viernes, 25 de agosto de 2017

Buscant un "fotomaton" per Burriac

Després de la sortida rodadora i pistera de dissabte hi havia ganes de fer una sortida de corriols i amb aquesta intenció diumenge ens plantem de nou a la Plaça Nova.

Aquesta setmana som en Joan B, Quim M, Salva M, Robert D, Jordi T i Salva B. També ens trobem a en Francesc M i Kiko P, però avui tenen la intenció de rodar amb les seves “flaques” acompanyant a un grup dels Limoncellos.

Cada cop costa més arrencar les sortides i més si no tenim clar cap a on anar. De totes maneres, en Jordi T dissabte va parlar de fer alguna foto per no se què d’una web i en Joan B s’ho ha agafat fil per randa, amb lo que al final avui anirem cap a Burriac.

Dir Burriac, a alguns ja se’ns posen els pels de punta..... les imatges de pedres, arrels, xaragalls impracticables, empènyer la bici són inevitables, però qui ha dit que el btt sigui fàcil?

Doncs apa comencem a rodar pels carrers d’Argentona sortint per la Urbanització Can Serra Lladó on de seguida ens comencem a enfilar corriols amunt cap a la zona de les Pedres Encantades i del Turó dels Oriols. Aquests trams, malgrat el desnivell i alguns trams més tècnics per les pedres i arrels, es van fent tot xino-xano.


Tot passat la zona del Turó dels Oriols, arribem a una petita esplanada on farem la primera de les fotos que anàvem buscant. Tenim vista al castell de Burriac per una banda....


 i a Argentona per l’altra, així que cadascú aprofita per posar de manera diferent....


.... fins i tot algun treu la seva vena artística.



Un cop feta la feina seguim per en un tres i no res sortir a la pista tot just al Collet de Burriac, on seguim pujant la pista.

La primera intenció és anar cap als Uyuyuys, però això comporta empènyer la bici i alguns en principi preferim no fer-ho, així que decidim que potser millor triar una altra opció, malgrat comporti fer pista.

Doncs apa, comencem a baixar una estona per pista, per  remuntar cap al creuament de la Creu d’Abellà.


Seguim pista amunt fins arribar a una mena d’entrada de corriol on en Joan B comenta que li sembla que era un corriol ciclable, doncs apa, deixarem la pista i cap dins!!!

Ara, vist des del sofà de casa, s’entén el que ens trobarem. Ens estem endinsant a la zona anomenada del Rocar més Alt i amb aquest nom no pot portar res de bó. Els primers metres els fem dalt de la bici, uns més que d’altres, però a mesura que anem continuant la cosa es complica i hem de posar peu a terra.



Com no pot ser de cap més manera sent a la zona de Burriac, acabem amb la bici a coll mentre anem pujant cap al punt G de la sortida d’avui..... la Roca de l’Àngel.

La veritat que malgrat que algú s’endurà no gaire bon record d’aquestes roques....


.... les vistes són espectaculars.


Aprofitem que hi ha unes parelles de caminants per a que ens facin una foto de grup.

Un cop feta la “feina” de la sortida, altre cop les bicis a coll per recular fins a sortir al primer tram ciclable, però l’alegria dura poca estona. El grup es disgrega baixant i ens trobem immesos en el terreny pedregós dels Uyuyuys de baixada.

Estem en un moment de la sortida d’anades i vingudes pels mateixos xaragalls, buscant reagrupar el grup i aconseguir trobar algun corriol que puguem fer dalt de la bici.

Ara sí, agafem corriols cap a la zona de la Brolla d’en Nadal que ens acabem pujant fins a sortir a la pista que puja cap al Coll de Gironella.

Aquí deixem la pista i comencem a fer divertida i ràpida baixada per la zona de la Brolla de l’Abril, tot enllaçant corriols fins a sortir a la pista a l’alçada de Ca n’Altafulla.

Anem rodant per la pista dins a sortir a la carretera d’Òrrius, que travessarem per començar a enfilar pujada per Can Guineu.

Anem fent corriols de pujada passant pel Turó d’Aquença per continuar baixant cap al dipòsit d’aigua de sobre la Urbanització les Ginesteres. En aquest tram en Jordi T sembla ser que va sobrat i tot i que fa temps que no sortia en bici, encara té temps per “jeure” una estona, potser aprofitant els rajos de sol?

Anem a buscar els corriols de baixada que ens portaran a sortir a la riera de Riudemeia, on encara ens queda el dubte de si allargar una mica més la sortida o rodar per acabar entaulats a la Plaça Nova.

Aquest cop no hi ha discussió possible. La sortida d’avui anava encaminada a fer unes fotos i la feina ja està feta. Doncs apa, cap a la Plaça que hi falta gent!!!

Mentre estàvem entaulats també arriba en Rafael F, que avui ha canviat la bici per las sabatilles de running.



Un resum de la sortida en imatges, gentilesa d'en Salva M:


El track:


Powered by Wikiloc

No hay comentarios:

Publicar un comentario