viernes, 4 de mayo de 2018

L'1 de Maig els treballadors fem corriols,

1 de Maig, dia del treballador, per tant festiu....i això implica de nou sortida de btt, si el temps ho permet, perquè la meteorologia sembla ser que s’ha posat com a objectiu fer-nos la guitza.

A primera hora del matí està força ennuvolat i comença a espurnejar, alhora que arriben els primers whatsapps avortant la sortida. De totes maneres, per a alguns les quatre gotes que cauen no ens treuen les ganes de sortir i decidim anar cap a la Granja.com.

Allà ens trobem en Joan B, Francesc M, Quim M, Jordi S, Salva M i Salva B. Sembla que potser les previsions no seran tan desfavorables com sembla i aprofitem per sortir cap a l’Agility amb la intenció de no allunyar-nos gaire per si de cas em de girar cua a corre-cuita.

Travessem la riera i ens endinsem en el Torrent de Can Bellatriu per continuar pels corriols cap a Sant Jaume de Traià. Sortirem al Camí de les Aigües per travessar-lo i seguir pujant per la zona del Bosc de la Font d’en Ninus fins a acabar sortint a la pista del Camí de la Cornisa.

Anem pujant per la pista fins a la urbanització de Can Vilardell i d’aquí  cap al Parc Forestal, que travessarem i seguirem pujant pels corriols que ens porten a sortir a la pista que puja a Can Bruguera.

Estem a la zona de la Plana del Pou de la Plata i tornem a entrar en corriols planers que ens permetran rodar una estona abans de començar a baixar per la pista que fem habitualment quan ens dirigim cap a la zona dels Boscos de Can Gel.

Després de la ràpida baixada ens reagrupem i aprofitem per fer alguna foto....


.... al reprendre la marxa, allargarem un tram més per pista doncs anem a fer el divertit corriol que ens va ensenyar en Robert D fa unes setmanes, i que ens acabarà enllaçant amb els corriols de baixada que travessen els Boscos de Can Gel.

Aquí anem fent puja-baixa de corriols, passant per la Font de n’Oms i on acabarem pujant pel Torrent que ens porta a sortir al Coll de Can Bruguera.

Seguim  per la pista, potser anirem a fer el corriol d’En Jordi Cid? Doncs no, anirem a fer un corriol guiats per en Jordi S mentre ens enfilem cap a la Plana dels Brucs per tornar a sortir a la pista.

Ara ens toca baixar i ho fem per senders que ens són més o menús desconeguts i és que aquesta zona la tenim molt abandonada. Mentre baixem ens trobem amb un runner que ens ajuda a confirmar el recorregut a seguir. Estem a la zona dels Suros de Can Soler on encara ens queda enllaçar uns quants corriols de baixada per acabar sortint a Vallveric. Han estat uns dos quilòmetres de baixada, amb algun tram força divertit.

Un cop sortim a la Riera de Can Soler ens toca torna a pujar i ho farem cap a la Urbanització Les Sureres fent trams de pista i asfalt. Travessem la urbanització i seguim pujant fins a tornar a sortir al Parc Forestal.

Ja que estem aquí i com fa temps que no hi passem, ens deixarem caure pel corriol d’en Bellatriu. Però no el farem sencer, avui en Joan B sembla ser que té ganes de juguesca i a la meitat tornarem a remuntar per fer un bucle a l’estil que ens tenia acostumats en Joan V.

Cap problema anem bé de temps....millor que de forces, però els corriols d’aquesta zona són divertits alhora que exigents. Un cop fet el bucle, anirem allargant la sortida mentre enllacem puja-baixa de corriols clàssics mentre travessem la zona de les Sureres de la Bofarulla i de Can Famada fins acabar baixant cap a Can Martí de la Pujada. En aquesta zona hi ha algun punt on s’ha de posar peu a terra per evitar algun arbre caigut que ens barra el camí. Últimament hi ha força feina a fer per netejar els corriols i potser comença a ser hora d’anar fent feina d’avis enginyers.

Ara remuntem un tram de pista fins a l’entrada del corriols dels Romanins, que avui no farem, el deixarem per a un altre dia. Ja em pujat prou i ara ens toca gaudir de corriols mentre anem baixant cap al Camí de les Aigües, per acabar fent ràpida baixada pels corriols de Can Comalada fins a sortir pel canyer a la riera.

Hem fet una bona sortida, combinant pista i corriols.....ahhh, i sense que la pluja hagi fet acte de presència i per a celebrar-ho alguns encara hem tingut temps de fer un petit piscolabis a la Plaça Nova.



Avui s’ha tornat a corroborar la dita d’en Francesc M:

“Si no plou, a les 8 a la Plaça Nova”.... i hi podríem afegir “I si espurneja també!!!”

El track:


Powered by Wikiloc

No hay comentarios:

Publicar un comentario