jueves, 24 de mayo de 2018

Dissabte de Bicigaló Team.

Arribem a un nou cap de setmana que en teoria en permetrà gaudir de tres dies festius on mirarem de treure’ns l’estrés  de la feina fent alguns corriols del nostre entorn, tenint present que diumenge els companys del CCDosrius organitzen la 9ena Transcorredor.... però de moment comencem el cap de setmana per dissabte i ja anirem veient com es desenvolupen els esdeveniment.

Dissabte amb puntualitat ens trobem a les 08:00 a la Plaça Nova en Pere C, Josep, Manel V, Oscar E, Robert D, Jordi S i Salva B. Avui arriba l’hora d’estrenar les noves equipacions del grup Bicigaló....


.... una bona imatge per començar la jornada de btt, encara que a algú l’enveja de no sortir a la foto el faci creure que donem la impressió de ser un grup de vedettes, no sense part de raó, jajajaja.

De fet, potser ja tocava, tirant d'hemeroteca l'anterior equipació Enforma la vam estrenar un 21 d'Octubre del 2013....fa casi 5 anys!!!!

I direu qui tira la foto? Doncs és en Carles, un company de la Roca, organitzador de la Prehistòrica i que avui l’han enganyat a venir dient-li que faríem un munt de baixades, cosa poc probable si comptem amb la presència d’en Jordi S i més si a això se li suma que en Robert D s’està passant al “lado oscuro”!!!

De moment sortim cap a l’Agility i avui tenim clar que amb en Carles anar cap a La Roca seria pecat, així que rodem riera amunt i decidim anar cap a la banda de Dosrius ja que tenim previst un esmorzar de forquilla i ganivet a Can Batlle.

Rodem cap a la riera de Dosrius i aprofitarem per entrar al Torrent de Manyans per endinsar-nos dins el Torrent de la Feliua per fer l’alternativa de la Riera fins a Dosrius. Aquest tram és part de la Transcorredor de diumenge i pensàvem que potser el trobaríem marcat o al menys amb la sorpresa de no trobar-nos els  arbres caiguts que tapen part del corriol, però a primera hora tot estava tal i com a les últimes setmanes. Potser a la tarda?

A Dosrius decidim que anirem a fer el Dragon Khan de pujada i per això travessem la carretera i rodem vorejant la riera del Far, fins que en Robert D ens guia de pujada cap a l’entrada del corriol del Gorro.... haurem canviat de plans? Doncs no, pugem per tornar a baixar per corriol per travessar el Torrent de Cal Rajoler i baixar cap a la Font del Sot, on ja tornem a la ruta prevista i ens enfilem fins a sortir a la carretera que puja cap a la Breinco.

Travessem la carretera i entrem al Sot de Can Bosquets on ja enfilem tot xino-xano el Dragon Khan de pujada. Els primers trams és la pujada clàssica, però a la que es pot ens endinsem en algun tram de pujada més tècnic que fa gaudir a alguns i maleir a d’altres.... el que ve sent la essència del btt.

Ens toca anar fent corriols de pujada mentre travessem la zona del Penjat dels Garrofers per dirigir-nos cap a Can Bordoi, on hem pogut fer algun petit tram de corriols de baixada, no fos cas que en Carles pensi que estem mig grillats.

A Can Bordoi travessem la carretera i fem un petit tram d’asfalt de la carretera que puja al Corredor, per de seguida trencar a l’esquerra i pujar per corriol cap al Castell Vell per seguir fins a sortir a l’esplanada del Turó del Vent, on aprofitarem el magnífic verd del paisatge que ens envolta per a fer un mini-book fotogràfic.




... i encara n'hem pogut fer una en que aparegui en Carles.


Ara ens toca travessar la carretera i fer uns trams clàssics de passades edicions de la Transcorredor, amb un inici de corriols de baixada cap a la zona de la riera del Far que coneixem com la Cloaca, amb la grata sorpresa que avui no se sent cap olor i potser li haurem de canviar el topònim.


A partir d’aquí pujada cap a la zona del Turó  de Sant Joan a la Urbanització de Can Massuet-el Far, on ens deixem caure cap a les Planes de Can Carreres per continuar travessant la urbanització baixant per travessar per la pista les Planes de Can Pruna.

Per evitar al màxim la pista, de seguida trencarem a l’esquerra per fer corriol pel voltant del Turó del Gat Salvatge, sortint altre cop a la pista just per sobre de la Pedrera d’en Sesa.

Ara sí que se’ns va fent tard per l’esmorzar i ens deixem caure per la pista fins a arribar a la zona del Castell de Dosrius on baixarem cap a Can Batlle aprofitant els corriols que travessen el bosc de les Costes d’en Verges. Divertits corriols, amb trams estrets, revirats i algun punt tècnic que esperem que hagi fet a en Carles treure´s el mal regust de boca de tanta pujada.


A Can Batlle hem quedat amb en Tino Ll, que avui ha aprofitat per sortir una estona a rodar per carretera, però no s’ha pogut resistir a gaudir d’una llarga estona entaulats gaudint de l’esmorzar de forquilla i ganivet que era l’objectiu de la sortida d’avui.

Un cop reprenem la marxa, hauria estat hora de purgar els excessos de sòlids i líquids als que hem sotmès el nostre cos, però avui no serà el dia, ja que tornem cap a Argentona per la riera deixant de banda qualsevol opció corriolaire.

Demà és diumenge i torna a haver-hi sortida.....mirarem que no ens veiem obligats a maleir els nostres pecats d’avui!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario