sábado, 26 de mayo de 2018

Corriols evitant la Transcorredor.

Diumenge altre cop trobada a la Plaça Nova. Aquest cop som en Joan B, Francesc M, Kiko P, Javier, Jordi S, Robert D i Salva B.

Avui és la 9ena Transcorredor organitzada pels companys del CCDosrius i Besttrail, amb lo que tenim mitja muntanya ocupada. Cursa en la que hi hem participat en diverses edicions, però que aquest any recorre la majoria de trams per les zones que fem cada setmana, així que no ens hi hem inscrit ens haurem d’oblidar de la banda de la riera, Sant Carles, Dosrius.... amb lo que comencem sortint d’Argentona cap a l’Agility i rodem riera amunt en direcció a la riera de Riudemeia.

Els primers trams de pujada els fem cap a Can Roviró, on seguirem enfilant-nos per reagrupar-nos abans d’endinsar-nos en el revirat traçat del corriol dels Galzerans. Tram de pujada que amb el pas del  temps i sobretot dels molts ciclistes que hi hem passat, ha anat perdent aquella essència inicial de “anti-29”, però que conserva aquell punt de divertiment que el caracteritza.

Pujada fins a sortir a la pista de la Pedrera, on en Jordi S ja ha esgotat tot el “bono-bici” i ha de girar cua....és el que té tenir canalla petita!!


La resta baixarem cap a La Roca del Vallès, però avui ho farem de manera diferent al que fem habitualment.

Anirem per corriol fins a buscar la pista que ens baixa cap a la zona del Turó del Morro del Gall, on hi ha una entrada a la dreta que fa un munt de temps que no hi passem i que comença per la zona de Can Talamo i on anirem enllaçant corriols que ens porten a sortir a la pista tot just per sota de la Pedra Foradada de Can Planes.

Fem un petit tram de pista i de seguida ens tornem a deixar caure per divertits corriols cap a La Roca, de totes maneres no acabarem baixant cap a Can Companys, sinó que anirem a fer el corriol de La Creu de pujada fins a tornar a sortir a la pista a la zona del Bosc de Can Planes, tancant un bucle  de poc més de 2 quilòmetres per una de les zones corriolaires més divertides dels nostres voltants.

Ens toca retornar cap al nostre territori i ho fem tornant a entrar en corriols pujant cap a la casa abandonada de Can Ronses i seguint enfilant-nos cap al Bosc de Ca l’Argent i ja posats pujarem cap a la Font del Llop mentre el ritme va creixent i fa que el grup es desmembri, uns quants giren cap al Bosc de Can Païssa  i la resta seguim cap al Coll de Sant Bartomeu, on hem de solventar la situació amb una trucada de telèfon que permetrà que ens tornem a reagrupar.

Reprenem la sortida travessant la carretera i seguint per la pista per tot just passada l’ermita de Sant Bartomeu de Cabanyes tornar a entrar en un  puja-baixa de corriols i senders que ens han de portar fins a Can Tarascó amb lo que hem aconseguit evitar una bona estona de rodar per pista.

Ara sí que hem de fer pista cap a Can Camat Vell, on seguirem cap a Coll de Porc per deixar-nos caure cap al creuament de la casa abandonada de Can Genís, on ja tornem a fer corriols que ens pugen passant arran de la Mútua abans d’acabar baixant fins a sortir al Coll de Gironella.

Aquí en Kiko ens convenç d’evitar la pista del Camí del Mal Pas deixant-nos caure per corriol. Els primers trams de baixada són ràpids, però força aixaragallats i amb força pedra que han provocat un tall a la roda de darrera d’en Javier que ha fet que haguem de fer un “pit-stop” per arreglar l’avaria posant una càmera....


....abans de tornar-nos a enfilar cap al Turó de Matacabres fins a sortir a la pista al Pla dels Matxos .

Un cop aquí farem el que ve sent un clàssic a les últimes sortides, així que anem baixant cap al Pla dels Alemanys, on anem a buscar l'entrada dels corriols dels cactus. Divertits corriols que ens baixen fins a sortir a l'empedrat de la pista del Rocar d'en Serra a la zona del Dalipà.

La sortida ja toca a la seva fi i ens deixem caure per corriol cap a la Vinya d'en Serra per acabar sortint a Can Volard passant pel que denominem el Torrent de les Caques.

Ja som a Argentona i encara disposem d'una estoneta  i l'aprofitarem entaulats gaudint d'un petit piscolabis.


A l'hora de marxar encara tenim temps de trobar-nos amb en Rafael F que ha participat a la Transcorredor, amb la mala sort que la transmissió de la bici li ha jugat una mala passada, no permetent-li acabar la cursa.

I demà que torna a ser festiu a veure que ens depara el dia....doncs poca cosa, ja que no hi ha convocatòria de whatsapp, donarem festa el despertador i que el cos descansi fins que vulgui, peró com alguns som animals de costums a les 8 ja donen voltes pel llit, així que potser serà millor llevar-nos, esmorzar i sortir a rodar una estona.

....i per fer alguna cosa tranquil, res millor que una sortida per les 5 Sènies, cap a Llavaneres i pujada per Santa Mónica cap al Corredor.


De tornada, aprofitarem per fer algun tram de corriols, no sigui dit que només hem trepitjat pista.



Segur que no he estat l’únic en sortir, però com ningú s’explica res, és el que hi ha!!! Jajajaja



Powered by Wikiloc

No hay comentarios:

Publicar un comentario