hi hauré de fer un niu dalt d’un arbre?

A més, avui tindrem la presència d’en Joan V amb la seva nova “màquina", a veure qui el para ara!!!!



Puntuals a les 8:00 ens trobem en Joan B, Joan V, Eloi V, Jordi S, Jordi T, Salva M, Pere B, Robert i Salva B.



Igual que dissabte la temperatura és força agradable i per variar una mica anirem a fer corriols per la zona del Veïnat de la Pujada i rodalies.

La veritat que és espectacular la manera d’anar enllaçant corriols per aquesta zona a l’estil Vidal.

Hem passat mig matí  gaudint d'un puja-baixa de corriols passant per Can Castells, Can Marfà, la Sureda de la Bofarulla, Can Martí de la Pujada, la pista de la Yeguada Farriols, els Romanins, Coll de Bocs..... ara amunt, ara avall, però malgrat ser un recorregut força trencacames, tan se val si es fa del dret o de l’inrevés, que la diversió està assegurada.






Al menys les fotos treuen el mal gust de boca de no poder penjar el track....

ahhhh.... i la foto de rigor amb en Quico Vallbona!!! La propera setmana més!!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario