jueves, 21 de febrero de 2019

Al Febrer se'ns acumula la feina.

S'acosta la III Repicacorriols i ens hem d’anar afanyant per enllestir  tasques, que els dies passen ràpid.

De moment dissabte dediquem el matí a arranjar els metres finals de la cursa, netejant el torrent del Collell de cara a una nova entrada al poble sense haver de tallar la carretera. En poc menys de tres hores enllestirem la feina iniciada fa unes setmanes....i sembla que no ha quedat del tot malament!!!! 


Diumenge ens trobarem a la Granja.com amb la intenció de resseguir la banda de la riera....hem de comprovar com està la zona, possibles arbres caiguts i corriols malmesos amb els treballs de desforestació que s’hi estan fent.

Més o menys puntuals ens trobem en Joan B, Francesc M, Salva M, Quim M, Jordi F, Toni P, Jordi S, Pere B i Salva B.


Com totes les sortides per aquesta banda, malgrat no fer excessius quilòmetres, és un continu puja-baixa trencacames, que no et dóna gaires moments per relaxar-te, a no ser que vagis sobrat com alguns....


... al final, malgrat alguna aturada per solucionar algun petit problema mecànic....


....tot plegat poca cosa. Una branqueta  al bell mig de la pinyonera que ens feia una mica la guitza, però que desconeixia del tot les noves eines que no poden faltar a una sortida de btt com cal!!!


...i la resta mirant que no hi hagi cap cosa a les bicis que faci que l’eina d’en Joan es vegi obligada a seguir treballant!!!


Al final, tot i no allunyar-nos gaire de casa, ens ha quedat una bona sortida que sens dubte queda demostrada a les nostres cares.




La propera setmana ja sortirem amb d’altres intencions.

I dit i fet, el dissabte de nou el grup Bicigaló ens trobarem a la Plaça Nova.

Aquesta setmana som en Pepe C, Oscar E, Pere C, Josep, Jordi T, Eloi, Fernando, Jordi S i Salva B.
Sortim de l’Agiliity i riera amunt cap al Bell Racó, passarem per sota del viaducte de la C60 i ens enfilarem pel  Xaragall de Can Pins, enllaçant amb el corriol de l’Alternativa de la Font de Javà que ens ha de pujar cap a Can Ribot.


Continuem cap a Sant Carles i rodem fins al Pla de l’Espinal per deixar-nos caure cap al Coll de Parpers, on ens deixa en Jordi S que ja se li acaba el bono-bici i farà tornada per la Via Romana.

La resta travessem la carretera i anirem a enfilar-nos cap a l’Àrea de Picnic de Nostra Sra. dels Àngels, on rodarem un tram de pista per enfilar-nos pels corriols del Bosc de Can Païssa, cap al Coll de Sant Bartomeu.

Ens toca travessar la carretera i rodar per la pista fins passada la Caseta de Cèllecs. Se’ns està fent tard i baixarem pels corriols que voregen el Torrent de les Palomeres fins a sortir a la zona esportiva d’Òrrius.

Anem cap a Can Guineu per buscar els corriols de baixada que vam fer a la primera Repicacorriols que ens ha de baixar fins a la riera de Riudemeia. En aquest tram hem tingut una punxada a la roda de l’Eloi que ens ha obligat a aturar-nos per solucionar-ho posant una càmera.


Reprenem la marxa i rodem per la riera cap a Argentona, tancant la sortida al Centru, on avui ens espera en Robert que encara li falten unes setmanes per poder tornar a acompanyar-nos.


I diumenge, pràcticament sense temps per a descansar, altre cop cap a la Plaça Nova.

Puntuals a les 08:00 ens trobem en Quim M, Salva M, Pere B, Toni P, Jordi S i Salva B.


Avui ens falta en Joan B, però de seguida en Toni P agafa el rol de líder i ens vol encaminar cap a Burriac.

De moment sortim cap a l’Agility i riera amunt cap a la riera de Riudemeia....curiosa manera d’anar a Burriac, però ja veurem.

Ens enfilem cap a Can Roviró i a seguir pujant cap als Galzerans fins a sortir a la pista de la Pedrera. D’aquí continuem pujant travessant el Bosc de Can Païssa, fins i tot fent un corriol, per acabar sortint al Coll de Sant Bartomeu.

Travessar la carretera i tot just passar l’ermita ens enfilem cap a sota del Turó de Cèllecs. Pujada exigent i un cop asseguts al sofà podem dir també que evitable en algun tram i més quan en Toni P et diu: “Ostres, està tallat...abans aquí hi havia una entrada....”.

Una de dos, o fa molt temps que no hi ha passat... o els mapes a internet s’actualitzen molt ràpid!! Jajaja


Cap problema, reculem i ara sí corriols cap a Can Tarascó fins a sortir a la Plana del Fum, on rodem per la pista cap a Can Camat Vell per seguir cap a la Roca d’en Toni, fent els últims metres pel corriol que et baixa fins a sortir al restaurant Cal Senyor, on ni la flaire a carn a la brasa ens fa aturar.

Burriac encara queda lluny, però seguim a en Toni que ens porta per corriols cap a la Roca de la Granota on ara sí ens aturem a menjar alguna cosa i fer alguna foto.




Reprendre la sortida i a seguir baixant per corriols fins a acabar sortint al bell mig de Cabrils.

Un cop aquí, no ens queda més remei que pujar passant per sota del que queda de la zona esportiva de la Mútua, seguint cap a la Urbanització la Llobera i enfilant-nos per la pista cap al Turó  de la Cirera, on farem el corriol de la Bestia de baixada fins sortir a la pista del Camí del Mal Pas.

Fem el corriol alternatiu que voreja el Turó de Matacabres, cap al Pla dels Matxos. Seguim fent corriols de baixada cap al Pujolar i el Dalipà, entrant a Argentona per la Vinya d’en Serra.

Feina feta i a gaudir d’un petit piscolabis a la Plaça Nova que ens l’hem ben guanyat.

No hem arribat a Burriac, ni falta que ha fet.... Toni, ho deixem per a una altra sortida!!!

El track;



Powered by Wikiloc

No hay comentarios:

Publicar un comentario