lunes, 9 de julio de 2018

Sortida "cacaito" style

Després de la nocturna de divendres, ens hem agafat dissabte de descans, però diumenge tornem a tenir trobada a la Plaça Nova.

Aquest cop les respostes a la convocatòria de whatsapp són minses, de fet només serem quatre.... en Francesc M, Salva M, Toni P i Salva B.

Bé, no és del tot cert, ja  que també s’acosten a la Plaça en Quim M i en Joan B que avui ens faran el salt i surten a fer ruta de carretera cap al Montseny. Uns Repicacorriols rodant per carretera??? El món del revés!!! Jajajaja..... De totes maneres, segur que algú  més s’hi hagués apuntat d’haver vist el missatge al vespre.


Després d’una estona d’espera i veient que ja no vindrà ningú més, sortim cap a l’Agility i a rodar riera amunt, avui guiats per en Francesc M.

Anirem cap al Bell Recó on passarem per sota del viaducte de la C60 per seguir pel Xaragall de l’Espinal que farem de pujada. La pujada pel Xaragall es fa prou bé malgrat els molts esbarzers que hi ha degut a les últimes pluges i que ens deixen ben esgarrinxats. Anem pujant fins a passar pel pont de l’Espinal just per sota de la carretera de Parpers on ens enfilarem, o al menys ho provarem de fer sense baixar de la bici, fins a sortir a la pista que puja cap a Sant Carles.

Un cop aquí i posats a “innovar” doncs apa, a enfilar-nos pel corriol de la Font el Llorer i a seguir endinsats en corriols de pujada fins a sortir al Pla de l’Espinal.

Un cop a dalt, ens toca deixar-nos caure cap al Coll de Parpers, on travessem la carretera i passem per sobre del Pessebre abans de tornar-nos a enfilar fins a sortir a la pista tot just a la zona de l’Àrea de Picnic de Nostra Senyora dels Àngels.

Rodem uns metres per la pista, tot evitant algun tram aprofitant els corriols que la voregen, abans de tornar a entrar en corriols de pujada pel Bosc de Can Païssa. Anem en busca d’un corriol nou que ens vol mostrar en Francesc M i pel que sembla té tota la pinta de ser el que vam fer la setmana passada amb en Joan B.

I no ens equivoquem, gaudirem d’aquest “nou” corriol, aquest cop sí de baixada, mentre travessem el Bosc de Ca l’Argent. Malgrat haver de fer un petit tram de pista de baixada, és un divertit corriol amb algun tram més tècnic i que és una molt bona alternativa als corriols clàssics que hem fet un munt de cop per la zona.

Acabem de baixar sortint a les ruïnes que queden de Can  Ronses on seguim cap al Bosc de Can Planes.

Un cop estem just a sobre de la Pedra Foradada de Can Planes, en Francesc ja ha agafat el rol d’autèntic líder i comença a enllaçar corriols d’alguna de les seves rutes acompanyant a en David “Cacaito” i que ens farà gaudir d’un munt de corriols de la zona que no recordo haver fet pràcticament mai o al menys havent-los enllaçat d’aquesta manera. Pujades, baixades, tot ciclable a excepció d’algun petit tram potser massa arriscat de fer dalt de la bici i que farem a peu no fos cas.... 

...alguna aturada per menjar alguna cosa i fer fotos de la sortida....



....i on es pot veure que estavem gaudint de valent, fins i tot en Toni P s'ha emocionat i tot!!!


Mentre nosaltres voltem pels corriols de la zona, en Quim i en Joan sembla ser que ja són a Collformic.


Acabarem aquesta variant per la zona baixant cap a La Roca del Vallès on enllaçarem amb els corriols de pujada que ens portaran cap al corriol de La Creu, on acabarem tancant un bucle altre cop a la zona de la Pedra Forada de Can Planes.

Ara ens toca desfer el camí que hem fet fa una estona de baixada cap a Can Ronses on travessarem el Bosc de Ca l’Argent mentre ens anem enfilant cap a Sant Bartomeu. En aquest tram de pujada una trucada familiar posa fi a la meva sortida i he de tornar el més ràpid possible, així que casi sense temps a acomiadar-me el millor serà abans de sortir al Coll de Sant Bartomeu,  remuntar per la pista vorejant la Pedrera per deixar-me caure pel Bosc de Can Païssa en busca de la baixada pel corriol dels Galzerans, Can Roviró, riera de Riudemeia i riera cap a casa.

La resta del grup travessen el Coll de Sant Bartomeu i faran un tram de la pista abans d’endinsar-se en corriols de baixada per la zona del Torrent de les Palomeres fins acabar sortint a la zona esportiva d’Òrrius, on pujaran per asfalt fins a la zona del cementiri per deixar-se caure pel Camí dels Rucs fins a Can Raimí.

Ja només queda rodar per la Riera de Clarà cap al Cementiri i tornada per tancar una molt bona sortida a la Plaça Nova.

Una sortida divertida que haurem de repetir algun altre dia per anar memoritzant les variants que ens ha portat a fer en Francesc.

I mentre uns i altres anavem fent via.....en Pere B també ha sortit, encara que sigui forçat per fer una foto en condicions!!!


El track:


Powered by Wikiloc

No hay comentarios:

Publicar un comentario