sábado, 22 de abril de 2017

Preparant la 1era. Repicacorriols d'Argentona

Diumenge Sant tenim feina. Com molts sabreu i aprofito per citar textualment: 

“El Grup de Muntanya d’Argentona, conjuntament amb uns quants amants de la BTT de la mateixa població, han decidit aquest any 2017 posar fil a l’agulla i tirar endavant aquest nou projecte engrescador, la Repicacorriols, la 1era. Cursa de Bicicletes de Muntanya del G.M.Argentona.
La pedalada tindrà lloc el proper diumenge 11 de Juny i l’objectiu principal d’aquesta és fer gaudir als participants d’un recorregut d’un elevat atractiu però d’una important duresa, de manera que no deixi indiferent a ningú.”

Bé, si hem d’estar curosos, no és la primera cursa, ja que citant en Joan Lladó:

“En les beceroles de la refundació del G.M. Argentona, just quan se’n començaven a fer les primeres empentes per reactivar-lo, una colla de pioners de la BTT al poble vam decidir d’organitzar la primera cursa d’aquesta modalitat de bicicleta l’any 1990. Vint-i-set anys més tard...”

Doncs això, vint-i-set anys més tard, una colla de ja no tan pioners tornem a reprendre la feina i ens engresquem a organitzar una cursa aprofitant l’entorn que ens envolta.

Com ja se sap, cada cop és més difícil organitzar un esdeveniment d’aquestes característiques i és que ja hi ha un munt de curses, el bosc cada cop està més massificat i les autoritats dels Parcs i Serralades que ens envolten cada cop posen més traves a l’hora de muntar els recorreguts.

És per això que pretenem fer una pedalada no massificada, on tothom pugui gaudir del meravellós entorn que ens envolta i alhora patir una mica “dibuixant” el divertit però també exigent recorregut que els hi estem preparant.

I en això estem capficats el matí d’aquest diumenge. Per primer cop resseguirem el track sencer que tenim previst per la cursa i així poder veure si les sensacions són del tot bones i per a fer-ho, ens trobem a la Plaça Nova en Joan B, Francesc M, Salva M, Quico P, Quim M i Salva B.


Sortim cap a.....




... una petita avaria mecànica:


.... i entendreu que aquesta setmana no es pot explicar gaire cosa més.

Només comentar que sembla que a tothom li va semblar un bon recorregut, encara que algú li posaria “un parell de cireretes”, però tenint en compte que són uns 39 quilòmetres i aproximadament 1400 metres de desnivell positiu,  i per ser la primera edició creiem que ja està força bé.

El temps passa volant i queda poc més de mes i mig, i sobretot molta feina per fer.

Si voleu estar informats puntualment, podeu fer-ho al Facebook de la Repicacorriols.

No hay comentarios:

Publicar un comentario